Bugün ne pisirceksiniz?

Tarhana çorbası (dolapta hazırdı), kıymalı makarna yaptım, yanına da salata yaparım. Bugün çok basite kaçmışım aklıma gelen başka birşey de yok

lütfen konuları ilgili olduğu bölüme açmaya dikkat edelim. konuyu taşıyorum

Ben de bilemedim ne yapsam. Benimki pilav, makarna yemez; tavuk nadiren yer, salata yemez, zeytinyağlı yemez, tatlımsı çorba içmez(domates gibi), kabak yemez, kıymalı yemek yemez...
Dolapta anacığının börekleri var onları çıkarayım bari....

Ben de tavuklu patates yemeği ve bulgur pilavı yaptım.
Eşime her akşamki gibi ayran yapıcam ve turşu çıkarıcam.

Ben de bilemedim ne yapsam. Benimki pilav, makarna yemez; tavuk nadiren yer, salata yemez, zeytinyağlı yemez, tatlımsı çorba içmez(domates gibi), kabak yemez, kıymalı yemek yemez...
Dolapta anacığının börekleri var onları çıkarayım bari....
:KK57: Yaşıyor mu bir kontrol etseydiniz. Bu şartlar altında yaşamını sürdürmesi pek normal değil. Yemeyen insan yapmışlar :rolleyes:

:KK57: Yaşıyor mu bir kontrol etseydiniz. Bu şartlar altında yaşamını sürdürmesi pek doğal değil. Yemeyen insan yapmışlar :rolleyes:
Gerçekten öyle ama:) Bir tabak çorbayla doyuyor adam, yaptığım yemekler de çöpe...
Yemekten de zevk almaz. Zaman kaybıymış:) Keşke haplar çıksa da yutsam doysam diyor.

Gerçekten öyle ama:) Bir tabak çorbayla doyuyor adam, yaptığım yemekler de çöpe...
Yemekten de zevk almaz. Zaman kaybıymış:) Keşke haplar çıksa da yutsam doysam diyor.
Masrafsız, yemek pişirmeyi gerektirmeyen koca, iyiymiş aslında :KK53:

Back
X