Bugün küs geldim boşanma aşamasına giriyoruz bir bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düzeni bozulmasın diye. Kim yıkayacak çamaşırı bulaşığı kim yemek yapacak...
Bu şartlar altında onu başkası kabul etmez gayet biliyor.
Adam iş bulmadan, ev sorumluluğu almadan yaşarken sevişip eş ile ilgili sorumluluğunu bile almaya bir yerleri yemeyecek kadar aciz.
Onun sokağa atmasını beklemeden çoktan yol vermen lazımdı.
Git kendine bi iş bul, davayı aç. Zaten bu adamın sana vereceği bir şey yok. Anladığım kadarıyla çocuk da yok. Zaman içinde kendine bir hayat kurarsın, seveceğin biri yine karşına çıkar.
Ancak sen bakış açını değiştir, düzelt. Ki yine benzer biriyle karşılaşıp evlenme.
Birdaha asla

Kayınvalidelerin oğullarına verdiği müthiş özgüven böyle bir şey demek ki.Çalışma,aldat,kadına kötü davran,onu suçlu hissettir,cinsel olarak arzulama,bir saçını okşama,kirli donlarını yıkat,karnını doyurt,evini temizlettir ,çocuğuna baktırt yine de senden gidemez çünkü sen ERKEK sin diyemi yetiştiriyorlar oğullarını?Haklılar.Arkalarından şeker de dağıtsan gidemiyorlar.
Gidemiyorlar derken şu anda babamın evindeyim farkındaysanız

Tamam anlıyorum boşanmak kolay değil, aşırı hak veriyorum üzülmenize de onsuz olmayacak gibi geliyor nedir ? Kendinize saygınız varsa günlerce ağlar üzülürsünüz belki ama gurur yapıp dönmezsiniz. Farzedinki adam öldü o zaman ne yapacaktınız? İntihar edip yanına mı gidecektiniz ? Ne demek onsuz olmuyor ? Adamın size verdiği hayata bak, başka kadın olsa elli kere çekip gitmişti.
Arkadaşlık sevgillik olsa hiç düşünmem ama evlilik çok önemli bir karar 5 sene onunla berbaer yaşadım sonucta alıştım . Herşeyin bir anda değişmesi çok zor. Normal bir psikolojide değilim iyi düşünemiyorum kafamı dinleyeceğim iyi bir karar vereceğim

Merhaba konuyu elimden geldigince kısa özetlemeye çalışacağım. 5 yıllık evliydik evlendik evleneli hiç ise girmedi sadece günü birlik yovmiyelik islere gidiyor karnımızı anca doyurmaya yetiyor. Ben onu çok sevdiğim için gözüme gorunmuyordu . Gecekondu bir evde iyi kötü yuva kurmuştuk. Daha önce birkaç defa sahte sosyal medya hesaplarını yakaladım affettim. Birkaç aydır özellikle çok ilgisiz afedersiniz karı koca bile olmuyorduk ben istesem bile o reddediyordu 10 güne bir anca yaklaşiyordu. Hiç ilgi alaka yok bana karşı çok soğuk buzdolabı gibiydi. 2 gün iyiysek 1 gün kavga etmeye başladık . En son yine sudan sebebe tartıştık beni çok kırdı ağlattı aglamami bile umuruna almadi . Birkaç gündür bekledim belki gelir gönlünü alır diye hiç umuruna almadı . Her tartışmada ben gideyim demeden bana git diyor babanin evinemi gitcen diyor gidersen şeker dağıtırım dedi en son. Ben gitmemiştim niye gitmedin dedi dün mesela şakayla karışık takılıyor. Dalga geçer gibi. Bugünde düzgünce konuştum ben seni seviyorum ama sen beni sevmiyorsun tek taraflı olmuyor ben çok üzülüyorum dedim oda soğudum senden kabul ediyorum dedi. İkimizde bitsin dedik. Yol paramı verdi gitti. Bende babamın evine geldim sizce beni ararmi pişman olurmu ararsa ne deyim gerçekten bitmesi mi gerekiyor sizce ? Ne yapmaliyim yol gösterir misiniz :KK43: daha önce de gittim gel demesinde geldim hep :KK43: evime çok alışmıştim eşime çok alışmıştım şimdi öyle bir his var ki sanki onsuz yapamayacakmisim gibi geliyor ben sadece sevgi istedim sevilmek istedim ama ondan karşılık bulamadım :KK43: beni suçladığı tek şey tek açıklaması var oda ben tartışma anında bağırıyor muşum bu yüzden benden soğumuş . Ama beni sürekli igneliyordu tartışma esnasında ne yapayım ben yol gosterir misiniz ?
Sizi sevmeyen, istemeyen bı adamın yanında gururunuzu daha fazla ayaklar altına almayın. Yol parasını vermek bile büyük terbiyesizlik bana göre o kadar bitmiş gözünde. Hayırlısı.

Merhaba konuyu elimden geldigince kısa özetlemeye çalışacağım. 5 yıllık evliydik evlendik evleneli hiç ise girmedi sadece günü birlik yovmiyelik islere gidiyor karnımızı anca doyurmaya yetiyor. Ben onu çok sevdiğim için gözüme gorunmuyordu . Gecekondu bir evde iyi kötü yuva kurmuştuk. Daha önce birkaç defa sahte sosyal medya hesaplarını yakaladım affettim. Birkaç aydır özellikle çok ilgisiz afedersiniz karı koca bile olmuyorduk ben istesem bile o reddediyordu 10 güne bir anca yaklaşiyordu. Hiç ilgi alaka yok bana karşı çok soğuk buzdolabı gibiydi. 2 gün iyiysek 1 gün kavga etmeye başladık . En son yine sudan sebebe tartıştık beni çok kırdı ağlattı aglamami bile umuruna almadi . Birkaç gündür bekledim belki gelir gönlünü alır diye hiç umuruna almadı . Her tartışmada ben gideyim demeden bana git diyor babanin evinemi gitcen diyor gidersen şeker dağıtırım dedi en son. Ben gitmemiştim niye gitmedin dedi dün mesela şakayla karışık takılıyor. Dalga geçer gibi. Bugünde düzgünce konuştum ben seni seviyorum ama sen beni sevmiyorsun tek taraflı olmuyor ben çok üzülüyorum dedim oda soğudum senden kabul ediyorum dedi. İkimizde bitsin dedik. Yol paramı verdi gitti. Bende babamın evine geldim sizce beni ararmi pişman olurmu ararsa ne deyim gerçekten bitmesi mi gerekiyor sizce ? Ne yapmaliyim yol gösterir misiniz :KK43: daha önce de gittim gel demesinde geldim hep :KK43: evime çok alışmıştim eşime çok alışmıştım şimdi öyle bir his var ki sanki onsuz yapamayacakmisim gibi geliyor ben sadece sevgi istedim sevilmek istedim ama ondan karşılık bulamadım :KK43: beni suçladığı tek şey tek açıklaması var oda ben tartışma anında bağırıyor muşum bu yüzden benden soğumuş . Ama beni sürekli igneliyordu tartışma esnasında ne yapayım ben yol gosterir misiniz ?
“Ben değersizim ,beni istediğin zaman kovup istediğin zaman evine alabilirsin .Senin beni sevdiğin kadar ben bu hayatta varım “
demek istiyorsanız bu ilişki için koşmaya devam edin .
Seni seviyorum diye ağlayan sızlayan ,koşa koşa erkeğin arkasından giden kadın hiç bir zaman kıymetli olmaz bunu anlayın.Kıymet bilen erkek olsa zaten suan bunları yaşıyor olmazdınız .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X