bugün cuma ve ben..

elfce92

Ol dedi Oluverdi. Elhamdulillah :)
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
1.953
701
163
doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yanlışsa taşınır herhalde
.
.neyse kızlar daha önce de konu açmıştım belki okuyanlarınız olmuştur. eski sevgilimle ayrıyız çok sevdik birbirimizi . ama ayrıldık

her neyse dün ben buna kargo gönderdim bir defter vardı içimde ona dair ne varsa yazdığım sonunda gönderdim ve o bugün alıcak defteri eline.
nolur kızlar bugün dualarınıza ihtiyacım var mübarek gün.
lütfen tekrardan bir araya gelmemiz için dua eder misiniz. çok saçma oldu biliyorum ama lütfen
:26:

Son düzenleme:
ALLAH yardımcınız olsun inş.. Eğer birşey olmuyorsa ya olmaması gerektıgındendır ya da daha ıyısı olacagındandır.. Hz. Mevlana.. Sonuc ne olursa olsun uzulmeyın ve bunun hayrı vardır elbet deyın.. Eger gercekten cok ıstıyorsanız, hacet namazı kılmanızı onerırım.

kılmayı çok istiyorum ama hastayım :14: off bugün ne olucaksa olsun artık akşama arayıp konuşucam. kızlar duanızı eksik etmeyin nolur

Konustunuz mu? Umarim duzelmistir araniz, bizede haber verinn

konuştuk :17::17: aklımda herşeyi bitirmek vardı ama sesini duyunca öyle olmadı tabi . 1 saatten fazla konuştuk . herşey çok güzel gidiyor. :nazar: sadece zamana ihtiyacımız var ama etkili oldu konuşmamız:nazar: barıştığımız zaman allahın izni ile tabi. o zaman da yazarım :16::16::16:

Son düzenleme:
hep bole olur zaten dımıı yaa aklınızdan tasarlarsınız ne konusacagınızı belkı bagırıp cagırıp hakaret etmeyı bıle dusunursunuz sonra karsına gelınce sesını duyunca tıkk... umarım hep boyle guzel gıder ...

hep bole olur zaten dımıı yaa aklınızdan tasarlarsınız ne konusacagınızı belkı bagırıp cagırıp hakaret etmeyı bıle dusunursunuz sonra karsına gelınce sesını duyunca tıkk... umarım hep boyle guzel gıder ...

Ewet ya gerçekten. sesini duyunca hiçbir şey kalmıyor aklımda. ona kızgın olsam dahi :17::17:

Back
X