Insallah oyle olur iyiki bitmis derim ama suan icim cok aciyor hep uyumak istiyorim uyaninca icimde aci oluyorHakkınızda hayırlı olsun. Kimi zaman insanı o an için derinden yaralayan şeyler, ilerleyen zamanlarda 'iyi ki' cümlelerine bırakıyor yerini. Sizinki de muhakkak öyle bir şey. Yeni bir hayata başladığınız bu günlerde, mutluluk daima sizinle olsun umarım.
Kendinizi bir depresyon sürecine sokmayın. Bu süreci dışarıya çıkarak, sevdiğiniz şeyleri yaparak daha sağlıklı şekilde hafifletirsiniz. Unutmayın, o adamla doğmadığınız gibi onunla da ölmeyecektiniz sonuçta. Hem dünyada tek boşanan çift siz de değilsiniz. Kötü giden bir evlilikte her gün sürünmektense, boşanıp yeni bir hayatı eski hatalardan arındırarak yaşamak çok daha kıymetli bir durum.Insallah oyle olur iyiki bitmis derim ama suan icim cok aciyor hep uyumak istiyorim uyaninca icimde aci oluyor
Insanlar soruyor kotu oluyirum esin nerde vs aciklama yapmak cok uzuyor beni sok oluyor insanlar cunku ben hep mutkuyim pozlari verdigim icin biri soracak diye ckmak bile istemiom Allahlarindan. Bulsunlar beni bu hale dusurdu ya kabus gibi bu yasananlar hic gecmeyecek gibiKendinizi bir depresyon sürecine sokmayın. Bu süreci dışarıya çıkarak, sevdiğiniz şeyleri yaparak daha sağlıklı şekilde hafifletirsiniz. Unutmayın, o adamla doğmadığınız gibi onunla da ölmeyecektiniz sonuçta. Hem dünyada tek boşanan çift siz de değilsiniz. Kötü giden bir evlilikte her gün sürünmektense, boşanıp yeni bir hayatı eski hatalardan arındırarak yaşamak çok daha kıymetli bir durum.
Bende ayni durumdayim uyanmak istemiyorum sanki bir kabusta yasiyorum uyanmak istiyorum ama gercekten kabus olmadigini idrak ediyorum ve icim yaniyo beynim sanki benimle oyun oynuyor cok mutsuzumInsanlar soruyor kotu oluyirum esin nerde vs aciklama yapmak cok uzuyor beni sok oluyor insanlar cunku ben hep mutkuyim pozlari verdigim icin biri soracak diye ckmak bile istemiom Allahlarindan. Bulsunlar beni bu hale dusurdu ya kabus gibi bu yasananlar hic gecmeyecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?