bugün neredeyse dolandırılıyordum :((

arkadaşlar bu gün yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum sizinle

bu gün öğlen tam işe gidiyordum ki ev telefonu çaldı bir erkek ben emniyet müdürlüğünden arıyorum başkomserim dedi adını söyledi benim adımı sordu bu telefon kimin adına kayıtlı dedi eşimin deyince telefonunu istedi bende verdim eşimi arayıp konuşmuş sonra tekrar aradı beni ve internet üzerinden dolandırıldığınızı farkettik araştırıyoruz eşimin telefonda beklediğini ona ''eve iki tane polis gelip telefonumuzu inceledi ''dememi istedi bundan başka bişi söyleme kapat dedi bunu da dolandırıcıları tespit için dedi bende eşimin sesini de duyunca daha da inandım söyleyip kapattım sonra eşim 2 dk içinde eve geldi neden polis geldi diye ben de böyle bişi yokki dedim eşime gerçekten eve gittik demişler bu arada biz konuşurken tekrar aradılar eşim açtı hemen dedi hani polis gelmişti kimsiniz siz demeye kalmadı küfür edip kapattılar hemen polisi aradık onlarda savcılığa suç duyurusunda bulunun dediler bizde bulunduk ama şunu söyleyeyim buraya yazınca basit gibi duruyor o an yaşarken çok farklıydı herşey çok inandırıcıydı arkadan kalabalık bir ortam ve telsiz sesleri falan geliyordu inanamadığım benzer olayları duymama rağmen nasıl inandım anlamıyorum bu gün kafam çok karışıktı dalgınlığıma geldi çok sinir bir gündü benim için...

buraya yazmamın nedeni de aklınızda bulunsun diye sizleri uyarmak...
geçen cumartesi yazdıklarınızın aynısını ben de yaşadım..tel çaldı ve hanfendi ben emniyet büro amirliğinden başkomiser x..telinizden son 48 saat içinde bölücü terör örgütüyle bağlantı kurulmuş,haberiniz var mı?hayır dedim ama bende bir korku..Allahtan evde annem ve ablamlar vardı..eşiniz nerede,telini sordular,ben de verdim,o anda basiretim bağlandı,bian gaflet içine giriyosunuz..telden hiçbir numarayı aramayın dedi..eşimide aramış,aynılarını onada söylemiş,eşim böyle bişi varsa gelin beni alın kardeşim,götürün emniyete demiş..bidahada arayan yok..ama o korku bi müddet gidiyo..Allah bütün kötülüklerden,kötü insanların şerrinden bizleri muhafaza eylesin..

geçen cumartesi yazdıklarınızın aynısını ben de yaşadım..tel çaldı ve hanfendi ben emniyet büro amirliğinden başkomiser x..telinizden son 48 saat içinde bölücü terör örgütüyle bağlantı kurulmuş,haberiniz var mı?hayır dedim ama bende bir korku..Allahtan evde annem ve ablamlar vardı..eşiniz nerede,telini sordular,ben de verdim,o anda basiretim bağlandı,bian gaflet içine giriyosunuz..telden hiçbir numarayı aramayın dedi..eşimide aramış,aynılarını onada söylemiş,eşim böyle bişi varsa gelin beni alın kardeşim,götürün emniyete demiş..bidahada arayan yok..ama o korku bi müddet gidiyo..Allah bütün kötülüklerden,kötü insanların şerrinden bizleri muhafaza eylesin..

geçmiş olsun sanada canım

iyi yine aynı yalanı söylemişler hem eşine hem sana bizde bana internet üzerinden dolandırılıyorsunuz onu bulmaya çalışıyoruz diyor eşime de sizin numarayla bir albayın eşi aranıp rahatsız ediliyor demiş yine bana eşinizin herşeyden haberi var dedi ama yokmuş eve gelip anlatınca anladım ikimize tamamen farklı yalanlar allah belalarını versin...

Geçmiş olsun. Aynı durum bi komşumuzun başına da geldi geçen yıl. Malesef o inandı ve 500 TL gibi bi parayı aldılar adamdan.

diyorumya bende inanamıyorum kendime.... ama şöyle bir açıklama yaptı ilk önce benim söylediğimi tekrarla ses kaydı yapıp.dolandırıcılara mı dinletecez dedi tam hatırlayamıyorum da çok geçerli bişi söyledi ama şuan inan hatırlamıyorum okadar yoğun ve karmaşık bir gün yaşadım ki kafam çok karışık

ama şunu anladım ki aslında bazı şeyler belki daha sık tekrarlanmalı tv de falan yani ben böyle bir haberi 4 ay belki daha önceden dinlemiş ve anlaşılır hemen bunların yaptığı basit numaralar falan demiştim ben inanmam demiştim sonra bu tarz olayları unuttum gitti ve bu gün işe yetişmeye çalışırken aniden gelen bir telefon ve düşünmeden yaptığım bir hata işte allahtan ucuz kurtuldum benim buraya yazmamdaki amaçta zaten sizlerin aklına tekrar getirmek yada hatırlatmak için

verilmis sadakan varmis canim,paylasimin icinde tessekurler :38:

Geçmiş olsun diyeyim öncelikle. İnsanlar ne kadar sahtekar olmuşlar yaa, Benim cep tlf.da arada uzun rakamlarla çaldırıp kapatıyorlar bende engelledim, eğer ararsan o numarayı kontör alıyorlarmış nasıl oluyorsa anlamadım. Her daim dikkatli olmalıyız artık..

rica ederim... dediğim gibi zaman zaman hatırlatmak lazım böyle önemli şeyleri

walla haklisin simdi konuyu bastan sona okudumda,yani hic beklemedigin bi anda gelen telefonla insan o an ne yapacagini sasirir haklisin :31::31:

Back
X