• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün benim doğum günüm. Sevgilimin haberi yok..

cokrenklikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
356
3
118
İstanbul
Kızlar bugün beim doğm gnüm ve sanırım erkek arkadaşım unuttu ve 2 senedir çıkıyoruzz..
Çok üzgünüm benden soğuduğundan şüpheleniodum ama artık eminim sankii..
Ağlaya ağlaya geçicekherhalde..

sabah arar bakarsin :31:
iletisime gecme bekle ve gör:34:

Dogum günüsün kutlu olsun nice mutlu saglilikli yillaraa canimm :16::24::54::21:
Kendin icin dilekde dilemeyi unutmaa :21:

Çooook teşekkür ederiimmmm :)
Faceten filan görüpte kutlayabilir ama üzüldüm bi kere çok hemde..
Yarın arkadaşlarım sorucak o naptı diye nasıl ağlamadan söylicem nasıl dicem unuttu diye çok utanç vericii :59:
Sevmiyo artık benii buu herşeyden çok daha üzücü..

facebook hesabiniz yok herhalde. sayesinde kimse dgunu atlamiyor artik.

saka bir yana ayip etmis ama uzun zamandir bugunu hatirlatici bir konusma yapmadiysaniz, o da tarihlerin farkinda degilse aklindan ucmus olabilir. yani bazen olur boyle. ama sizin genel olarak problemleriniz var sanirim. bu da tuz biber olmus. sorunun temeline inmek lazim. yoksa dgunu fln bahane...

nice yillara. sikmayin caninizi. allah uzun omur versin de unutmayan sevgilileriniz de olur. :13:

Bugün arkadaşlarla yemeğe gittik
tabi herzamanki gibi söylenmeye başladı ne çok geziyosun filan diye bende
doğum günüm yaa onun için dedim..
aradan 1 saat filan geçti
aşkım yemekhanedeyim ben dedi..
Hiç bişey olmamış gibi konuşuyoruz..
Anlayamıyorum ne yapmaya çalışıyo..

Son düzenleme:

e demek şimdi bu beni kimse duymuyo muuuuu

oooooooooooooooooooooffffffffffffffff

Erkeklerin bir çoğu önemsemiyor malesef canım. Onların kimyasıyla, bizim kimyamız farklı. Biz aylar öncesinden plan yaparız ama onlar önemsemezki. Bir sene önemsiyorsa, diğer sene kesin unutur. Nadirdir içlerinde bu konulara önem veren..

Sevgilinle sırf bu yüzden kötü olma, belkide süpriz hazırlıyordur sana, sakin olmanı öneriyorum.
Hadi olmadı hiç bişey yapmadı, sende onu önemseme canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkeklerin bir çoğu önemsemiyor malesef canım. Onların kimyasıyla, bizim kimyamız farklı. Biz aylar öncesinden plan yaparız ama onlar önemsemezki. Bir sene önemsiyorsa, diğer sene kesin unutur. Nadirdir içlerinde bu konulara önem veren..

Sevgilini sırf bu yüzden kötü olma, belkide süpriz hazırlıyordur sana, sakin olmanı öneriyorum.
Hadi olmadı hiç bişey yapmadı, sende onu önemseme canım..

bende öyle yapmayı planlıyorm zaten hiç tirp atmadım normal konuşuyoruz ama
ben söyledikten sonra bile kutlamadı utandı herhalde yaptığndan
bilmiyorum bi anlam veremedim..

dogum günün oldugunu sölediysen ve buna ragmen ktlamadıysa hiç olmazsa yuhhhh!!!
bence bukadar öküz olamaz heralde sürprüz yapmaya çalışıyor olabilir ama eline yüzüne bulaştırmış sürprizsede :40::40:

bu arada dogum günün kutlu olsun tatlm nice mutlu senelere..dilek dilemeyi unutma sakın..:nazar::nazar:

dogum günün oldugunu sölediysen ve buna ragmen ktlamadıysa hiç olmazsa yuhhhh!!!
bence bukadar öküz olamaz heralde sürprüz yapmaya çalışıyor olabilir ama eline yüzüne bulaştırmış sürprizsede :40::40:

bu arada dogum günün kutlu olsun tatlm nice mutlu senelere..dilek dilemeyi unutma sakın..:nazar::nazar:

ne kadar süprz yapabilir ki şehir dışında okuyo yarında sınavı var gelemez.
Acaba artık beni sevmiyo mu?
Ayrılmayı mı düşünüyo acabaa demeye başladımm..

buarada tşk ederm cnmm dileğim belli :)

Son düzenleme:
ne kadar süprz yapabilir ki şehir dışında okuyo yarında sınavı var gelemez.
Acaba artık beni sevmiyo mu?
Ayrılmayı mı düşünüyo acabaa demeye başladımm..

buarada tşk ederm cnmm dileğim belli :)

valla dogum günüm demene ragmen anlamazdan geliosa ben burda sürpriz ararım yada tam bir hödük ararım:)
belkide yarın sınavı yoktur hı??:51:gelemez mi yani?

tatlım sakın kızma yanlış anlama ama sevgilin odunun teki olmuş.
benim erkek arkadaşım unutsa ben bi sene yüzüne bakmazdım...

ama yine de günahını almak istemiyorum, belki önemli bir sıkıntısı vardır bu aralar ?

neeee :53: hadi unuttu diyelim tmm söylemissin özür mahcubiyet bile yok :19: böyle insanlardan korkulur.....Ama belkide gönlünü almaya basirir ne diyim:35:

Eski sevgilin bile kutlamıştır, hala kutlamadı mı pes!

Neyse hayatım doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yaşlara...

bu adamda is yok bence, dogum gününü bile hatirlamayan bilmeyen adam birak seni sevmeyi sana deger bile vermiyor hatirlamadigina göre..:27:

çok yanlış bi yorum. şu da varki erkeklerin bir çoğu özel günleri hatırlamaz. hatırlamadı diye sevmiyor anlamına gelmiyor... bence normal bi durum ama tabi ki canının sıkılmasında haklısın. başıma geldi biliyorum ama sevmemekle ilgisi yooookk. ama sen söyledikten sonra kutlamaması kötü olmuş. utandığından olabilir belki ama hatasını mutlaka ki anlayacaktır telafi eder inşallah. kırgınlığını belli et ama çokta uzatma...

Son düzenleme:
Aradı sonradan çok özür diledi direk yumuşamadım tabiiki kapattık telefonu ben bayaa döktüm içimdekileri oda alttan aldı bundan sonra çok dikkat edicekmiş. Eğer sevmiyosan uğraştırma benimde boş yere zamanlarımı çalma dedim seviyorm ama bu aralar böyle bişey oldu eskisi gibi düşünceli olamıyorum çok hata salaklık yapyorum seni üzüyorm ama bilerek yapmıyorum filan dedi. Umarım kısa zamanda düzelir yoksa seve seve ağlaya ağlaya bitirmek zorunda kalıcam. Dünde ayrılma noktasına geldim sözleri biraz yumuşattı.. Ama düşünüyoorumda sevgilinin doğum günü unutulcak şey değill..
Arada bi soğuma sevgi azalması var bu kesin bunuda yakıştıramıyorum aşkımıza çok mükemmeldik biz nasl inandm diye kendimi suçluyorm çok üzülüyorum kızlar çoook:50:

bi doğum gününü unuttu diye sevmediğini düşünmek mi
off sevgi bu kadar basit şeylerle mi ölçülür oldu artık
ayrıca insanlık hali bu unutulabilir aaaa unutmuş falan diye abartmanın luzumu yok
seninkinin tek hatası söylediğin halde bişiler yapmaması
umarım sorunu çözersiniz

bi doğum gününü unuttu diye sevmediğini düşünmek mi
off sevgi bu kadar basit şeylerle mi ölçülür oldu artık
ayrıca insanlık hali bu unutulabilir aaaa unutmuş falan diye abartmanın luzumu yok
seninkinin tek hatası söylediğin halde bişiler yapmaması
umarım sorunu çözersiniz

yok sadece doğm gnümü unuttu diye değil biz 2 senedir çıkıyoruz eskisi gibi değil hiç çok değişti normalde mümkünatı yok unutmazdı bu doğum günü meselesi iyice tetikleyici oldu sadece düşüncelerimi

Back
X