Bugün canınız ne yapmak istiyor:?

Oğlumu ıssırmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok tatlıııııııııııııııııııııııııı ama kıyamıyorum :D

Oğlumu ıssırmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok tatlıııııııııııııııııııııııııı ama kıyamıyorum :D

oyyyyyyyyyyyyyy yerim onu ben yaaaa :D siz yazdınız benim ısırıp koparasım geldi burda :1: çocuklara bebeklere feci zaafım var kontrolümü kaybediyorum valla :1: ehehuheuuhe :1: ama onlarda bu kadar tatlı olmasaymış dimiiiiiiiiiiiiieeeeeeeee :52: :27:

neyse benim canım bugün bowling oynamak istiyodu.inşalla cumartesi oynıcam :1: yarın orucum şimdi evden kalkmaya üşenirim ben bırak bowlingi falan :1:

eğer kız arkadasım uyanırsa öğleden sonra bir güzel gezmek sohbet etmek :D su an canım ne ıstıyorum çoooooooooook açım kahvaltı yapacağım :1:

ben bugün tembellik yapmak bütün günü eşimin dizinin dibinde geçirmek istiyorum :31:

Birşeyler yazıp karalamak.. Şu iç huzursuzluğumun sebebini bulmaya çalışmak.. Hayatın aslında ne kadar ihtişamlı, görkemli olduğunu keşfedip, günlük huzursuzluklarla boşa heba etmemek gerektiğini idrak etmeye çalışmak.

Back
X