Bugün başladığım diyet listem. Sizce ayda kaç kg gider?

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Merhaba kızlar size bugün başladığım ve 1 ay sürdüreceğim diyet listemden bahsetmek istiyorum. Kilomu bilmiyorum tartılmak gibi huylarım yoktur
Hızlı kilo veren bir yapım var daha önce ayda 11 kg verdiğimi bilirim. Neyse fazla uzatmadan listemden bahsedeyim;

Aç karına 1 bardak sıcak limonlu su

Sabah: Küçük bir parça light peynir, yarım dilim kepek ekmeği, domates,salatalık ve bol maydanoz
-Aynı hafta içinde 3 değişik kahvaltı yapacağım haftanın 5 günü yukarıda ki kahvaltı 1 günü yağsız tuzsuz bol maydanozlu omlet 1 günü yulaf ve süt

1. ara öğün: 1 gün 1 parça ananas diğer gün 2 adet kuru kayısı

Öğlen: Az miktarda zeytin yağıyla yapılmış sebze yemeği ve 1 kase light yoğurt

2. ara öğün: 1 bardak yeşil çay

Akşam: En geç 19:00 da yenecek yemek. Haşlanmış yada ızgara tavuk ve yağsız, tuzsuz salata

Akşam 21:00 gibi 1 bardak daha yeşil çay var

Günde 2 lt su. Gün içinde bol bol sakız çiğnenecek(metabolizmayı hızlandırıyor)
Haftada 1 gün sadece protein

Spor: Her gün yarım saat tempolu yürüyüş. 10-15 dk arası bisiklet aleti.
Her gün bölgesel incelme egzersizleri
Haftada 3 gün pilates
Ve yapabildiğim kadar Leslie yapacağım.

Kızlar diyete daha bugün başladım ve sormak istediklerim var.
Öncelikle bu listeyle 1 ayda tahminen kaç kg gider? Açıkçası bir 10 kilo falan vermem lazım.
Bir de mesela öğlen sebze akşam protein yaptım bu doğru mu yanlış mı?

kolay gelsin canım. senin ne kadar kilo vereceğein senin ne kadar hareketli olduğuna da bağlı. kalori hesaplayan siteler var. aldığın ve harcadığın kalorileri hesapla. 7000 kalori 1 kg demek.

kolay gelsin canım. senin ne kadar kilo vereceğein senin ne kadar hareketli olduğuna da bağlı. kalori hesaplayan siteler var. aldığın ve harcadığın kalorileri hesapla. 7000 kalori 1 kg demek.

sağol canım. kalori hesaplama sitelerine güvenemiyorum her site farklı kalori veriyor besinler için ama bir deneyim bakaym listem tahminen kaç kalorilik bir listeymiş

bir de gergin olduğun dönemde kilo vermek de zorlaşıyor. mutlu olmalısın çünkü başlamak bitirmenin yarısı. ve sen çok güçlü bir insansın. yavaş veya hızlı başaracaksın.bu düşünce ile ben 20 kiloya yakın verdim. bağırsaklarını çalıştıran yiyecekleri tüketmeyi unutma. diyet bağırsakların çalışmasını engelleyince kilo almış gözükürsün bu da seni üzer.

diyete başlayınca ister istemez gergin oluyorum. Mesela aç olmuyorum ama kilo veremeyecekmişim gibi geliyo o yüzden tüm hevesim kaçıyor.
Siz o kiloları nasıl verdiniz acaba ve ne kadar sürede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…