bugün embriyolarım çözülüyor, çok endişeliyim:(

sephira

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
202
1
118
İstanbul
4 tane embriyom var,blast yapılacak. 3. gün dondurulmuştu. merkeze güveniyorum ama anlatamam nasıl heyecalıyım. acaba hepsinin birden bölünmeme ihtimali yüksek mi?

yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var...

bende blast embiriyo transferiyle 3 aylık hamileyim benimde 4 embriyo blast olmuştu öyle açıkladılar şu an dondurulmuş bekleyen 4 embiriyom var ama 2si kaliteliymiş dediler hayırlısı olsun bidefa blast olması iyi şansınız yüksek inşallah hamile kalırsınız ben hamilelerden dua istemiştim şimdi allah kısmet etti hamileyim ve ben sizin gibi bebek isteyenlere kalpten dua ediyorum inş olur sevgiler

canım benim saol, Allah kabul etsin inş. blastta evet şans daha yüksek,kardeşim ilk denemede hamile kaldı 5. gün ile. ben de ona söylüyorum dua et diye:)

hepsi birden fire vermez inş. zaten yaşım gereği çok embriyo konulamaz, 2 tane yaşasa daha ne isterim

iyi düşün aldüşün emblaha emanet şöyle düşünki bence eğer böyünmüyorlarsa embriyolok hemen müdehale edip transferin yapılmasını ister beni arayıp hazır ol heran çağıra biliriz embriyolarının durumuna göre sabah hazır bekliyorken bukez işler younda gelme diye aradılar yol 3 saat kadardı ve çok endişeliydim ama açıkçası o anda 5. gün transferi nedir avantajı varmı bilmiyordum sonradan öğrendim bilseydim belki bende şimdi sizin hissettiğiniz endişeleri hissederdim bazen bilmemek işe yarıyor sanırım

amin çok teşekkür ederim işallah sende kısa bi süre sonra hamile olarak yazarsın inan olur bide bence transferden sonra rahat ol deselerde çok dikkat et dinlen mümkün oldukça uzan tv izlerken falan

Hiç endişe etme 2 yada 3 tanesi güzel çözülür, bozulmadan çözülme oranı %70 miş.

Ancak Blast'a bekletmek çok embriyo olunca içinden en iyisini seçmek için. Genel kabul görür konu (çok dr.a danıştım) eğer seçim yapılmayacaksa yani elde sadece 2 embriyo varsa biran önce anneye verilmesi gerektiği çünkü hiçbir suni ortam anne rahminin yerini tutmuyor. Demek ki doktorların hepsinin bozulmadan çözüleceğini düşünüyorlar ki blast'a gidecekler. Bu da iyi bir şey.

Hakkında hayırlısı, şimdi belli olmuştur sağlıklı çözülüp çözülmedikleri bilgi ver bize.

kalbim pır pır, bu ilkinden de heyecanlıymış:18:

ben dün diye biliyordum,az önce aradılar bugün başlamışlar çözdürmeye. cumartesi yani transfer günü söylüyecekler, zaten gelişmezse transfer olmaz dedi doktorum bir anlamı olmaz dedi.

ben de %70-80 diye biliyorum ama az olunca ister istemez endişeliyim. çok sağol cevapladığın için muhakkak haber veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…