bugün çok üzgünüm

monica82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
15
0
36
İstanbul
Kızlar ben yeni üye oldum bu siteye sizi sıkmadan konuya giricam hemen. Ben boşanalı 2 seneye yakın oluoyor. Zaten herşey o zaman başladı. Babamın bu üzüntüyle rahatlamak istediğinde içmiş olduğu alkol onu şu anda alkolizmin eşiğine getirdi. Ablamda henüz evlenmedi kendisi 78 doğumlu evlenememesini çok takıntı haline getirdi. Hergün evde bir kavga bir gürültü. Ben böyle olmasını istememiştim. Hani bugün bana dileğin ne diye sorsalar bunların hepsinin düzelmesini isterdim. Hakikaten bugün çok fenayım . Zaten erkek arkadaşımda çok ilgisiz ne bilim herşey çok üst üste geliyo dün ağlamaktan gözlerim şişti. Allahım benim aileme yardım et yarabbim !:32:

Kızlar ben yeni üye oldum bu siteye sizi sıkmadan konuya giricam hemen. Ben boşanalı 2 seneye yakın oluoyor. Zaten herşey o zaman başladı. Babamın bu üzüntüyle rahatlamak istediğinde içmiş olduğu alkol onu şu anda alkolizmin eşiğine getirdi. Ablamda henüz evlenmedi kendisi 78 doğumlu evlenememesini çok takıntı haline getirdi. Hergün evde bir kavga bir gürültü. Ben böyle olmasını istememiştim. Hani bugün bana dileğin ne diye sorsalar bunların hepsinin düzelmesini isterdim. Hakikaten bugün çok fenayım . Zaten erkek arkadaşımda çok ilgisiz ne bilim herşey çok üst üste geliyo dün ağlamaktan gözlerim şişti. Allahım benim aileme yardım et yarabbim !:32:

allah sabır versin canım.baban için tedavi düşündünüzmü? aile içinde senin içinde zor bir sürec.ablan senn durmundan etklenerekmi uzak duruyr evlilikten yoksa kısmetmi olmadı. 2 kardessiniz sanırım..erkek arkadasınla ne adar süredir görüşüyrsunuz ailenn bilgisi varmı onların onayı..onun ne istediğini bilymsn

allah sabır versin canım.baban için tedavi düşündünüzmü? aile içinde senin içinde zor bir sürec.ablan senn durmundan etklenerekmi uzak duruyr evlilikten yoksa kısmetmi olmadı. 2 kardessiniz sanırım..erkek arkadasınla ne adar süredir görüşüyrsunuz ailenn bilgisi varmı onların onayı..onun ne istediğini bilymsn

Babamla dün konuştum asla tedavi olmak istemiyormuş uzun bir süredir konuşuyorum. Ablam benim evliliğimin böyle bitmesinden etkilendi ama daha çok kısmeti çıkmadı erkek arkdaşımlada 1,5 senedir beraberim ona bu durumu açmayı denedim ama beni yalnış anlar diye açamadım. Zaten ilgisiz bide o üzüyo beni ama en çokta ailemin bu durumu üzüyo dün ağlaya ağlaya bir hal oldum hrkes gibi düzenli bir aile hayatı istiyorum çok mu birşey istiyorum sanki ......:43:

bence hemen bir işe girmelisin bu sana iyi gelecektir,yani bir meşkale bir uğraşın olursa kendini daha iyi hissedersin,boşluktan çıkarsın birazda olsa..kendi paranı kazanırsın iyi gelir sana bence.kim istemezki doğru düzgün problemsiz aile hayatı yaşamak,bunu yaşayanlar mutlu insanlardır çünkü aile hayatı o kadar önemliki insanı her şekilde etkiliyor özel hayatını sosyal hayatını herşeyini işte...yaşadığın yerde birşeyler yolunda gitmiyorsa insanın gönlü hoş olupta huzur bulamıyor...bende birçok insan gibi ailevi problemler yaşadığım dönemler olduğu için anlamaya çalışıyorum seni..alkol konusu zaten nerde okusam nerde duysam beni delirtir çok karşıyım kişi istemezse tedaviyi zorla tedavi ettirme durumuda yok bir yakınımızda yaşadık bu durumu..bırak bu illeti tedavi ol el ele verelim desende kendileri gerçekten içkiden kurtulmak istemiyorlarsa olmuyor...ablanla aran nasıl peki...evlenmemiş olabilir seninde başından bir evlilik geçipte boşanmışta olabilirsin evlenmek gibi boşanmada normal hayatın gerçeği,önemli olan bun yaşadıklarına karşı güçlü olman bence..sosyal bir hayata karışırsan daha iyi olur o yüzden iş iş iş diyorum..erkek arkadaşında ilgisiz alakasızsa onada çok kafa yorma hayırlımı hayırsızmı zaman gösterir zaten sen kendini düşün kendine iyi davran...

Back
X