Bugun bosanma dilekcemi veriyorum

Edaela61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
180
158
53
39
Size bahsetmistm biraz iliskimden esim bile demek icimden gelmiyor benden once avukata gidip konusmus galiba bu kadar paramiz suyumuz buyumuz var vs kurtarmak icin ne kendisi ne ailesi hicbisi yapmadi zaten bosan dunyanin sonu degil diyen bi abi anne oglunu hic ezdirmez babada arada benim arkamda. Arada oglunun bayram sonrasi na kadar bekledim belki akillanir yok ne arayan oldu ne soran zaten psikoljik ilaclar kullaniyor akli basina gelmedi tayinimiz farkli yerlerde olmasi nedeniyle evime daha gitmeden kavgalar basladi gitmedimde zaten sevgisi yokmus allahlarindan bulsunlar

daha evlenmeden acaba boşansammı diye düşünenlerdenim velhasıl demem o ki kalbinizin tam ortasına minik minik giren o ağrılar zamanla bakmısınız ki kocaman yara olmus bazen gitmek gerek çözüm bazen kaçıştır kadınız diye herseye katlanmak zorunda değiliz

Hakkınızda hayırlı olsun. Kimi zaman insanı o an için derinden yaralayan şeyler, ilerleyen zamanlarda 'iyi ki' cümlelerine bırakıyor yerini. Sizinki de muhakkak öyle bir şey. Yeni bir hayata başladığınız bu günlerde, mutluluk daima sizinle olsun umarım.

Hakkınızda hayırlı olsun. Kimi zaman insanı o an için derinden yaralayan şeyler, ilerleyen zamanlarda 'iyi ki' cümlelerine bırakıyor yerini. Sizinki de muhakkak öyle bir şey. Yeni bir hayata başladığınız bu günlerde, mutluluk daima sizinle olsun umarım.
Insallah oyle olur iyiki bitmis derim ama suan icim cok aciyor hep uyumak istiyorim uyaninca icimde aci oluyor

Hayirlisi olsun insallah,bundan sonra yeni hayatinizda cok mutlu olun

Insallah oyle olur iyiki bitmis derim ama suan icim cok aciyor hep uyumak istiyorim uyaninca icimde aci oluyor
Kendinizi bir depresyon sürecine sokmayın. Bu süreci dışarıya çıkarak, sevdiğiniz şeyleri yaparak daha sağlıklı şekilde hafifletirsiniz. Unutmayın, o adamla doğmadığınız gibi onunla da ölmeyecektiniz sonuçta. Hem dünyada tek boşanan çift siz de değilsiniz. Kötü giden bir evlilikte her gün sürünmektense, boşanıp yeni bir hayatı eski hatalardan arındırarak yaşamak çok daha kıymetli bir durum.

Kendinizi bir depresyon sürecine sokmayın. Bu süreci dışarıya çıkarak, sevdiğiniz şeyleri yaparak daha sağlıklı şekilde hafifletirsiniz. Unutmayın, o adamla doğmadığınız gibi onunla da ölmeyecektiniz sonuçta. Hem dünyada tek boşanan çift siz de değilsiniz. Kötü giden bir evlilikte her gün sürünmektense, boşanıp yeni bir hayatı eski hatalardan arındırarak yaşamak çok daha kıymetli bir durum.
Insanlar soruyor kotu oluyirum esin nerde vs aciklama yapmak cok uzuyor beni sok oluyor insanlar cunku ben hep mutkuyim pozlari verdigim icin biri soracak diye ckmak bile istemiom Allahlarindan. Bulsunlar beni bu hale dusurdu ya kabus gibi bu yasananlar hic gecmeyecek gibi

Insanlar soruyor kotu oluyirum esin nerde vs aciklama yapmak cok uzuyor beni sok oluyor insanlar cunku ben hep mutkuyim pozlari verdigim icin biri soracak diye ckmak bile istemiom Allahlarindan. Bulsunlar beni bu hale dusurdu ya kabus gibi bu yasananlar hic gecmeyecek gibi
Bende ayni durumdayim uyanmak istemiyorum sanki bir kabusta yasiyorum uyanmak istiyorum ama gercekten kabus olmadigini idrak ediyorum ve icim yaniyo beynim sanki benimle oyun oynuyor cok mutsuzum

Back
X