Bugün cinsiyetini öğrendim kızlar oğlum olucakmış :)

_SiLence_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
68
1
86
38
Çanakkale
3 ay 1 haftalık hamileym bugün kontrole gttiğimizde doktorumuz,annesi babası bi oğlunuz
olucak dediğinde eşimin gözlerini gülerken görmek paha biçilemezdi :16: rabbim sağlıklı bi şekilde kollarımiza almak nasip eder ve ins babasına benzer :75: Rabbim isteyen herkeze nasip etsin :16:

Son düzenleme:
tebrik ederim cnm allah sapasağlam kucağına almayıda nasip etsin.
bizim kontrolde 15 nisanda bizde öğreniriz cinsiyeti die umut ediyorum ya bakalım hayırlısı.

tebrik ederim cnm allah sapasağlam kucağına almayıda nasip etsin.
bizim kontrolde 15 nisanda bizde öğreniriz cinsiyeti die umut ediyorum ya bakalım hayırlısı.
inşallah öğrenirsin canım ßende çok merak ediyordum dün öğrendim.. :emir_bebek: ßütün iyi dileklerin için teşekkürler inşallah sende sağlıklı şekilde kucağına alırsın :16:

Son düzenleme:
ayy çok mutlu oldum:)allah kucağına almayı da nasip etsin:)
çok güzel bir haber bu:):):)

3 ay 1 haftalık hamileym bugün kontrole gttiğimizde doktorumuz,annesi babası bi oğlunuz
olucak dediğinde eşimin gözlerini gülerken görmek paha biçilemezdi :16: rabbim sağlıklı bi şekilde kollarımiza almak nasip eder ve ins babasına benzer :75: Rabbim isteyen herkeze nasip etsin :16:

canım bende 3,5 aylık hamileyim dün gittim doktora eşime süpriz yaptım ve kızımız oluyor bir kızım daha var olsun sağlıkla olsun eli ayağı düzgün olsun yeter rabbimin dediği olur :emir_bebek:

benım de oğlum olacakmış...kız olsa da aynı sekılde sevınırdım...ınsan ogrenınce mutlu oluo...allah hepımıze ve bebeklerımıze sağlık versin:)

Bence dr.un biraz erkenci canım bnm de 3 aylıkken erkek demişti ama 4 ayında kız olduğunu öğrendim hayırlısı olsun :):49:

Back
X