bugün bir başka özledim seni BABA

mlkmst

DüNyA BaNa gÜzEl
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
485
4
96
Bursa
öyle yandıki canım BABA, kaybettim ruhumu senin ardından öyle dağıldımki ben bile toplayamıyorum enkazımı düşlerim çıkmazda şimdi hayallerim hayal oldu yollarım var BABA, sensiz uzun yollarım ışıksız kaldım sonu görünmeyen karanlıklara düştüm hadi tut ellerimi BABA! kaldır beni canım yanıyorken tut BABA ! geçti de ancak sesindir beni kendime getirecek olan konuş BABA! kızım de yine nasihatler ver bu kez kaçmam gençliğim geçsin yanında bitmeyecek sanayım hiç gitmeyeceksin. hani dokunmaya kıyamadığın kızın varya canını öyle yakıyorki yokluğun öyle hırpalıyorki hadi sarıl BABA! bitmemiş masalımda bırakma beni daha yaşanacak okadar şey varken gitme! alışamadım BABA alışamam her geçen gün tükensemde kabullenemediğim gidişinle başediyorum duy BABA! yüzüne birkez bile söyleyemediğim o cümle varya seni seviyorum hadi cevap ver baba.....​

Son düzenleme:
Icimi acittin hemde okadar derinden acitinki,biran babami yok farzettim,yazilanlari yasadim ve yok dedim dayanamam.Gönlümün esmer delikanlisi olmadan ben duramam.
O benim ilk askim,ilk ellerini tuttugum,ilk gözlerinin derinliklerinde kayboldugum adam yani Babam...

Babam o benim lik göz agrim,ilk kalp atisim,ilk nefes alisim,babam o benim.
Korktugumda agladigimda,canim acidiginda gidip kollarini kendime siper ettigim adam.O benim babam yesil gözlerinde var oldugum,her ayrildigimizda gözlerimden yas olup akan adam,o benim babam....

Allah kimseyi Babasiz Annesiz birakmasin..
Hergün yasadiklari icin sükrediyorum..Ve acini paylasiyorum cnm..

üzüldüm :( Allah kimseyi babasız bırakmasın..size de sabır diliyorum..ınşallah onun yerini az da olsa dolduracak bir eşe sahip olursun..

Icimi acittin hemde okadar derinden acitinki,biran babami yok farzettim,yazilanlari yasadim ve yok dedim dayanamam.Gönlümün esmer delikanlisi olmadan ben duramam.
O benim ilk askim,ilk ellerini tuttugum,ilk gözlerinin derinliklerinde kayboldugum adam yani Babam...

Babam o benim lik göz agrim,ilk kalp atisim,ilk nefes alisim,babam o benim.
Korktugumda agladigimda,canim acidiginda gidip kollarini kendime siper ettigim adam.O benim babam yesil gözlerinde var oldugum,her ayrildigimizda gözlerimden yas olup akan adam,o benim babam....

Allah kimseyi Babasiz Annesiz birakmasin..
Hergün yasadiklari icin sükrediyorum..Ve acini paylasiyorum cnm..

geçen günler acıyı azaltmıyor malesef daha 9ay oldu kaybedeli babamı o birkere öldü ben yaşadığım ahh babam nerdesin dediğim hergün ölüyorum.. allah hayırlı ömürler sağlık versin herkesin ailesine

Allah rahmet eylesin.bende annemi kaybedeli 9 ay oldu içim feci accıyor.ama inan anne acısı daha zor.

başınız sağolsun.:1no2:
inanın çok kötü oldum.
ben her gun sesini duymazsam kendimi kötü hissediyorum.
tamamen beni bırakıp gittiğini düşünmek bile istemiyorum.
işte bu yuzden hiç buyumek istemiyorum.
ben buyudukçe onlar yaşlanıyorlar çünkü.senağlama

ölüm çok acı allah sabır versin ama aslında o kadar şanslısın ki baban sağ olduğu sürece sana çok güzel sevgi aşılamış ve yanındaymış. en azından onun bıraktığı güzel hatıralar var. başın sağolsun canım benim...

üzüldüm :( Allah kimseyi babasız bırakmasın..size de sabır diliyorum..İnşallah onun yerini az da olsa dolduracak bir eşe sahip olursun..

Acın daha çok taze dinecek ama yanlız hissettiğin heran daha yoğun yaşıyacaksın bu duyguyu ben hissediyorum mesela 2002 yılında vefat ettiği halde babam ve o hayatta olsaydı ben asla bu kadar sorumluluk hissetmeyecektim.Hep onun camiden gelirken çokomel getirdiği küçük kızı kalacaktım ...Ama işte takdiri ilahi demek lazım lilalila'nın içten ve çıkarsız duasına bende katılacağım senin için ''İnşallah onun yerini az da olsa dolduracak bir eşe sahip olursun''
Allah kaldıramayacağın acılar göstermesin :1hug:

allah sabır versin, ne babalar var, o bir kez ölünce her gün öldüren... bir de benimkine bak.... offfffffffff

dualarınız için teşekkür ederim Allah en ihtiyacı olduğu anda kimseye kaybettirmesin ailesini sevdiklerini hepinizi öpüyorum:kedi:

Back
X