Bugün hangisini giyim acil yardımm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
kizlar acil fikrinize ihtiyacim var aksama bebisimide alip esimi is cikisinda alicam büyük oglumu tatile yolladik 2 gün bas basayiz bebisde var tabi :))
ne giycegime karar veremedim sanirim buralarda oluruz öyle özel bi planimiz yok

hangi kiyafeti giyim kizlar nolur acil fikirlerinizi bekliyorum siyah etegim ve yelegi en son 2. ogluma hamile kalmadan giymistim disarida, gecen gün giydim fotograf cektirdim esime oldu tekrardan digerlerini zaten hep giyiyorum her gün ......elimde tek bi kac fotograf var hangisi kizlarrrrrrrrrr basini döndürmek istiyorum kocisiiiiiiiin opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
eteğe dayanamaz sanırım kocan?sositososito
bildiğim kadarıyla hiç bir erkek dayanamiyir..:1ninca:
2.kıyafet derim..:lepi:

bende 2.kıyafet diyorum ama gideceğiniz yere göre değişir tabi 3.üde olabilir ama 1.de şortun üzerine başka bişey deneyebilirsin

:jeyyar::jeyyar:bence mini eteğinin üstüne çiçekli olan bluzu giy süperrrrrrr olurr:jeyyar::lepi:

saolun kizlar :)))) etegi giyicem bu aksam :))

eteğin üzerine de o pantolonla olan bluzün diyorum ben şahsen şakkıdı

bu arada 2 çocuktan sonra maşallah fizik super :nazar: bakalım biz nolcaz ilerde fisfisfis

Son düzenleme:
ama iki dekolte olmazki bi kıyafette..tek dekolte olur..
bence basitleştiriyor.

2. resim bence
Etek güzel olmuş üzerine giydiğiniz tişort ve yelek çok uyum içerisinde

kesinlikle 2. yi giy...liseli kızlar gibi olmuşsun vallahiikaydirigubbakcemile3
kim der 2 çocuk annesi...maşallahhhhh

ama iki dekolte olmazki bi kıyafette..tek dekolte olur..
bence basitleştiriyor.

haklisin tatlim ben siyah etekle beyaz tisörtü ve yelegi düsünüyorum yanliz bebisle cikcagim icin daha düz bi ayakkabi giyicem

yorumlariniz icin tesekkürler kizlar a.s.

ah cnmmm hepside ayrı bi güzel olmuşşşş ama en seksi oldugun etekle olan halinnnn kesinlikle onu giy bu arada senin saçlar gölgeliydi demi en son geri siyahlara dönmüşsün sanırım:):):)kadın hopş olunca herşey yakışşıyor yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:)

hakılısın ama üst çok dekolte değil sanki ya CADIARZU

cnm benim fotografta pek bisey belli olmamis ama siyah cicekli bady baya dekolteli aslinda süprizzzzz

abarti durmuyor demi kizlar siyah etek ve yelek ?? a.s.

ah cnmmm hepside ayrı bi güzel olmuşşşş ama en seksi oldugun etekle olan halinnnn kesinlikle onu giy bu arada senin saçlar gölgeliydi demi en son geri siyahlara dönmüşsün sanırım:):):)kadın hopş olunca herşey yakışşıyor yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:)

canim benim merhaba........ evet bir ay gölgeli kullandim sonra mavi siyaha boyattim kaydirigubbakcemile5 a.s.

hakketten 2 . reism daha hoş . . . inşallah güzel vakit geçirisinz ailecek . . .

canim benim merhaba........ evet bir ay gölgeli kullandim sonra mavi siyaha boyattim kaydirigubbakcemile5 a.s.

valla cnmmm saç modelin ve rengi acaip yakışmışşş hep böle kalsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..bu arada en son resimdeki gögüs dekoltende ayrı bi hoş kıs:)acaba etekle o kotun üzerine giydigini aynı anda giysen kocacıgının yüregine inermikaydirigubbakcemile3

fiziğin süper cimcime bencede etekle olan çok seksi aynı zamanda masum :asigim:
yalnız eşin kıskanmaz mı seni bu etekle :uhm:

valla cnmmm saç modelin ve rengi acaip yakışmışşş hep böle kalsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..bu arada en son resimdeki gögüs dekoltende ayrı bi hoş kıs:)acaba etekle o kotun üzerine giydigini aynı anda giysen kocacıgının yüregine inermikaydirigubbakcemile3

saol cnm benim degistirmicem daha sacimin rengini esimde hep siyah seviyordu zaten :)
beyaza karar verdim süledim bide aksama cok seks olcam diye kaydirigubbakcemile3

fiziğin süper cimcime bencede etekle olan çok seksi aynı zamanda masum :asigim:
yalnız eşin kıskanmaz mı seni bu etekle :uhm:

saol cnm :))
esim öyle asiri kiskanc biri degil rahatlikla giyebiliyorum etek ama sadece oturdugum semtte giyebiliyorum metroyla yada otobüsle biyere giderken bukadar mini giyemiyorum .... bide genelde esimle cikarken yada böyle esimi almaya giderken giyiyorum tek mini onun haricinde tek cikarken giymemi istemiyor bende giymiyorum yerimseniben a.s.

Back
X