bugün çok yoruldum,sanki hayat bana karşı cephe almış durumda..

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.446
3.152
373
bu sabah geçen haftanında birikimiyle eşimle tartıştım,
işe o bırakıyo benı ve ben yol boyunca hem konustum hem agladım o da sadece susup beni dinlemedi..mevzu sürekli laf sokmaları iğnelemeleri aşalamaları ve ben tepki gösterdıgımde de sus çocugunu düşün,senın negatifliğin çocuga da yansıyacak vs.. gibi insanı delirten konuşmaları..
o konuşur,istediği özgürlükte lafını sokar ama ona karşılık verdiğiniz anda ne kadınlığınız kalır ne anneliğiniz..
çocugunu seven düşünen bir anne olsan çocugun yanında böyle sinirli konuşmazsın..
çocuğunu sevsen pozitif bi kadın olursun,böyle negatifliğin kızıma yansıyor
sen şöylesin böylesin şeklinde devam eden cümleler..ve üste çıkmayı bilen,daha dogrusu karsı tarafı konusturmayan,konuşsa bile zaten dinlemeyen bir adam..
işyeri deseniz zaten gergin bir ortam,herkesin birbirine ne kadar iş yıkarsa kar sayacağı bir sistem..en ufakitirazların kavgaya dönüştüğü,şu işi yap..ok yapayım pekı nasıl yapmalıyım dendıgınde yaa ufff dur sımdı cok işim var deyıp akabınde öyle ekrana bakakaldıgınız anlar..
yanı anlayacagınız bugün hem sabah eşimle tartışmalarım
hem işyerinde iş arkadaşlarımla çatışmalarım beni çok yordu..
akşam eve gidince uzanıp uyuycam desemm,2,5 yaşında minnacık annesine hasret bir evlat var yolumu gözleyen..
ona zaman ayırmadan nasıl kapatabilirirm kendimi..
ne yaşam enerjim ne de huzurum kalmadı yine bugün...
kendımı çok çok yaşlı hissediyorum ve daha 32yim.

Kocanızla çok yüz-göz olmuşsunuz. Bi süre uzak durun birbirinizden. Hiç konuşmayın. Hatta tavsiyem asla ağlamayın sinirlenip. Umursamaz olmaya çalışın. Zamanla normale döner inşallah.

niye pozitif değilsiniz?
yorgun musunuz?
uykusuz musunuz?
çocuğunuz sizi yoruyor mu?
eşinize hak verdiğiniz noktalar var mı?

niye pozitif değilsiniz? psikolojik şiddet görüyorum ve iletişimimiz sıfır,rahatısz oldugum hiçbirşey onun umrunda değil ve inadına yapmaya devam ediyor

yorgun musunuz? fazlasıyla hem bedenen hem ruhen

uykusuz musunuz? kızım biraz büyüdüğü için daha iyi ama en az 2 kere uyanıyorum her gece..tabi normal günlerde..sinirim bozuldugunda bunları düşünerek uykularım kaçıyor

çocuğunuz sizi yoruyor mu? çocugum bir çocugun annesını yorabilecegi kadar yoruyorr..çocukla ilgili bir sorunum yok

eşinize hak verdiğiniz noktalar var mı?
benı hayattan sogutup enerjimi sömürdüğü anlarda elim kolum kalkmıyor haliyle ve o anda istedikleri olmuyor ve bir kriz daha yaratıyor..bilmem hak vermelımıyım o an istediginin olmamasına?

o konuşur,istediği özgürlükte lafını sokar ama ona karşılık verdiğiniz anda ne kadınlığınız kalır ne anneliğiniz..
Konuşturmayın onu,avazınız çıktığı kadar yüksek sesle bir gün evi başına yıkın ,
Ama bunu yapabilmek için gerçekten canınıza tak etmesi gerekiyor ki gözünüz bir şey görmesin.Gözlerdeki o 'ne olacaksa olsun be' yi gördüklerinde akılları bi taraflarına kaçıyor.
Siz sustukça onun sesi daha çok çıkacak,yaşadım.

Konuşturmayın onu,avazınız çıktığı kadar yüksek sesle bir gün evi başına yıkın ,
Ama bunu yapabilmek için gerçekten canınıza tak etmesi gerekiyor ki gözünüz bir şey görmesin.Gözlerdeki o 'ne olacaksa olsun be' yi gördüklerinde akılları bi taraflarına kaçıyor.
Siz sustukça onun sesi daha çok çıkacak,yaşadım.

susmamın tek sebebi o an kızım..çünkü artık aklı erıyor ve gerginliği hissettiği anda mızırdanıp susun diyor..babası konusuyosa baba sus,ben konuşuyosam anne sus diyor..
benımde cinnet anlarım çok oldu ama artık sırf kız görüp etkılenmesın diye dizginlemeye calısıyorum kendımı..
32 yaşında koca kadın işine gücüne gelirken niye ağlamış şiş gözlerle gelsın yaa
ve ınanın bunu yaşamayan bilemez..çok çok zor bir durum..sanki bir deneyin içindeyim ve bir ruh hastasıyla kaç yıl ömür geçirilir onu anlamaya çalışıyoruz..tabi bu tip ınsanlarda olmazsa olan dışarıya melek görüntüsü..onuda atlamıyım

ben sizi anlıyorum zaten merak etmeyin. konuyu biraz açmak istedim.
biraz psikologculuk oynamak istedim sanırım kızmazsanız.

sizi çok eleştiriyor herhalde.
belki siz onun eleştirilerine maruz kalmamak adına taviz veriyor, olmadığınız biri gibi davranıyorsunuz.
zaman zaman bu da insanı patlama noktasına getiriyor.
öfke kontrolü sorunu ya da enerjisizlik olarak yansıyor insanın gündelik hayatına.

çözüm doğru iletişim kurmakta ve birbirinin alanına saygı duymakta.
işte bunu becerebilmek mühim.
mutlaka evlilikte her şey dört dörtlük olmaz.
bazı şeylere tahammül ederiz, görmezden geliriz. ama bunu sürekli yapan tek bir taraf olmamalı.

dediğim gibi sizi çok iyi anlıyorum, ama eşiniz değişir mi?
onun iletişim kanallarını açabilir misiniz?

susmamın tek sebebi o an kızım..çünkü artık aklı erıyor ve gerginliği hissettiği anda mızırdanıp susun diyor..babası konusuyosa baba sus,ben konuşuyosam anne sus diyor..
benımde cinnet anlarım çok oldu ama artık sırf kız görüp etkılenmesın diye dizginlemeye calısıyorum kendımı..
32 yaşında koca kadın işine gücüne gelirken niye ağlamış şiş gözlerle gelsın yaa
ve ınanın bunu yaşamayan bilemez..çok çok zor bir durum..sanki bir deneyin içindeyim ve bir ruh hastasıyla kaç yıl ömür geçirilir onu anlamaya çalışıyoruz..tabi bu tip ınsanlarda olmazsa olan dışarıya melek görüntüsü..onuda atlamıyım
Yaşamayan bilemez,
Yaşadım biliyorum.
Çocuk bir kere huzursuz olur gerisi harika olur.
Ben 1,5 yıl yaşadım,4. yılımızdayız o günden beri boşuna huzursuz edemiyor beni.
Adam gibi anlatıyor derdini.
Anlatamadığı yerde de ağzını açmıyor.
Çok şükür Rabbime.

Yaşamayan bilemez,
Yaşadım biliyorum.
Çocuk bir kere huzursuz olur gerisi harika olur.
Ben 1,5 yıl yaşadım,4. yılımızdayız o günden beri boşuna huzursuz edemiyor beni.
Adam gibi anlatıyor derdini.
Anlatamadığı yerde de ağzını açmıyor.
Çok şükür Rabbime.

sevindim sizin adınıza insan evladına denk gelmişsiniz demekki
ben delirsemde krizlerde geçirsem o değişmiyor.daha dogrusu davranısları degısmıyor..
egoist,narsist,megoloman birinin yaptıkları sonucunda cinnette geçirseniz o arkasını dönüp manyak bu da ya deyıp gidebiliyor..
öfff ınan napıcam bılmıyorum

O da doğru.
Anlayabilenmiş eşim demek ki.
Ama ben susmaya devam etseydim daha kötüsü olacağından eminim.

kadının bunalmışlığıyla verdiği tepki sonuncunda bi durup düşünüp ya hakkaten demekki bu noktaya getirecek kadar üzdüm ben bu kadını diyen bir adam değil karşımdaki..
ben şuan dertten kanser olsam hımmm sigara içiyodu ondan der..
başıma agrılar girse bunalsam,sen yemegi çok kaçırdın ondan böylesın der,
bigün sinir hastası olsam,ee ben senı tanıdıgımda da sen deliydin der..der de der yani:)

canim benim :(
yillardir bitmeyen mevzular olaylar.
ve seni anlamayan anlamak istemeyen bi insan.
degismesini istesek bile o kendini haksiz yada suclu yada sorun cikaran taraf olarak gormuyor cunku o 4/4 luk .
ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen.
dile kolay 7 senedir ayni psikolojik savas
kendisinde 1 nebze hata gorse duzeltmek istese bi umut der elinden geleni yaparsin iliskinizi kurtarmak icin
daha once saglik sorunu yasadigin icin sakin ama sakin kafana takarak tekrar nüksettirme
seni seviyorum canim benim :)

Back
X