Bugün doğum günüm ama sevgilim görüşelim demiyor:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Kızlar bugün benim doğum günüm sevgilim mesajdan kutladı gece doğum günümü o sıradada zaten yoldaydı sivastan konyaya geliyordu bütünleme için gitmişti gece geldi konyaya öğlen oldu aradı beni ne yapıyon ne ediyon konuştuk görüşelim demesini bekledim ama hiç bişey demedi e bende bişey demedim haliyle onun demesini bekledim sonra bebeğimm diye mesaj atmış ne yapıyon diye ne yapıyon ne ediyon tekrar konuştuk bilg.aldı beyefendi ona bakıyormuş ya sinirden ölecem zaten doğru düzgün görüşmüyoruz başka şehirde gelmiş ve benim bugün doğum günüm neden görüşelim demiyor şu saat oldu madem görüşmeyecek niye arayıp mesaj atıyor haksız mıyım ya:43::43:

belki sürpriz yapıcaktır dicem ama aynı şeyi ben 3 senelik ilişkimde 3 kere yaşadım birinde bile yanımda olmadı mesajla kutladı aynı şehirde olduğumuz halde..böyle bir ömür geçirmek istemiyosan yol yakınken dön bacım..

belki sürpriz yapıcaktır dicem ama aynı şeyi ben 3 senelik ilişkimde 3 kere yaşadım birinde bile yanımda olmadı mesajla kutladı aynı şehirde olduğumuz halde..böyle bir ömür geçirmek istemiyosan yol yakınken dön bacım..

Canım ben seviyorum öyle den diyince kolay olmuyor ki Allah izin verirse 5. senemize girecez.Acaba parası yok diye mi görüşmüyor bilmiyorum ki ama benim derdim hediye değil ki:43:

peki daha oncekı senelerınızde kutladı mı? kutladıysa buna pek takılmayın sıze deger vermedıgını gostermez bu

peki daha oncekı senelerınızde kutladı mı? kutladıysa buna pek takılmayın sıze deger vermedıgını gostermez bu

Evet kutladı canım.Tekrar mesaj attı kaç kere neyin var falan filan diye aradı sonra dedim böyle böyle diye hediye alamadım yarın alınca görüşecektik dedi ama burnundan getirdim fitil fitil çünkü benim amacım hediye değil bugünü birlikte geçirmekti baya trip attım kapattık snra tekrar aradı bizim evin önüne gelmiş anladım zaten çünkü teldeki araba sesleriyle bizim burdaki aynı geliyodu sen bizim burda mısın dedim evet kapının önüne çık dedi çıktım bi baktım kapının önünde güller kendisi merdivenlerde göz kırptı gitti çok şaşırdım ama keşke bunu ben trip atmadan yapsaydı neyse yine de şimdi daha iyiyim mutlu oldum en azından:)

Back
X