bugün ayrılıp yarın barışanlardan olmayacagım..

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.434
3.149
373
10 ay içinde sayısız ayrılıp barışma olayı yaşayan biri olarak,artık saygının yitirildigi ayrılıgın bile anlamının kalmadıgı ilişkiyi dün aksam noktaladım ve ayın 29unda nişanım olmasına ragmen.
zararın neresinden dönersen kardır deyip önüme bakmak istiyorum..desteklerınızı beklerım kızlar.bi cesaret ayrılık kararı veripte sonrasında sıkıntı yaşasa bile geri dönmeyenler tavsıyelerınıze ıhtıyacım var..

Bundan yaklaşık 4 ay önce nişan attım ki biz nişanlanıncaya kadar hiç tartışmazdık bile herşey son bir ayda olmuştu düğünüme 2 ay vardı ben nşan attığımda ailesi yüzünden bitmişti sonra beni arayıp yapamadım askerliğim var daha aileme karşı çıkamadım bana zaman ver gelicem ikimiz yeni bir hayat kuralım dedi zamana bırakmıştım o arada arıyodu ediyordu ben hiç aramıyordum kızıyordu niye aramıyosun küsmüyüz diye taaki 3 gün önce şans eseri başka bir kıza çiçek yollayp seni özledim aklım hep sende dediğini görene kadar o zamaan dedim benim canımı yaktın kıza yazık etme diye şimdi kızla çıkıyorlar bana da dediği çiçek gönderdiğim herkesle evlenmek zorunda mıyım sana geri dönmeme zaman var o ara içinde hayatımı yaşamayacak mıyım? dedim yaşa ve karşıma çıkma birdaha...

Yani hiç sorun yokken bile nişanlanınca değişebiliyor herşey, benim 2 yıllık ilişkimdi hiç tanıyamamışım nasıl yaşarım naparım diyodum ama çokda güzel mutlu yaşıyorum valla...Ben ona saygımı kaybettim işte o zaman sevgimin değeride kalmadı...
İnş. sende bir an önce kendini iyi hissedersin..

" 10 ay içinde sayısız ayrılıp barışma " demişsin.Senden küçüğüm ablacım.Ama bu konudaki düşüncelerimi söylemek istedim..10 ay içinde sürekli ayrılıp barıştınız peki ya şöyle düşün aynı şey evlenince olabilcek mi? Bu seferde aynı evi paylaşcaksınız ve küsme olmaz yani olmamalı..Müstakbel nişanlının tutum ve davranışlarını göz önünde bulundur,bu yine aynı şeyi yapar mı diyosun ? yoksa ; Evlendiğimde düzelir mi diyosun.Belkilerle devam etme iyi düşün ki İleride Keşke deme ablacım :)

bende yapmak isityorum ama cesaretim yok :(

ilgisizliklerden ,arayıp soulmamaktan ,sevildiğimi hissetmemekten ,lafımın dinlenmemesinden, ufacık zamanların yarım saatin çok görülmesinden bıktımmm

ama cesaretim yokk :25:

arkadaşım diğer konuna baktımda zaten seni kilon yüzunden eleştiren bi erkekle birlikte olma. Hepimiz sevilmek beğenilmek isteriz. sevdiğimiz bizi güzel görsün arzulasın iltifat etsin isteriz. seninki tam tersi hem seviyor hemde yeriyor zayıfla diye. bikere ben diğer konunu görsem hemen tepki verirdim zaten ne bu ya şimdiden boyle diyen adam ilerde çoçuk çoçuk sahibi olduğunda senin yuzune bakmaz herhalde. Ayrılıklar tabiki çok zor hepimiz başından illaki geçmiştir ama inan zaman herşeye ilaç oluyo, kapanıyo zamanla yaralarımız . Seni bu halinle beğenen hoşlanan insanlar muhakkak çıkacaktır karşına. Bende senin gibi uzun boylu ve kiloluyum nişanlım bana boyle bişey soylese vallahi nişanı atarım ben seni zorlamı tutuyorum yanımda diye

bende yapmak isityorum ama cesaretim yok :(

ilgisizliklerden ,arayıp soulmamaktan ,sevildiğimi hissetmemekten ,lafımın dinlenmemesinden, ufacık zamanların yarım saatin çok görülmesinden bıktımmm

ama cesaretim yokk :25:

Çok zor olur ama eğer bitirmezsen ileride daha çok üzülürsün.Evlendiğinde de aynı ilgisizliğe devam ederse daha çok yıpranırsın canım ya :(

Tek söyleyebileceğim şey kararının arkasında dur ve arkana bakma daha mutlu olursun sil at gitsin bak ne kadar mutlu oluyosun

sevgılıyken ayrılmak 2 dudak arasında oluyo bitttmi bitti,şimdi sözlüydüm aileler biliyo abımın düğününe o ve annesıde gelmıstı yanı aılenın yanı sülalenın içine girmişti.aileme karsı sorumlulugumda var acıklama yapmam lazım.
sen genc kızsın evlenmek uzeresın zayıflayacaksın,ilerde evlenıp cocugun olur kılo alırsın agzımı acıp bişey dersem ınsan degılım falan.ne kadar ınanılırkı.
arkadaslarınla görüşme bensız bıyere gıtme erkeklerle cok muhattap olma,yeme içme zayıfla
kılolusun kılolusun.gercekten bıktım artık
dün actıgım konunun ardından akşam iş çıkışına geldı spora gıtmek ıstemedıgımı söylememe ragmen hayır gıdıcez 9 gun kaldı nişanımıza dedi ve zorla götürdü spora.orda kavga ettık erken döndük sonrada arabada tartıştık.elımde ne varsa fırlattım vurdum vurdum vurdum hertarafını kızarttım.kötü sözler falan havada uçuştu,o bana vurmazdı ama en son oda benım koluma saglam vurunca attım yüzüğü indım arabadan tlfnumu kapattım eve cıktım.annemi arıyo,aşağı ınsın yüzükleri burda alsın yuzuklerını beklıyorum falan,yaklasık 1 saat bekledı ınmedım.anneme kendını savunmalar falan,çok agresıf cok sınırlı cok öfkelı ne yapıcam ben falan fılan.
tlfnumu hiç açmadım dün sabah actım bişey söyle bana bittiysede bitti de.
ailene anlat bitmiştir diye msj attım oda yıne 50 tane laf etmiş hak helal etmemeler cok pişman olacaksınlar şunlar bunlar..
dün annesıyle konustugunu düşünmüyorum ama yarın annelerı alıp nişan alışverişine çıkacaktık.
mecbur anlatmak durumunda kalacak.içimden bi yan asla yapamazsın diyo diğer yanda ee bundan sonra o olmadan nasıl bir düzen kuracaksın kendıne diyo ve hala sevgi var malesefffffffffff

sevgılıyken ayrılmak 2 dudak arasında oluyo bitttmi bitti,şimdi sözlüydüm aileler biliyo abımın düğününe o ve annesıde gelmıstı yanı aılenın yanı sülalenın içine girmişti.aileme karsı sorumlulugumda var acıklama yapmam lazım.
sen genc kızsın evlenmek uzeresın zayıflayacaksın,ilerde evlenıp cocugun olur kılo alırsın agzımı acıp bişey dersem ınsan degılım falan.ne kadar ınanılırkı.
arkadaslarınla görüşme bensız bıyere gıtme erkeklerle cok muhattap olma,yeme içme zayıfla
kılolusun kılolusun.gercekten bıktım artık
dün actıgım konunun ardından akşam iş çıkışına geldı spora gıtmek ıstemedıgımı söylememe ragmen hayır gıdıcez 9 gun kaldı nişanımıza dedi ve zorla götürdü spora.orda kavga ettık erken döndük sonrada arabada tartıştık.elımde ne varsa fırlattım vurdum vurdum vurdum hertarafını kızarttım.kötü sözler falan havada uçuştu,o bana vurmazdı ama en son oda benım koluma saglam vurunca attım yüzüğü indım arabadan tlfnumu kapattım eve cıktım.annemi arıyo,aşağı ınsın yüzükleri burda alsın yuzuklerını beklıyorum falan,yaklasık 1 saat bekledı ınmedım.anneme kendını savunmalar falan,çok agresıf cok sınırlı cok öfkelı ne yapıcam ben falan fılan.
tlfnumu hiç açmadım dün sabah actım bişey söyle bana bittiysede bitti de.
ailene anlat bitmiştir diye msj attım oda yıne 50 tane laf etmiş hak helal etmemeler cok pişman olacaksınlar şunlar bunlar..
dün annesıyle konustugunu düşünmüyorum ama yarın annelerı alıp nişan alışverişine çıkacaktık.
mecbur anlatmak durumunda kalacak.içimden bi yan asla yapamazsın diyo diğer yanda ee bundan sonra o olmadan nasıl bir düzen kuracaksın kendıne diyo ve hala sevgi var malesefffffffffff

Canım yaşın kaç bilmiyorum ama sanki bahane arıyorsun ayrılmak için ,tamam onunda hataları var zayıflaman hem senin sağlığın için hemde tabiki görüntün için ,ayrıca kilolusun diye seni seni ezen insan tipi değilde daha çok birlikte caba harcayan insan tipi gördüm ,

Canım yaşın kaç bilmiyorum ama sanki bahane arıyorsun ayrılmak için ,tamam onunda hataları var zayıflaman hem senin sağlığın için hemde tabiki görüntün için ,ayrıca kilolusun diye seni seni ezen insan tipi değilde daha çok birlikte caba harcayan insan tipi gördüm ,

yaşım 27..ayrılmak için bahane aramaktan cok,korkularım benı bu yöne itiyo..destek olmadı dıyemem oldu ama benım başarısızlıgımda acımasızca eleştirdi,birkaç kılo verdıgımı görsun harıkasın cok ıyı gıdıyosun basarıcaz yapıcaz derken,veremedıgımde sen mücadelecı degılsın ne kendıne ne bana saygın var saldın kendını şişkosun falan gibi inanılmaz motive kırıcı cümleleri var ve tek sorunumuz kılo degıl.ilk zamanlar sosyal olmamadan rahatsz olup kavga kıyamet cevremden kopardı benı,şu olayı bi çözelım kafam rahat olacak gül gibi anlaşıcaz dedi,o olayı çözdük şimdi sıra kıloya geldı bu olay çözülse başka başka sebepler bulup hep baskısını yapacak bana,sözlülük nişanlılık neysede bi hayat nasıl gececek böyle.
varmıdır kendı hayatından vazgecipte,bi başkasının söz ve emırlerıyle yaşayabılecek olan??

Diğer konunuza baktım. Asla pişman olmayın,böyle bi adamla ömür geçmez

Aşk,sevgi yeterli değil inanın...

Canım sen kaç kilosun? Ben kafamda canlandırmaya çalışıcam da. Çekinme. Ben de azcık tombişim. :27:
Bir de, sen bu adamla tanıştığında , yine aynı kilo da değilmiydin? 10 ay da ne kadar kilo alacaksın...
Benim en sinir olduğum şey, ilişkiye başlarken her şey normal, Biraz zaman geeçsin hemen karşındakini değiştirme çabaları ! :19:

Canım sen kaç kilosun? Ben kafamda canlandırmaya çalışıcam da. Çekinme. Ben de azcık tombişim. :27:
Bir de, sen bu adamla tanıştığında , yine aynı kilo da değilmiydin? 10 ay da ne kadar kilo alacaksın...
Benim en sinir olduğum şey, ilişkiye başlarken her şey normal, Biraz zaman geeçsin hemen karşındakini değiştirme çabaları ! :19:

canım benım kılom baya bi var 102 kıloyum şuan tanıstıgımızdada 94-95 falandım.boyum uzun bıraz ordan kurtarıyodum ama oda daha iri gözükmene sebep oluyor ilk tanıstıgımızda diyetisyene gidiyodum ama kavga gürültü yaşamaya başlayınca benım direncim kırıldı ve diyeti bıraktım.bıraz benım mücadele edememezligim aslında,kavgalarımıza kulaklarımı tıkayıp yola devam etseydım şimdiye çözmüştüm bu problemı.
diyetisyenımın söyledıgı ideal kılo 74-75

bende nisanliydim ayrildim. saygi bitince hicbirseyin anlami kalmiyor. istedigi zaman beni terkedip geri gelirdi, nede olsa aptal BEN hep affederdim... sonra birdha affetmedim bitis o bitis. pismanmiyim ASLA ..

iyki affetmemisim vallah, cok huzurluyum, sevmek yetmiyor, karsimdaki bana saygi duymuyorsa beni haketmiyor demektir. yani sende canini fazla sikma, ben neler yasadim. 3 bucuk sene birlikteydik.

bosver nisani atmaktan iyidir, simdi ayril seni oldugun gibi seven birisi cikar karsina...

Evet, boyun 1.80 di önceki konundan biliyorum. Tamam 7 kilo almışsın. Yani tabi ki, ilk önce kendin için zayıflaman lazım. Bende senden 2 kilo fazlaydım 104 kiloydum bir zamanlar, yaklaşık 8 ay gibi bir sürede 78 kiloya düştüm. 48-50 bedenken 42 bedenim şuan. Üstelik benim boyum 1.68 :) Ve bn 96 kilo filanken, şimdilerde eski olan sevgilimle tanıştım. beni öyle beğendi. Ve bana bir gün olsun zayıfla demedi. Ama ben kendimi onun yanına yakıştıramadım. Ve zayıfladıkça zayıfladım. Zaten onla tanışmadan çok önce kafama koymuştum gerçi... Ama bu düşünce de bana etken oldu. Bence hırs yapmalısın. Ve sevgiline gününü göstermelisin.

Gidene boşver gelene hoşgeldin de başka çaresi yookkk :24::24::32:

Gidene boşver gelene hoşgeldin de başka çaresi yookkk :24::24::32:

yediremıyorum ama yaaaaa
sankı cok degişecek yalvarıp yakarıp dizlerıme kapanacak ve hersey eskısınden daha guzel olacakmıs gibi gelıyo bazen
yada öyle hayal kurmak ıstıyorum pollyannacılık diz boyu anlayacagınız:3:

Evet, boyun 1.80 di önceki konundan biliyorum. Tamam 7 kilo almışsın. Yani tabi ki, ilk önce kendin için zayıflaman lazım. Bende senden 2 kilo fazlaydım 104 kiloydum bir zamanlar, yaklaşık 8 ay gibi bir sürede 78 kiloya düştüm. 48-50 bedenken 42 bedenim şuan. Üstelik benim boyum 1.68 :) Ve bn 96 kilo filanken, şimdilerde eski olan sevgilimle tanıştım. beni öyle beğendi. Ve bana bir gün olsun zayıfla demedi. Ama ben kendimi onun yanına yakıştıramadım. Ve zayıfladıkça zayıfladım. Zaten onla tanışmadan çok önce kafama koymuştum gerçi... Ama bu düşünce de bana etken oldu. Bence hırs yapmalısın. Ve sevgiline gününü göstermelisin.

arkadasım ne yaptın sen yaaaa vallahı masallah masallah
ne yaptın ne ettın o nasıl bir hırs ve istikrar vallahı helal olsun 8 ayda 30 kılo üstü.
şuandan itibaren idolümsünnn

Yok tatlım 26 oluyor. Ama şöyle diyim 1 sene diyelim toplam. Çünkü bir kaç ay diyeti bıraktım sıkılınca , ama almamaya özen gösterdim. Hırs tabi bunun etkeni. Ama şuan safra kesemde 2 tane taşım oluştu. Hızlı kilo vermekten. Her ay bazı geceler ağrıdan ölüyorum. Ameliyat olmam lazım safra kesemin alınması gerektiğini söyledi doktor. Hızlı kilo verme canım benim, yavaş yavaş ayda en az 2 en fazla 4 kilo vermeye bak. Yavaş yavaş. Belki o zaman gerçekten , her şey senin içn eskisinden güzel olur. Boyun maşallah çok uzun. bi 20 kilo versen fıstık gibi olursun.Geriye kalan 10 kiloyuda 10 ay da ver, tam bir fıstıkkkkkkkk maşallah. Yüzünde bebek gibiymiş. Afet olursun afet :52:

Valla ben ayrıldım , paşalar gibiyimde arkadaş
4 -5 oldu ayrılalı , hiç aramadım da
Hatta onla ilgili herşeyi attım , içim cız bile etmedi
Onla beraberken daha mutsuzmuşum
İyikide ayrılmışım , ben kendi hayatımı yaşıyacam
Onun hatalarını affettiğim bir hayatı değil.

Son düzenleme:
Back
X