Kızlar bugün sabahtan beri hep sarı renkli sıvı çıkarttım.Öyle birşey ki yakarak çıkıyor.Şimdiye kadar bebek aç kalmasın diye 2 elma 2 salatalık yedim.Şimdi de kasıklarım ağrıyor.37+3 hhafatalık hamileyim sizce normal mi???
Ne kadar süredir yemek yemiyorsunuz, çıkardığınız safra büyük ihtimalle.
Mide boş kalınca safra çıkarmaya başlıyor.
Ben ilk 6 ay devamlı çıkarıyordum, asit ve safra kusuyordum devamlı.
Haftanız bayağı ileride, bu aylarda normal mi bilemiyorum.
Genel olarak mideyle ilgili bir sıkıntınız oldu mu hamileliğinizde.
Doktorunuza bir danışın yine de.
Geçmiş olsun, sağlıkla alırsınız kucağınıza inş.
Ne kadar süredir yemek yemiyorsunuz, çıkardığınız safra büyük ihtimalle.
Mide boş kalınca safra çıkarmaya başlıyor.
Ben ilk 6 ay devamlı çıkarıyordum, asit ve safra kusuyordum devamlı.
Haftanız bayağı ileride, bu aylarda normal mi bilemiyorum.
Genel olarak mideyle ilgili bir sıkıntınız oldu mu hamileliğinizde.
Doktorunuza bir danışın yine de.
Geçmiş olsun, sağlıkla alırsınız kucağınıza inş.
Akşam az da olsa yemek yemiştim.Sabah 6 buçuk gibi kusmaya başladım. Akşama kadar 10 defa çıkartmışımdır.Midem rahatlasın diye elma yemiştim. Akşama doğru onlarda çıktı.Bugün az bi kahvaltı yaptım.Midem bulandı biraz. Ama ben zorla çıkartmaya çalışmadım. Öcekilerdede öyle. Bi anda bulantı geliyor kendiliğinden çıkıyor. Dün ilaçlarımın hiçbirini alamadım bu yüzden.Hamileliğimin ilk aylarında midem çok bulandı. Fakat çok kusmadım öyle.
Akşam az da olsa yemek yemiştim.Sabah 6 buçuk gibi kusmaya başladım. Akşama kadar 10 defa çıkartmışımdır.Midem rahatlasın diye elma yemiştim. Akşama doğru onlarda çıktı.Bugün az bi kahvaltı yaptım.Midem bulandı biraz. Ama ben zorla çıkartmaya çalışmadım. Öcekilerdede öyle. Bi anda bulantı geliyor kendiliğinden çıkıyor. Dün ilaçlarımın hiçbirini alamadım bu yüzden.Hamileliğimin ilk aylarında midem çok bulandı. Fakat çok kusmadım öyle.
Bulanti ile birlikte kusmada varmis kesinlikle doctorunuzu arayin.
doktoruma ben midem de bulanti oluyor demistim oda hemen kusma varmi diye sormustu bana,ben usutmustum ondan kaynakliymisti ama kusma yoktu tabii...