balkonları yıkarken çocuk sesleri duydum sonrada bir köpeğin inlemeleri bir baktım aşağı çocuklar yavru köpeğin boynuna keskin bir ip baglamış bir oyana bir bu yana çekiştiriyorlar köpek de nasıl aglıyor etraftan bakanlar sadece bakmakla yetiniyorlar indim aşağıya çocukları dövmeye gidiyorum ama nasıl sinirliyim nasıl allah tan çocuklara bagırınca kaçtılar eğer kaçmasalardı gebertirdim onları köpeğin boynundan ipi çözdüm nasıl titriyor nasıl hemen biraz su biraz salam veridm yedi koşa koşa gitti
bugün ben vardım peki yarın onu kim kurtaracak?
elimden geldiği kadarıyla bütün hayvanlara yardım etmeye çalışıyorum haklarını savunuyorum
rabbimden tek isteğim benim gibi düşünen insanlardan çok olması ne olur sizde her gördüğünüz muhtaç hayvana yardım edin onlara zarar verenlerle tartışın lütfen susmayın bakıp kaçmayın
bugün ben vardım peki yarın onu kim kurtaracak?
elimden geldiği kadarıyla bütün hayvanlara yardım etmeye çalışıyorum haklarını savunuyorum
rabbimden tek isteğim benim gibi düşünen insanlardan çok olması ne olur sizde her gördüğünüz muhtaç hayvana yardım edin onlara zarar verenlerle tartışın lütfen susmayın bakıp kaçmayın