• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bugün çok üzgünüm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Mihriban

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
12.699
18
206
Adana
kızımda dünden beri göz kayması oluyor daha önce hiç olmamıştı canım çok sıkılıyor bugün dr götürecem inşallah önemli birşey yoktur bize dua edin

arkadaşım canını sıkma bende de olmuş küçükken annem doktora götürmüş normal birşey demiş ve gözlük vermiş 1 sene falan kullanmışım şu an 23 yaşındayım ve o günden beri hiç böyle bi problemim olmadı

Üzülme canım, gözlükle yada göze takılan bantla kolaycacık halledilebilecek bir problem, canını sıkma sakın

kızımı doktora götürdüm gözlük verdi düzenli kullanırsa şaşılık düzelebilir dedi ama kızım daha 21 aylık çokda huysuz şimdi size soruyorum ben kızımı gözlüğe nasıl alıştıracam.moralim çok bozuk ya kızım hep böyle kalırsa...

kızımı doktora götürdüm gözlük verdi düzenli kullanırsa şaşılık düzelebilir dedi ama kızım daha 21 aylık çokda huysuz şimdi size soruyorum ben kızımı gözlüğe nasıl alıştıracam.moralim çok bozuk ya kızım hep böyle kalırsa...

canım çok geçmiş olsunnn
Tıp çok ilerledi canım ya mutlaka Allahın izniyle düzelecektir sıkma canını
Bak bugün kandil kızın için dua et canımm
Çok küçük yavrucak ama bi şekilde alıştırman gerekecek canım
Bu konuyu doktorunuzla konuşsaydınız belki başka bir yöntemi vardır
Allah yardımcınız olsun canım:teselli:

kızımda dünden beri göz kayması oluyor daha önce hiç olmamıştı canım çok sıkılıyor bugün dr götürecem inşallah önemli birşey yoktur bize dua edin

üzülme canım diyeceğim ama insanın elinde değil heleki bir anneysen ve sorun çocuğunsa bende çok üzgünüm benimde kızımın boyun problemi var boynunu yan tutuyor doktor doktor bizde geziyoruz masajla düzelecek diyolar ama çok tedirginim inşallah düzelir senin bebeğinede acil şifalar dilerimsenağlamasenağlama

çok geçmiş olsun allah'ın izni ile düzelir inşallah

sonbahar mevsimi senin kızın içinde aynı dileklerim rabbim şifalarına kavuştursun inşallah

canım kendini hiç üzme..çocuklardaki göz kusurları erken farkedildiğinde daha çabuk düzeliyor.benim kızım da 3 yaşında gözlük takmaya başladı.şuan 13 yaşında ve gözlük kullanmıyor.ama şu dönem çok önemli gözlüklerini taktırmaya çalış..şimdiden geçmiş olsun..

üzülme canım erken farketmişsin sen...
gözlüğe alıştır ve sakın tepesinden ayrılma ağlasada sızlasada taktır o gözlüğü...
benim sol gözümde vardı ama annem ancak 5 yaşımda getirebilmiş doktora...
diğer gözü kapatıp kayan gözü çalıştırmak gerekiyomuş ama ben çok ağlamışım o yüzden çok nitelikli bir tedavi olmamış...
ilerde üzülmemesi ve senide üzmemesi için lütfen doktorun dediklerini harfiyen uygula al karşına değişik bir kalemle o kalemi takip etmesini sağla gözünü sürekli çalıştır...
hehe benmi şaşıyım
eskiden çok takardım ama şimdi problem etmiyorum eskisi kadar kocamda böyle seviyo.aa ergenlik döneminde çok problem oluyo.
lütfen canım sakın ihmal etme olurmu sürekli çalıştır ilgisini çekmeye çalış...

Back
X