Gebeliğe Hazırlık Bugun gebelik testi yaptım göğüslerimde hassasiyetlik vardı testimde silik çizgi çıktı hamilemiyim acaba

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

basak2727

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
100
5
11
26
IMG20230306143620.webp

Evet var canım hayırlı olsun kaç gün gecikti bende 30 günde oluyorum bugün ayın 6 si acaba bende de olabilir mi senin kaç gün gecikti göğüslerim acıyor mesela hâla adet olmadım düzenli olarak görürken
Gecikme olmadı henüz adetime 5 gün kala yapmıştım sizin adetiniz bugunmü yani

Evet var canım hayırlı olsun kaç gün gecikti bende 30 günde oluyorum bugün ayın 6 si acaba bende de olabilir mi senin kaç gün gecikti göğüslerim acıyor mesela hâla adet olmadım düzenli olarak görürken
Teşekkür ederim rabbim herkesi anne olmayı nasip etsin Benim kasıklarım çok agrıyordu adet olacam sanmıştım ümidim yoktu göğüslerim acımaya başladı gögüs uçlarım kahverengi rengi aldı birde aşırı beyaz lekem oldu inşallah sizde annesinizdir

Hayırlısı olsun 5 gün olmasına rağmen baya belirgin tebrikler 🧡🧡👏👏 bence regli günü kan verin. Yoksa az değerleri takip etmek yoruuc oluyor.

Teşekkür ederim rabbim herkesi anne olmayı nasip etsin Benim kasıklarım çok agrıyordu adet olacam sanmıştım ümidim yoktu göğüslerim acımaya başladı gögüs uçlarım kahverengi rengi aldı birde aşırı beyaz lekem oldu inşallah sizde annesinizdir
Sağol canım inşallah ama senin test çıkmış hamilesin bence ben bu testleri yapamıyorum hiç

Back
X