Doğuma Hazırlık bugun kontrol vardi resime sizde bakabilir misiniz ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
43
33
Merhaba bugun 4 de randevumuz vardi bebegim bugun 15+6 haftalikmis herseyi de cok sukur iyiymis haftaya 3 lu test yapilacakmis cinsiyeti buyuk ihtimal kiz dedi tam bacak arasini cekti ama sizce de oyle mi ? :))

Eklentiler

• 20150116_172738-1.webp
    20150116_172738-1.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 199
Usg den anlamam pek ama 20 de daha net gorunuyor yanilma olabilir hareketlimi belirtileriniz neler benimde 23 haftalik kız denildi hayırlısı

Hareketini hissetmedim henuz sadece kelebek kanat cirpiyo gibi oluyo bazen ultrasonda hareketli belirti olarak da cok tatli asermedim henuz bide kizlar sagda olur diyr duymustum bizimki de sag da doktor kemik yapisina gore de kiz demisti bugun gercekten bacak arasnda birsey yoktu sizde en belirgin belirti neydi ?

allah k
Hareketini hissetmedim henuz sadece kelebek kanat cirpiyo gibi oluyo bazen ultrasonda hareketli belirti olarak da cok tatli asermedim henuz bide kizlar sagda olur diyr duymustum bizimki de sag da doktor kemik yapisina gore de kiz demisti bugun gercekten bacak arasnda birsey yoktu sizde en belirgin belirti neydi ?
allah kucanıza almayıı nasıp etsın bsey sorcam ben doktra cıktm kıslerm varmş ufak ufak vıtamın apı verdı bana adetmde duzensız gebe kalmak ıcın vıtamın verdı anlayamdm pek ben :S

Dr a gebe kalmak istediginizi soyleseydiniz benimde hamilelik oncesi sol tarafimda miyomum vardi ufak denmisti ama gebe kalmak istedigimi biliyodu doktorum bi ilac falan vermedi sorun olmaz demisti gercektende bi kac hafta sonra gebe kalmistim sizde bir sorun isterseniz ama bazen gebeligi etkilemiyor

Dr a gebe kalmak istediginizi soyleseydiniz benimde hamilelik oncesi sol tarafimda miyomum vardi ufak denmisti ama gebe kalmak istedigimi biliyodu doktorum bi ilac falan vermedi sorun olmaz demisti gercektende bi kac hafta sonra gebe kalmistim sizde bir sorun isterseniz ama bazen gebeligi etkilemiyor
soledm gebelık ıstenımı ıcın verdı bana vıtamın apı ama kıstlerımde var

Evet benim miyomum vardi ama hic bi ilac vermemisti sadece buyuyup buyumemesini kontrol ederiz demisti bi sorun da olmadi

Gunaydin ben 23 haftalik gebeyim 16 haftalikken müthiş hareketlenmeler hissettim bendeki tek belirti yüzümde sivilcelenme oldu cinsiyetle alakasi varmi bilmiyorum ama oglumda yoktu 22 ye kadar kıza benziyor dedi ayrıntılı usg den kiz dedi bu saatten sonra degisecegini sanmıyorum ama sende yanılma olabilir

canım hayırlı olsun öncelikle benimkide sagdaydı ve kese yuvarlaktı.kemik yapısından hep doktorlar kıza benzetti.net olarak 22. haftamda ayrıntılıda kesinlesti.27 haftalıkkende ultrasonda fındıgını gördüm:KK48::oops:benim yüzümde cok sivilce cıktı.ve mide bulantım kusmam cok oldu ilk 3 ay,halada oluyor sabahları.ve etin kokusundan tiksiniyodum.portakala aserdim ilk.

Sagol canim sivilce sorunu bende de var ergenlikte bile sivilcem olmamisti hic ama simdi var mide bulantilarim devam ediyo Hala ilk basindan beri doktor erkek olmasindan hic suphelenmedi erkek lafi gecmedi hic bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun :)

Back
X