Bugün çok sevimli misafirlerim vardı..

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
0
İstanbul
Ayağınıza yüreğinize sağlık...

Bu soğukta geldiğiniz için çok çok sağolun evime neşe kattınız...

Dostluğumuz daim olsun..

Aramıza bi arkadaş daha katıldı sevimli hemşiremiz egemenin annesi çok memnun oldum canım..

Sehercim gülen yüzün hiç solmasın,kızınada maşallah çok tatlı güzel muhabbetin için sağol..cicimiz çok güzel oldu tşk ederiz..

Elifcim herzamnki gibi doğal ve sevimliydin yine ,canım hayatımda çok güzeldi..ciciler için çokkk tşk ederiz..

Aybikimde telefonla katıldı canım benim oda gelicekti ama son anda alyamı hastaneye götürdü bağırsakları iltihaplanmış gelemedı ama yüreği bizleydi bizimde onla geçmiş olsun canım benim..

Yine her zaman beklerim..

işte resimlerimiz...

resim050a.jpg

resim046j.jpg

resim043x.jpg

resim054a.jpg

güle güle yine beklerim

resim065y.jpg

resim066.jpg

eve geldim hemencecik açtım kk yı meraketiim resimlerimiziiii...hepsi çokkk şirin çıkmışş (biz de fıstık gibi çıkmışız)
seninde ellerine sağlık mamalar çok güzeldi...

süpersiniz kızlar masallah sizeeee :nazar: ilk fotoya bayıldımmmmm süper yorumlar seymaciimmmm :teytey: bak bir kac saat sonra izmir fotolarda gelir casmirden

eve geldim hemencecik açtım kk yı meraketiim resimlerimiziiii...hepsi çokkk şirin çıkmışş (biz de fıstık gibi çıkmışız)
seninde ellerine sağlık mamalar çok güzeldi...

çabuk gtmışsınız maşş size...afiyet şeker olsun bol bol et olsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
süpersiniz kızlar masallah sizeeee :nazar: ilk fotoya bayıldımmmmm süper yorumlar seymaciimmmm :teytey: bak bir kac saat sonra izmir fotolarda gelir casmirden

sağol canımmmm....yaa sızdemı buluştunuz ohhh beklıyoruz...
hayat hanım aynı yelek bizdede varrrrrrr :lepi:

senın kuzuya alırken hayatada onu aldım...zemuszemus

oohh alışkanlık oldu herhafta toplaşıyo hatunlar:) maşallah hepinize

maaşallah bebelere .hepiniz harika görünüyorsunuz .dostlugunuz daim olaaa :)))

valla ben gidemedim bana cok uzak geldi. Ama gizem, blüü ve casmir bugün bulusuyor. bilmiyorum belki daha gelen olmustur.

seymacim kayranın o bakısını yerim yaa, onun bakıslari bitiriyor beni cok yakısklı coookk :nazar:

Kim kim bilmiyorum ama hepiniz öyle şekersiniz ki.
O nasıl bişey böyle :nazar: Allah dostluğunuzu daim etsin.
ne güzeller öyle Tüm İsteyen Herkeze Nasip Etsin Allah :Saruboceq:

maşallah ilk kocaman hemde sizlere ve miniklerinize çok çok şekersiniz güzel ekim anneleri ve melekleri bayılıyom size ya sosyalsizin bebeklerle çok güzel anılara imza atıyonuz allahım dosatluklarınızı daim etsin inşallah :nazar:

maşallah ilk kocaman hemde sizlere ve miniklerinize çok çok şekersiniz güzel ekim anneleri ve melekleri bayılıyom size ya sosyalsizin bebeklerle çok güzel anılara imza atıyonuz allahım dosatluklarınızı daim etsin inşallah :nazar:

amın canım çokkk sağolll...

Kim kim bilmiyorum ama hepiniz öyle şekersiniz ki.
O nasıl bişey böyle :nazar: Allah dostluğunuzu daim etsin.
ne güzeller öyle Tüm İsteyen Herkeze Nasip Etsin Allah :Saruboceq:

soldan elif..seherjik,elifin eltisi ve yerdeki ben...çok tşk ederiz...

valla ben gidemedim bana cok uzak geldi. Ama gizem, blüü ve casmir bugün bulusuyor. bilmiyorum belki daha gelen olmustur.

seymacim kayranın o bakısını yerim yaa, onun bakıslari bitiriyor beni cok yakısklı coookk :nazar:

hemen kızını alalım canım kaçırma bu bakışlıyı opuyorumnanaktan
maaşallah bebelere .hepiniz harika görünüyorsunuz .dostlugunuz daim olaaa :)))

zeynepcim bı arada senıde beklerızz

oohh alışkanlık oldu herhafta toplaşıyo hatunlar:) maşallah hepinize

evet canım ama uzunca bı ara verıcez şu kış bı bitsin...sağol opuyorumnanaktan

herşey çok güzeldi..
ellerine yüreğine sağlık sıcacık gönlünle bu soğuk havada ısıttın bizi.
tekrar tekrar teşekkür ederiz..
((birkaç resimde bizden))

dsc03392u.jpg

dsc03408uj.jpg

dsc03412sw.jpg

dsc03418jt.jpg

dsc03411o.jpg

dsc03398s.jpg

maşallah hepinize çok harikasınız ALLAH nazardan korusun hepinizi tabi annelerinide kayra'm tam erkek olmuş artık hepsi birbirinden şeker

maaşallah güzel kuzulara da annelere de.. :nazar: alya dua ve aybike' ye de geçmişler olsun.umarım kısa zamanda sağlık haberlerini alırız..

maşallah hepinize çok harikasınız ALLAH nazardan korusun hepinizi tabi annelerinide kayra'm tam erkek olmuş artık hepsi birbirinden şeker

sağol canım öyle oldu teyzesi buyudu kuzum gelip görmedin..

maaşallah güzel kuzulara da annelere de.. :nazar: alya dua ve aybike' ye de geçmişler olsun.umarım kısa zamanda sağlık haberlerini alırız..

sağol canım inşşş düzelir kuzum bugün daha iyiydi yıne konuştuk aybıkım bıraz rahatlamıştı çaresiz kaldı oda canım benim...uzun bir süre yok aramızda 1 ay sıonra gelıcek isviçreye gdıyo pazar günü..

herşey çok güzeldi..
ellerine yüreğine sağlık sıcacık gönlünle bu soğuk havada ısıttın bizi.
tekrar tekrar teşekkür ederiz..
((birkaç resimde bizden))

tşk ederim canım çok sevındım gelmenıze canımmmmm zemuszemus

yaaaa var ya bu kereme hastayım :)))) yavrum benim her resimde pozunu vermiş...yatmıs kucağa oturmus...öp annesi onu benim için...

kızzlar süpresiniz valla kıskanmıyorum desem yalan söylerim keske bende gelebilsem katılabilsem sizlere..bbekler süper olmuslar hangisini seveceğimi sasırdım ama keremim bitane:)))
bi de SEYMA halının üzerindeki pozuna bittim valla taş gibim karusun haaaa maasallah

heheheheee delü karuuuuuu...

öperim teyzesi ama bugun hepimizi dıken ustunde oturtturdu bebeklerın tepesinde...

sağol taş ne kelime kaya baksana döte göbeğe :))))))))

yok canııım maasallahın var 2 cocuk la tebrik ediyorum zemuszemus
ama ahdım var yaza istanbula geldiğimde mutlaka ugrayacam sana( insallah tabii)

Back
X