Bugün küs geldim boşanma aşamasına giriyoruz bir bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hayalim38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
101
-25
16
25
Merhaba konuyu elimden geldigince kısa özetlemeye çalışacağım. 5 yıllık evliydik evlendik evleneli hiç ise girmedi sadece günü birlik yovmiyelik islere gidiyor karnımızı anca doyurmaya yetiyor. Ben onu çok sevdiğim için gözüme gorunmuyordu . Gecekondu bir evde iyi kötü yuva kurmuştuk. Daha önce birkaç defa sahte sosyal medya hesaplarını yakaladım affettim. Birkaç aydır özellikle çok ilgisiz afedersiniz karı koca bile olmuyorduk ben istesem bile o reddediyordu 10 güne bir anca yaklaşiyordu. Hiç ilgi alaka yok bana karşı çok soğuk buzdolabı gibiydi. 2 gün iyiysek 1 gün kavga etmeye başladık . En son yine sudan sebebe tartıştık beni çok kırdı ağlattı aglamami bile umuruna almadi . Birkaç gündür bekledim belki gelir gönlünü alır diye hiç umuruna almadı . Her tartışmada ben gideyim demeden bana git diyor babanin evinemi gitcen diyor gidersen şeker dağıtırım dedi en son. Ben gitmemiştim niye gitmedin dedi dün mesela şakayla karışık takılıyor. Dalga geçer gibi. Bugünde düzgünce konuştum ben seni seviyorum ama sen beni sevmiyorsun tek taraflı olmuyor ben çok üzülüyorum dedim oda soğudum senden kabul ediyorum dedi. İkimizde bitsin dedik. Yol paramı verdi gitti. Bende babamın evine geldim sizce beni ararmi pişman olurmu ararsa ne deyim gerçekten bitmesi mi gerekiyor sizce ? Ne yapmaliyim yol gösterir misiniz :( daha önce de gittim gel demesinde geldim hep :(

Kendinize bunu yapmayınız 😔 evet siz onu seviyorsunuz ama belli ki artik tek taraflı, acı çekeceksiniz kabul ama bence dönmemelisiniz, iş yok, aşk yok daha ne olacak ki? Mükemmel bir aşk olsa diyecegim ki samanlik seyran ama o da bitmiş, bence zor da olsa kendi yolunuza bakmalısınız 😔

Kendinize layık gördüğünüz hayat bu mu? Derme çatma bir gecekonduda işsiz güçsüz bir adamın sürekli aşağılamalarına maruz kalmak?
Aramasını beklemeyin. Hatta siz her yerden engelleyin. Boşanın ve kendinize yeni bir hayat kurun.
Bazen iyi davranıyordu seni seviyorum sinirle söylüyorum diyordu . Alıştımya çok zor geliyor ayrılmak sanki onsuz olmayacak gibi :( sizde haklısınız ama çok zor geliyor şu an bana

Bazen öyle şeyler söyleyip sonra sinirle söyledim deyip gönlümu alıyordu seni seviyorum diyordu
Eee siz de bunlara inanıp geri mi dönüyordunuz hanımefendi? Yapmayın Allah aşkına herif kolay yolunu bulmuş ne de olsa döneceğinizi biliyor. İstediğini söylüyor, istediğini yapıyor sonra hooop geri. Size değer verse bunları size katiyen söylemez. Böyle bir hayat mı layık görüyorsunuz kendinize?

Kendinize bunu yapmayınız 😔 evet siz onu seviyorsunuz ama belli ki artik tek taraflı, acı çekeceksiniz kabul ama bence dönmemelisiniz, iş yok, aşk yok daha ne olacak ki? Mükemmel bir aşk olsa diyecegim ki samanlik seyran ama o da bitmiş, bence zor da olsa kendi yolunuza bakmalısınız 😔
Daha önce de gittim hep çağırdı neden geri çağırıyor sizce

Merhaba konuyu elimden geldigince kısa özetlemeye çalışacağım. 5 yıllık evliydik evlendik evleneli hiç ise girmedi sadece günü birlik yovmiyelik islere gidiyor karnımızı anca doyurmaya yetiyor. Ben onu çok sevdiğim için gözüme gorunmuyordu . Gecekondu bir evde iyi kötü yuva kurmuştuk. Daha önce birkaç defa sahte sosyal medya hesaplarını yakaladım affettim. Birkaç aydır özellikle çok ilgisiz afedersiniz karı koca bile olmuyorduk ben istesem bile o reddediyordu 10 güne bir anca yaklaşiyordu. Hiç ilgi alaka yok bana karşı çok soğuk buzdolabı gibiydi. 2 gün iyiysek 1 gün kavga etmeye başladık . En son yine sudan sebebe tartıştık beni çok kırdı ağlattı aglamami bile umuruna almadi . Birkaç gündür bekledim belki gelir gönlünü alır diye hiç umuruna almadı . Her tartışmada ben gideyim demeden bana git diyor babanin evinemi gitcen diyor gidersen şeker dağıtırım dedi en son. Ben gitmemiştim niye gitmedin dedi dün mesela şakayla karışık takılıyor. Dalga geçer gibi. Bugünde düzgünce konuştum ben seni seviyorum ama sen beni sevmiyorsun tek taraflı olmuyor ben çok üzülüyorum dedim oda soğudum senden kabul ediyorum dedi. İkimizde bitsin dedik. Yol paramı verdi gitti. Bende babamın evine geldim sizce beni ararmi pişman olurmu ararsa ne deyim gerçekten bitmesi mi gerekiyor sizce ? Ne yapmaliyim yol gösterir misiniz :KK43: daha önce de gittim gel demesinde geldim hep :KK43: evime çok alışmıştim eşime çok alışmıştım şimdi öyle bir his var ki sanki onsuz yapamayacakmisim gibi geliyor ben sadece sevgi istedim sevilmek istedim ama ondan karşılık bulamadım :KK43: beni suçladığı tek şey tek açıklaması var oda ben tartışma anında bağırıyor muşum bu yüzden benden soğumuş . Ama beni sürekli igneliyordu tartışma esnasında ne yapayım ben yol gosterir misiniz ?

23 yaşında, gençecik kızsın. Bu yetişkin olmayan dağ ayısıyla hayatını tüketeceğine bunu boşa önüne bak. İnşallah karşına daha iyisi çıkar. Baksana evine bağlısın, gençsin, belliki altan alan bir halin var. Niye kendine yazık ediyorsun. Değer mi bu adam için yokluk çekmeye? Değmez gerçekten.

Bazen öyle şeyler söyleyip sonra sinirle söyledim deyip gönlümu alıyordu seni seviyorum diyordu
Sinir anında insanların gerçek düşünceleri ortaya çıkabiliyor. Lütfen kurtulun bu adamdan. Daha doğru düzgün çalışıp evini bile geçindirmekten aciz. Yaşınız da genç. Hiçbir şey için geç değil. Geri çağırmalarına aldanmayın. Hem ne demek öyle git deyince gidip dön deyince döneceksiniz. Kendinize az saygınız olsun.

Bakin sizi üzmek istemem ozur dilerim ama bence sadece cinsellik, defalarca telefonunda birseyler yakalamişsiniz, bence siz gidiyorsunuz, beyefendi belli bir süre takılıyor sonra ortam duruluyor, bakiyor ki birseyler yasayamiyor, sizi çağırıyor. Ben bu adamin sevgisi olduguna inanmiyorum, sevgi sadece "seni seviyorum" demek degil, sevgi evine bakmak (bu erkegin gorevidir falan demiyorum), yasadigin yeri guzel standartlara getirebilmek, hayatindaki insana güzel bir hayat kurabilmektir ayni zamanda. Bu adam evini gecindirmek icin bile caba harcamamış.

Bakin sizi üzmek istemem ozur dilerim ama bence sadece cinsellik, defalarca telefonunda birseyler yakalamişsiniz, bence siz gidiyorsunuz, beyefendi belli bir süre takılıyor sonra ortam duruluyor, bakiyor ki birseyler yasayamiyor, sizi çağırıyor. Ben bu adamin sevgisi olduguna inanmiyorum, sevgi sadece "seni seviyorum" demek degil, sevgi evine bakmak (bu erkegin gorevidir falan demiyorum), yasadigin yeri guzel standartlara getirebilmek, hayatindaki insana güzel bir hayat kurabilmektir ayni zamanda. Bu adam evini gecindirmek icin bile caba harcamamış.
Sebebinin benim tartışma esnasında bagirmam olduğunu bu yüzden soğudugunu söylüyor

Donunu yıkayıp, yemeğini hazır edin, aklına gelince de ihtiyacını görün diye çağırıyor.
Adamın hiç bir vasfı yok ve sizi aşağılıyor,sevmiyor, saymıyor ve aldatıyor.
Sevgi de kalpte başlar beyinde biter. Bunları yapan adamı hala nasıl seviyorum dersiniz

23 yaşında, gençecik kızsın. Bu yetişkin olmayan dağ ayısıyla hayatını tüketeceğine bunu boşa önüne bak. İnşallah karşına daha iyisi çıkar. Baksana evine bağlısın, gençsin, belliki altan alan bir halin var. Niye kendine yazık ediyorsun. Değer mi bu adam için yokluk çekmeye? Değmez gerçekten.
Soğuma sebebinin benim tartışma esnasında bağırmam olduğunu söyledi bende acaba suç bendemi diyorum

Sebebinin benim tartışma esnasında bagirmam olduğunu bu yüzden soğudugunu söylüyor
Ohoooo, bağırınca soğuyacaksak dünya üzerinde iliski kalmaz. Eşinizin bencil oldugunun farkında degil misiniz? Beyefendiye bagirilmayacak, beyefendi istedigi zaman gidilecek, o isteyince dönülecek, beyefendi istedigi zaman laf sokacak ama ne hikmetse bu beyefendi bir tarafini kaldirip calismayacak, evine karısına bakmayacak ona güzel bir hayat sunmayacak. Madem sogumak bu kadar kolay siz neden sogumuyorsunuz bu hicbir ise yaramayan adamdan?

Donunu yıkayıp, yemeğini hazır edin, aklına gelince de ihtiyacını görün diye çağırıyor.
Adamın hiç bir vasfı yok ve sizi aşağılıyor,sevmiyor, saymıyor ve aldatıyor.
Sevgi de kalpte başlar beyinde biter. Bunları yapan adamı hala nasıl seviyorum dersiniz
Aklıma iyi olduğumuz günler geliyor birazda çok alışmışım çok zor geliyor ayrılmak duygusal bir insanım bilmiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X