- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- 118
- Konu Sahibi seheryelikiz
ilahi tweety :) sen cemkirmedin yorumu nie üzerine aldin cnm..abiyenin lafi mervosaydi kanimca :) ikinizde destekleyici yorumlar yaptiniz bosuna kirilma olmasin aranizda..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede sabret canım...iş konusunda böyle oluyo biçok yerde...senden bi kaç gün önce giren biri bile kıdem taslamaya çalışıyor...bende aynısını yaşadım zamanında...ama ben sabrımla yendim onu...önceleri benden nefret ettiğini hissettiğim biriydi...ama sonra evleneceğim sebebiyle işten ayrılmaya karar vermiştim ve bunu duyduğunda hüngür hüngür ağlamıştı...:) tajikomik bişey bende onu hiç sevmedim nefret ettim başlarda...ama sonra çok samimi olmuştuk halada görüşüyoruz...yani diyeceğim sabırla düzelir canım...acemi olan herkes dışlanır .....her ortamda böyledir bu...askerlikte yeni işte...okullarda...aklına gelen heryerde...sabret düzelicek
abbbboooooo kızlar ne çemkirmişiniz yahukız derdini anlattığına pişman olmuşş...anlat anam sen derdini dök içini ...ama ünÜversite değil diplomanda yazar kız doğrusu hiç bakmadın mı ?takmaaaaaa alışırlar sanada... ayn sıvayn dıray...[/QUO
saol cnm basta cikis yapanlar anladi sonunda..buraya insan neden yorum yapar fikir alisverisi icin..haksizsam eger onuda bilmek isterim..ama dedigin gibi tek bakis acisi olunca elestiriler acimasiz oluyo bazen
cemkirmek derken ?
arti yorumunuz dalga gecer gibi...
o kelımelerı kullanması hos olmamıs tamam ama ,gercekten ınsanın zoruna gıdıyor .
şöyle ki; bazı ınsanlar ozellıkle unv bıtırdıgın ıcın kendısı unv bıtırmeden bır yere geldıyse senı
zaten tavırlarıyla yaptırdıkları ıslerıyle assaglıyorlar ."sen okul bıtırdın ama anca bunu yaparsın "tarzın da .
benım de calıstıgım yerde kı sefım ılkokul mezunuydu .kesınlıkle assaglamıyorum ancak ınanılmaz komplekslerı
olan bır ınsandı .gune her zaman ;"okumakla olmuyor bu ısler ,okuyan hayata gerı baslar "sozuyle baslardı .
kendısı kucuklukten yetısmıs sef olmus .unv okuyanları da dıslıyordu resmen .
kadının unv okuyanlara ayrı gayrı gıcıklıgı vardı .olmayacak ısler yaptırıp ezmek ıstıyordu .
kendı elemanını kımseye karsı da korumuyordu .
ama unv okumayanları cıdden sahıplenırdı .
mısal ; ben okul hayatım boyunca kalca dusuklugunu ozel calısılmadıgı muddetce 18-20 cm arası calısırdık . .
bıze boyle ogretıldı .ama benım calıstıgım yer de boyle bırsey yoktur .
şef kafasına gore olcu belırlıyordu .ben de bır kere mudehale etmeye kalktım kalkmaz olaydım .
bana mılletın ıcın de bır bagırdı neye ugradıgımı sasırdım "ben kac yıllık bu ısı yapıyorum ,sen mı ogretıceksın ısımı bana
senın okulda gordugun gıbı degıl bu ısler sen kac yıldır bu ısde calsıyorsun da bana ıs ogretıyorsun "dıye benı bır azarladı
neye ugradıgımı sasırdım .yanı kısacası okudugun okulla bıle dalga gecıyorlar .
konu sahıbı haksız degıl sınırlenmek de .ben de az saymadım zamanın da o kadının arkasından![]()