Bugün hangisini giyim acil yardımm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maaşallah fiziğin çok güzel canım ama ben o eteği giysem benim adam beni kapı önünde vuruverir valla...yaa sizinkiler nasıl izin veriyor bunun sırrı ne:)) :uhm:

senin 2 tane çoğunmu varrr
41 kere maşallah
bence hepside çok yakışmış ama etek çok cici olmuş

Etek çok yakışmış.Doğru tercih yapmışsınız.:nazar:

Bu arada diğer kıyafetlerinizde çok güzel.Ayakkabılar süper!:lepi:

etek süper olmuş 2 çocuktan sonra vücudun böyle hıııııııııııııııı yirim seni nan benn

TESEKKÜRLER KIZLAR ETEGI GIYMISTI O GÜN kaydirigubbakcemile2

bu konu çok eski,niye tekrar ortaya getiriliyor?giyen çoktaaaan seçti ne istediğini

maaşallah fiziğin çok güzel canım ama ben o eteği giysem benim adam beni kapı önünde vuruverir valla...yaa sizinkiler nasıl izin veriyor bunun sırrı ne:)) :uhm:

saol cnm sirri yok önceden benimkide öyleydi ama simdi degisti 3 yildir falan giyiyorum eski oturdugum yerde kiro cok vardi ondan istemiyordu sanirim
simdi giydigim zaman begeniyo
fakat sadece oturdugum semmtte giyiyorum...

Bu kadar kısa bir etek bu kadar kısa bir şort ve normal bir yaşam alanı...
Yani tatil yeri falan değil.. Normal yaşadığınız yer...
Enteresan...ben ki çok rahat giyinmesini seven bi insan olduğum halde yaşadığım yerde böyle bir etekle çıkmak istemem... Eşinizde size nasıl izin veriyor bu da ayrı bi konu...
Giydikleriniz güzel yakışmış fakatt eteğiniz ve şortunuz tatil yerlerine yakışıcak kıyafetler... Bence yaşadığınız yer için giyip gezmek çok ama çook uygunsuz... Geri kafalı değilimdir ama her kıyafetin yerli yerinde zamanında giyilmesini savunurum...

benim oturdugum yer yazlik bi yer degil ama bir cok turist gelir burayada ...
benim sortuma kisa demissin cnm bence boyu normal kisa degil burdaki insanlar onun ücde birini giyiyorlar ...... iclerinde bikiniler üstlerinde mini elbiseler plaj cantalariyla göle havuza giden insanlar...bende onlardan biriyim

turistlerde cok gelir buraya aslinda normal yasanti alani ama turistlik bölge gibidir

tam sehrin göbeginde oturmuyorum havaalnina 5 dk uzak alisveris merkezinin oldugu hemen yakininda büyük bir orman icinde yüzülebilen büyük bir göl oldugu kücük bi semt...

yukarda yazilarda okumussundur belki sadece bu semtte giyiniyorum böyle burasi kaldiriyor burdaki insanlarda böyle giyiniyor zaten hatta inan bana onlar benden daha bile acik giyiniyorar

sehir ortaminda olsam zaten böyle giyinmezdim baska bi yere giderken sortumla giderim ama etegimi minilerimi sadece bu semmte giyiyorum

bilmiyorum burasi kaldiriyor herkez aliskin oldugu icin öküz gibi bakan pek kiro yok cnm burda

nerde nasil giyincegimi iyi biliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X