benı hayattan sogutup enerjimi sömürdüğü anlarda elim kolum kalkmıyor haliyle ve o anda istedikleri olmuyor ve bir kriz daha yaratıyor..bilmem hak vermelımıyım o an istediginin olmamasına?niye pozitif değilsiniz? psikolojik şiddet görüyorum ve iletişimimiz sıfır,rahatısz oldugum hiçbirşey onun umrunda değil ve inadına yapmaya devam ediyor
yorgun musunuz? fazlasıyla hem bedenen hem ruhen
uykusuz musunuz? kızım biraz büyüdüğü için daha iyi ama en az 2 kere uyanıyorum her gece..tabi normal günlerde..sinirim bozuldugunda bunları düşünerek uykularım kaçıyor
çocuğunuz sizi yoruyor mu? çocugum bir çocugun annesını yorabilecegi kadar yoruyorr..çocukla ilgili bir sorunum yok
eşinize hak verdiğiniz noktalar var mı?
Konuşturmayın onu,avazınız çıktığı kadar yüksek sesle bir gün evi başına yıkın ,o konuşur,istediği özgürlükte lafını sokar ama ona karşılık verdiğiniz anda ne kadınlığınız kalır ne anneliğiniz..
Konuşturmayın onu,avazınız çıktığı kadar yüksek sesle bir gün evi başına yıkın ,
Ama bunu yapabilmek için gerçekten canınıza tak etmesi gerekiyor ki gözünüz bir şey görmesin.Gözlerdeki o 'ne olacaksa olsun be' yi gördüklerinde akılları bi taraflarına kaçıyor.
Siz sustukça onun sesi daha çok çıkacak,yaşadım.
Yaşamayan bilemez,susmamın tek sebebi o an kızım..çünkü artık aklı erıyor ve gerginliği hissettiği anda mızırdanıp susun diyor..babası konusuyosa baba sus,ben konuşuyosam anne sus diyor..
benımde cinnet anlarım çok oldu ama artık sırf kız görüp etkılenmesın diye dizginlemeye calısıyorum kendımı..
32 yaşında koca kadın işine gücüne gelirken niye ağlamış şiş gözlerle gelsın yaa
ve ınanın bunu yaşamayan bilemez..çok çok zor bir durum..sanki bir deneyin içindeyim ve bir ruh hastasıyla kaç yıl ömür geçirilir onu anlamaya çalışıyoruz..tabi bu tip ınsanlarda olmazsa olan dışarıya melek görüntüsü..onuda atlamıyım
Yaşamayan bilemez,
Yaşadım biliyorum.
Çocuk bir kere huzursuz olur gerisi harika olur.
Ben 1,5 yıl yaşadım,4. yılımızdayız o günden beri boşuna huzursuz edemiyor beni.
Adam gibi anlatıyor derdini.
Anlatamadığı yerde de ağzını açmıyor.
Çok şükür Rabbime.
O da doğru.sevindim sizin adınıza insan evladına denk gelmişsiniz demekki
O da doğru.
Anlayabilenmiş eşim demek ki.
Ama ben susmaya devam etseydim daha kötüsü olacağından eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?