sevgılıyken ayrılmak 2 dudak arasında oluyo bitttmi bitti,şimdi sözlüydüm aileler biliyo abımın düğününe o ve annesıde gelmıstı yanı aılenın yanı sülalenın içine girmişti.aileme karsı sorumlulugumda var acıklama yapmam lazım.
sen genc kızsın evlenmek uzeresın zayıflayacaksın,ilerde evlenıp cocugun olur kılo alırsın agzımı acıp bişey dersem ınsan degılım falan.ne kadar ınanılırkı.
arkadaslarınla görüşme bensız bıyere gıtme erkeklerle cok muhattap olma,yeme içme zayıfla
kılolusun kılolusun.gercekten bıktım artık
dün actıgım konunun ardından akşam iş çıkışına geldı spora gıtmek ıstemedıgımı söylememe ragmen hayır gıdıcez 9 gun kaldı nişanımıza dedi ve zorla götürdü spora.orda kavga ettık erken döndük sonrada arabada tartıştık.elımde ne varsa fırlattım vurdum vurdum vurdum hertarafını kızarttım.kötü sözler falan havada uçuştu,o bana vurmazdı ama en son oda benım koluma saglam vurunca attım yüzüğü indım arabadan tlfnumu kapattım eve cıktım.annemi arıyo,aşağı ınsın yüzükleri burda alsın yuzuklerını beklıyorum falan,yaklasık 1 saat bekledı ınmedım.anneme kendını savunmalar falan,çok agresıf cok sınırlı cok öfkelı ne yapıcam ben falan fılan.
tlfnumu hiç açmadım dün sabah actım bişey söyle bana bittiysede bitti de.
ailene anlat bitmiştir diye msj attım oda yıne 50 tane laf etmiş hak helal etmemeler cok pişman olacaksınlar şunlar bunlar..
dün annesıyle konustugunu düşünmüyorum ama yarın annelerı alıp nişan alışverişine çıkacaktık.
mecbur anlatmak durumunda kalacak.içimden bi yan asla yapamazsın diyo diğer yanda ee bundan sonra o olmadan nasıl bir düzen kuracaksın kendıne diyo ve hala sevgi var malesefffffffffff