bugün benim doğum günüm

Boncukkiz

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
559
75
323
bir yanım sevinçli bir yanım hüzünlü.sevinçli çünkü ailem ve akrabalarımla pasta kestik ve hediye almışlar.üzgünüm çünkü kimse kutlamak için mesaj dahi çekmedi.burda da söylemiştim.arkadaşsızım ve bugün bunun üzüntüsünü duydum.erkek arkadaş zaten olmadı.
bazen kendimi suçlayacak oluyorum.ama kusurlu insanlar da yalnız değiller.daha doğrusu kusursuz insan yok.neden böyle anlamıyorum.
şunu söylemek istiyorum:aile,arkadaş,erkek arkadaş hepsinin yeri farklı.ve hepsi ayrı birer öneme sahipler.
bazı kişiler der ya derdin yok dert ediniyorsun,milletin ne sıkıntısı var neyle uğraşıyosun diye.öyle değil.ilişkiler hayatta önemli bir yer kaplıyor.ne olacak halim bilemiyorum.

Öncelikle nice yıllara tatlım.kaç yaşındasın?okuyor musun çalışıyor musun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
19 uma girdim.2.kez ygs ye girdim.haftaya lys ye gircem

Tatlım bak dersanedeki arkadaşlarınla program yapmaya çalış.Ders bitince de hadi kahve içelim ya da biraz dolaşalım gibi tekliflerde bulun.Kendini soyutlama git onlara katıl.Eski arkadaşlarını ara lisedekileri mesela program yap onlarla.Ayrıca unutma ki üniversitede istemediğin kadar çok arkadaşın olacak.İstemeden de birileriyle arkadaş olacaksın orada emin ol

Tatlım bak dersanedeki arkadaşlarınla program yapmaya çalış.Ders bitince de hadi kahve içelim ya da biraz dolaşalım gibi tekliflerde bulun.Kendini soyutlama git onlara katıl.Eski arkadaşlarını ara lisedekileri mesela program yap onlarla.Ayrıca unutma ki üniversitede istemediğin kadar çok arkadaşın olacak.İstemeden de birileriyle arkadaş olacaksın orada emin ol

onlara katılmaya çalıştım ve bir yerlere çağırdım olmadı.
zaten olsaydı şu an dert döküyor olmazdım

Sana mesaj atamıorm kuzu mesaj kutunun limiti dolmş silmen lazım mışi

Beggyy

Doğum gününüz kutlu olsun:13:
Yeni yaşınızda her şey gönlünüze göre olsun umarım
:nazar:

Sıkma canını arkadaş bulursun Allah kötü insanla karşılaştırmasın
hem burada da arkadaş bulabilirsin biz ne güne duruyoruz:34:
kk sayesinde başlamış ve devam eden çok güzel arkadaşlıklar var.

Doğum gününüz kutlu olsun:13:
Yeni yaşınızda her şey gönlünüze göre olsun umarım
:nazar:

Sıkma canını arkadaş bulursun Allah kötü insanla karşılaştırmasın
hem burada da arkadaş bulabilirsin biz ne güne duruyoruz:34:
kk sayesinde başlamış ve devam eden çok güzel arkadaşlıklar var.
[/QUOTE

bir türlü olmadı.en son ilkokulda vardı öyle yani.okulda ve ya dersanede koridorları tek başına turlamak iğrenç birşey

of of ne yapıcam ben böyle arkadaşsız arkadaşsız:43:
konuşmalarına katılmayı denedim,konu açmayı denedim,davet de ettim.ama yok yok yok.
bu insanlar ne arıyorlar anlamıyorum.sevecen biriyim daha ne arıyorlar???
lütfen biri bana cevap yazsın konuşmaya ihityacım var.

ben uyurken sessiz soluk alıp veriyorum diye intihar mı ettim diye nabzıma bakmışlar.
bu kadar mı zor birini mutlu etmek?
ya niye böyle zalim insanlar?
beni dışlayarak zehirlediler.bir de üstüne yarama dokundular.tam oldu yani onlara yakıştı.

gündüz hastanesi denen bir şey varmış.terapiler ve hastalar oluyormuş.doktor benim orada sosyalleşebileceğimi düşündü hastalarla beraber.
e ordan çıkınca ne olacak?tekrar sağlıklı insanlar?ayrıca hastanedekiler de insan.onlar da aynı şeyi yapar.
bir insanı ya dışla ya da yok say.o insanın psikolojisi bozulmaz mı??
ama o dışlayana yok sayana hiç bir şey olmaz.mutlu mesut yaşar.

Back
X