- 13 Ocak 2015
- 207
- 50
- 43
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah kucanıza almayıı nasıp etsın bsey sorcam ben doktra cıktm kıslerm varmş ufak ufak vıtamın apı verdı bana adetmde duzensız gebe kalmak ıcın vıtamın verdı anlayamdm pek ben :SHareketini hissetmedim henuz sadece kelebek kanat cirpiyo gibi oluyo bazen ultrasonda hareketli belirti olarak da cok tatli asermedim henuz bide kizlar sagda olur diyr duymustum bizimki de sag da doktor kemik yapisina gore de kiz demisti bugun gercekten bacak arasnda birsey yoktu sizde en belirgin belirti neydi ?
soledm gebelık ıstenımı ıcın verdı bana vıtamın apı ama kıstlerımde varDr a gebe kalmak istediginizi soyleseydiniz benimde hamilelik oncesi sol tarafimda miyomum vardi ufak denmisti ama gebe kalmak istedigimi biliyodu doktorum bi ilac falan vermedi sorun olmaz demisti gercektende bi kac hafta sonra gebe kalmistim sizde bir sorun isterseniz ama bazen gebeligi etkilemiyor
iç bsey ıcmedınmı gebe kaldnızsoledm gebelık ıstenımı ıcın verdı bana vıtamın apı ama kıstlerımde var
bende adet duzensızlıgı yapıyor ama o yuzden ne yapıcamı blmymEvet benim miyomum vardi ama hic bi ilac vermemisti sadece buyuyup buyumemesini kontrol ederiz demisti bi sorun da olmadi
Gunaydin ben 23 haftalik gebeyim 16 haftalikken müthiş hareketlenmeler hissettim bendeki tek belirti yüzümde sivilcelenme oldu cinsiyetle alakasi varmi bilmiyorum ama oglumda yoktu 22 ye kadar kıza benziyor dedi ayrıntılı usg den kiz dedi bu saatten sonra degisecegini sanmıyorum ama sende yanılma olabilirHareketini hissetmedim henuz sadece kelebek kanat cirpiyo gibi oluyo bazen ultrasonda hareketli belirti olarak da cok tatli asermedim henuz bide kizlar sagda olur diyr duymustum bizimki de sag da doktor kemik yapisina gore de kiz demisti bugun gercekten bacak arasnda birsey yoktu sizde en belirgin belirti neydi ?
canım hayırlı olsun öncelikle benimkide sagdaydı ve kese yuvarlaktı.kemik yapısından hep doktorlar kıza benzetti.net olarak 22. haftamda ayrıntılıda kesinlesti.27 haftalıkkende ultrasonda fındıgını gördümHareketini hissetmedim henuz sadece kelebek kanat cirpiyo gibi oluyo bazen ultrasonda hareketli belirti olarak da cok tatli asermedim henuz bide kizlar sagda olur diyr duymustum bizimki de sag da doktor kemik yapisina gore de kiz demisti bugun gercekten bacak arasnda birsey yoktu sizde en belirgin belirti neydi ?