Bugün Kü durumlar...

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Evet sıcağa sıcağına boşanma arefesinde.. Gırtlağıma kadar mutsuzluk içindeyim.. Bugün tatil, bir doku story bir dolu aile durumları gördüm.. Temiz hava, bol güneş bol kahkaha bol huzur...Allah herkese daha çok versin.. Benimkisi imrenmek, kaderine üzülmek, mutlu aile olmayı becerememin, yanlış seçimimin yasını tutmak, beceriksizliğime yanmak... Çalışıyorum bugün ve epey kahkaha attım arkadaşla ama içim kan ağlıyor her kahkaham, böğüre böğüre ağlayamamamın acısından... Ben mutlu olmayı beceremedim, normal de burdaki gibi karamsar değilim.. Ama yalnız kaldığımda, bazen kahkahanın ortasında yüreğime bir hüzün çöküyor... Sahi ya hiç mi haketmedim mutlu olmayı... Hiç mi bir dedeyi geçirmedim karşıdan karşıya, hiç mi bir çocuğun yüzündeki gülümsemenin sebebi olmadım.. Sahi ya ben hep hüzünlenmeye mi geldim..

Ne belli yüzünüzün hiç gülmeyeceği? Daha kaç yaşındasınız ki? Ben de çok acı çekiyorum içim kan ağlıyor ama yalnızken ağlıyorum. Dışarda kafamı dağıtıyorum. Eve gelince yine aynı... bilmiyorum. Sizi çok iyi anlayabiliyorum. Hep birşeyler eksikmiş gibi geliyo insana.

Evet bi şey eksik... Bi şeyi beceremememin hüznü, kaybetmenin acısı, neyi yapmadım diyorum aile olmayı becerenlerden... Yok dinliyorum, izliyorum, görüyorum... En az onlar kadar yapmışım, hatta fazla yaptığım söylenmiş.. Ee niye olmadı o zaman,niye karşıma böyle biri çıktı, kıymet bilmeyen... Benim ne günahım vardı..

Yanlış bakıyorsunuz yaşadığınız olaya, anna babasını çok erken kaybeden, hiç çocuğunu olmayan, türlü türlü hastalıkla boğuşan, ciddi maddi sıkıntı çeken insanlar var.

Kimse bir günahının bedelini ödemiyor hayatın gerçek yanı bu aslında.

6 yaşında annesini 3 yıl önce kaybetmiş yeğenim bugün bana herkesin annesi var bizim niye yok dedi, hiç günahı olmayan bir çocuk için büyük bir yük yaşadığı ama yaşıyor bu onun hayatının gerçeği. Hayat bu andan da ibaret değil, şuan mutsuzsunuz diye hep mutsuz kalmayacaksınız

Bazen tercihler, çoğu zaman nasip ve kader belirler yasadıklarımızı, yaşayacaklarımızı.

Sizde istemezdiniz böyle olsun ama bazı şeylerin önüne geçilmiyor. Umarım kolay atlatırsınız bu süreci.

Çok teşekkür ederim... Çok haklısınız... Yeğeninizin gözlerinden öpüyorum.. Bazen umutsuzluk çöküyor işte, anın mutsuzluğu iliklere işleniyor..

Tek boşanan sen değilsin canım üzülme. Belki ilerde daha güzel günlerin olacağı için şimdi bu sıkıntıları çekiyorsundur, bunların mükafatını kat kat alacaksın belki de. Daha mutlu olacağın birisi de karşına çıkacaktır.

Olayabakis açını degistirmelisin. Ozgurluge adimini atiyorsun. Koleligin bitiyor...isyan etme, sukret... senin icin hayirli olani bu. Bosanmanin ilk zamanlarinda benim de boyle icim burulurdu. Beceremedik aile olmayi diye dusunurdum. Ama hayir aile olmayi biz beceremedik degil, eski es istemedi. Ayrica mutlu olmak sadece evlilikten gecmiyor. Bugun gordugun ciftlerin mutlu oldugunu nereden biliyorsun? Mutluluk=evlilik degil sadece.

Ne güzel çalışma imkaniniz var. Ben yapayalnız evimde kocasız gozyaslari içinde ailesiyle vakit geçiren insanlara imrwnmeklw yetiniyorum yani siz basarmissiniz ayrılmayı darısı basima

O mutlu görünen pembe hayatlar inanın yalan.
Şu an derdiniz size dünyanın en büyük derdi gibi geliyor, sevgilisinden ayrılana da öyle geliyor, istediği oyuncak alınmayan çocuğa da öyle geliyor, dersleri kötü öğrenciye de öyle geliyor, yakını vefat eden birine de.
Ne kadar derdinizi normalleştirir herkesin başına gelebileceğini yarın ne olacağımızın garantisi olmadığını düşünür hayatı bu kadar ciddiye almazsınız işte o zaman kuş gibi hafiflersiniz.
Umarım hep mutlu olursunuz.

Canim bu dunyada ölümden başka herşeye çare var.
Sinavdan geciyorsunz ve eminim ilerde mutlu bir yuva kurucak ve mutlu olucaksiniz.
Sabır diyin ve Allah'a sığının..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…