• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün eşimin doğum günü AMA YENİ HATIRLADIM

balxixm.

zaman eskiye dönermi...?
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
2.408
4
116
Diğer
merhaba hekese

konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama bana acil fikirleriniz söylerseniz çok sevinirim..bugün eşimin doğum günü ve ben şimdi hatırladım..temizlikti yemekti çocuktu derken tamamen aklımdan çıkmış..kendisi unutmuştur desem sabahtan kayınvalidemle görümcem çoktan aramıştır kutlamk için...hediyede almadım bir süpriz yapayım desem ne yapabilirm_? her yıl sadece pasta yapıyorum ya da hediye alıyorum bu yıl farklı birşey olsun istiyorum ama ne yapıcağım aklıma hiç birşey gelmiyorbilmiyorumkismile

akşama iftara yengemlere davetliyiz dün aramıştı bende tamam dedim şimdi arayıpta gelmiyeceğim demekte ayıp olacak

Yengenizi arayıp yaş pasta almasını ricaedebilirsiniz.Akşam yengenize giderken alsanız eşinizin haberi olur çünkü.Sizde akşama dolu zaman var nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum imkanınız varmı ama dışarı çıkıp eşinize bişeyler alabilirsiniz hediye için fikir veremeyeceğim insanların zevkleri farklı ben eşime en son doğum gününde kitap almıştım istediği bi kitapdı söyleyip duruyordu o almadan ben aldım:1rolleyes:Sizde eşinizin aklından geçen bişey yokmu bahsettiği onu alabilirsiniz.Tabii herşey maddi ve manevi imkanlara bakıyor ben sadece fikir veriyorum.Kolay gelsin hediye almak zor iştir.

ben olsam çoook güzel bir pasta yapar akşamda gittiğim yere götürüdüm yemekten sonrada ışıkları söndürür pastayla çıkardım karşısına hem unuttugunu sandığı için şaşkınlık yaşar hemde herkesle doğumgünü kutlamış olur

Yengenizi arayıp yemeğe bu sepeble gelemeyeceğinizi söyleyebilirsiniz.Sonuçta yılda bir kez olan birşey.Çocuğunuzu yengenize gönderebilirsiniz ya da başka bir aile üyesine.Güzel bir masa kurup, güzel ve anlamlı bir hediye ile ve de pastayla eşinizi karşılayabilir, başbaşa kutlayabilirsiniz eğer romantik birşeyler varsa kafanızda.
Ailecek kutlamak isterseniz de aynısını çocuğunuzla birlikte yapar evinizde başbaşa güzel bir sofra, pasta keyfi ile noktalayabilirsiniz.
Sürpriz olsun derseniz bir çiçekçiden online sipariş verip eşinizin iş yerine çiçek yollayabilirsiniz.Hem hayatında kaç kez çiçek almıştır ki? Çiçeğin gönderilme saatinde iş yerine gidebilir, bu sürpize tanık olur, birlikte de eve dönebilirsiniz.
Unutmuş gibi geceye kadar davranıp, birlikte akşamları çıktığınız bir cafe falan varsa önceden pastayı oraya gönderebilir, akşam da bir bahaneyle oraya gitmek istediğinizi söyeyebilirsiniz bu da bir seçenek.
Şimdiden iyi eğlenceler.

geçen sene bende unutmuştum bir gün sonra hatırlamıştım. bu senede yanlışlıkla bir gün önce kutladım. bişey olmuyor yaa :)

Back
X