bugun evlilik yıldönummuz ama eşim hatırlamadı bile

smile_5050

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
295
101
48
merhaba bugun benım evlılık yıldonunum ama eşim maalesef hatırlamadı bılee sabah bunun ıcın degıl ama ayın kacı dıye sordum kafamdaa baska bısey vardı 11 ı dedı hım 15 e dha varmıs dedm nıyede dedı hıc oylesıne dedım sonrasında aklıma geldı ama hatırlamadı bılee ben ısterdımkı hatırlasın opsun kutlasın ve ufacık bı cıcek alsn ısterdım ama ıstee ... ben kutlamak ısterdım ama o gunu hatrlamak ıstemıyorum benım ıcın o gun ck kotu gunduu ama esıme gore deıl dı tabı o zmanlar .. aslında esımden bunu ıstememem lazım cunku zaten benı sevmıyor bundan adım kdr emınımm canı saolsun napalım sadece sızle paylasmk ıstedım

merhaba bugun benım evlılık yıldonunum ama eşim maalesef hatırlamadı bılee sabah bunun ıcın degıl ama ayın kacı dıye sordum kafamdaa baska bısey vardı 11 ı dedı hım 15 e dha varmıs dedm nıyede dedı hıc oylesıne dedım sonrasında aklıma geldı ama hatırlamadı bılee ben ısterdımkı hatırlasın opsun kutlasın ve ufacık bı cıcek alsn ısterdım ama ıstee ... ben kutlamak ısterdım ama o gunu hatrlamak ıstemıyorum benım ıcın o gun ck kotu gunduu ama esıme gore deıl dı tabı o zmanlar .. aslında esımden bunu ıstememem lazım cunku zaten benı sevmıyor bundan adım kdr emınımm canı saolsun napalım sadece sızle paylasmk ıstedım

Neden o günü hatırlamak istemiyorsunuz ve neden eşinizin sizi sevmediğini düşünüyorsunuz?.. Merak ettim de :26:

Eşiniz sizi sevmiyor, fakat evlendiginiz gün onun için iyiydi, siz kutlamak istiyorsunuz ama o günü hatırlamak istemiyorsunuz.. inanin kafam karıştı. . Daha açıklayıcı anlatirsaniz yardımcı olabiliriz belki.. :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hatırlamıyo ayağı yapıp size sürpriz yapacak olamaz mı akşam?
Hemen umutsuzluğa düşmeseniz? :44:

Ne kadar çok çelişki içindesiniz?
Az çok bilirsiniz karakterini ama akşam sürpriz yapmayacağını nereden biliyorsunuz?

Cnnın bazen hayat koşturması veya başka sorunlardan dolayı unutaniliyoruz bu özel günleri. Mesela bi ara 21 aralıkta kıyamet kopucak diyolardı hatırlıyosundur annem o kadar çok korkuttu ki nilanlımla bizi 21 aralığı beklerken 16 aralıkta ki 3. Yıldönümümüzü unutmuştuk:1:
Eğer şuan işleri yogunsa veya kafasına taktıgı bişeyler varsa yıldönümünü düşünememiş olabilir. Siz hatırlatın eğer hatırlatıncada bişey yapmazsa o zaman hakkında kötek gelir:51:

o gunu hatırlamamın bıcok sebebı var cok sıkıntı yasadım ve hep arayıslar ıcındeydıı aldatıldım daa ve lanet ettım evlendıgım o gunee ama yınede beklerdım ondan bı hatırlamasını

o gunu hatırlamamın bıcok sebebı var cok sıkıntı yasadım ve hep arayıslar ıcındeydıı aldatıldım daa ve lanet ettım evlendıgım o gunee ama yınede beklerdım ondan bı hatırlamasını

Eşiniz sizi sewmiyorsa neden hatırlamasını bekliyorsunuz ki?

1-Çocuğunuz var mı?

2-Sizi sewmeyen, sewmediğini düşündüğünüz adamla neden hala berabersiniz?

Neden o günü hatırlamak istemiyorsunuz ve neden eşinizin sizi sevmediğini düşünüyorsunuz?.. Merak ettim de :26:

Eşiniz sizi sevmiyor, fakat evlendiginiz gün onun için iyiydi, siz kutlamak istiyorsunuz ama o günü hatırlamak istemiyorsunuz.. inanin kafam karıştı. . Daha açıklayıcı anlatirsaniz yardımcı olabiliriz belki.. :/
Muhtemelen dugunde hoslanmayacagi bir seyler yasamistir diye tahmin ediyorum.

Konu sahibi, fevri misiniz biraz?
Esinizin sizi sevmedigini dusunuyorsaniz, kutlama falan umrunuzda olmaz zaten.
Yok, unuttugu icin sevmiyor diyorsaniz pes derim.

sen hatırla yani tek karşıdan istemek bana çok saçma geliyor neden hep erkekler neden

Ben yazana kadar aciklamissiniz durumu.
Yani simdi abes durabilir ama ne zaman aldatildiniz?
Yani yakin zamanda aldatilip da kendini affettirmesi icin evlilik yildonumunde supriz mi beklediniz?
Mesele sadece supriz yapmamasi mi?
Kendini affettirmeye calismayan bir adamdan supriz beklemek sadece sizi yaralar.

DAHA ÖNCEDE SORULMUŞ AMA CEVAP VERMEMİŞSİN
KAÇINCI YILDÖNÜMÜZ
ayrıca umarım eşin sana
süpriz yapmak için hatırlamıyor gibi davranmıştır
yoksa hödüklüğünün cezasını vermelisin tabiki
:9::9::9::9::9::9::9::9:

ne surprız yaptı nede kutladı sevmıyoda zaten kutlasada benım ıcın bı anlamı yok bu saatten sonraa

İşimi hiç şansa bırakmam...
Bi kaç gün önceden hatırlatır ayağını denk almasını sağlarim..
Niye hatırlanmasını bekleyip hatırlamazsa keyfimi kaçırıymki..
İnsanız unutabiliriz..
Önceden hatırlatırm, hatirlicak mi diye kendimi kasana kadar, napcam diye o düşünsün :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back
X