- 6 Ekim 2025
- 9
- 2
- 1
- 22
- Konu Sahibi biskuviiii_
-
evet söyledim ama kabul etmediler ki? ayrıca bana ihbar davası acarlarsa benden alıcaklarından fazla para harcayacaklar gibi.. bilemiyorumİhbar süresinin anlamı bak ben çıkıcam şu kadar süre sonra haberin olsun demek. O sürede patronlar yerine birini bulsunlar diye düzenlenen bir süre. O yüzden evet gitmen lazım. 2 hafta süren var bitince de gitmezsin olur biter.
dava acarlar para icin benim vereceğim paradan daha cok zarara girmezler mi?Hayır gitmen lazım 15 gün yoksa para isterler ihbar için istifa sebebi ne gösterdin
Sıkıntı yok zaten söylemişsiniz kabul etmemişler sen de hukuki hakkını kullanmışsın. Dediğim gibi 2 hafta daha devam etmen gerekirevet söyledim ama kabul etmediler ki? ayrıca bana ihbar davası acarlarsa benden alıcaklarından fazla para harcayacaklar gibi.. bilemiyorum
Dava açmasına gerek yokdava acarlar para icin benim vereceğim paradan daha cok zarara girmezler mi?
Sebep olarak haklı bir sebep göstermemişsen uğraşmak isterlerse haksız fesih davası da açabilirler valla patronların sağı solu belli olmazdava acarlar para icin benim vereceğim paradan daha cok zarara girmezler mi?
fazla çalışma koşulları ve gördüğüm luzum üzerineSebep olarak haklı bir sebep göstermemişsen uğraşmak isterlerse haksız fesih davası da açabilirler valla patronların sağı solu belli olmaz
beni sürekli gece çalıştırıyorlar ve ve pazar 12-12yim her haftaSebep olarak haklı bir sebep göstermemişsen uğraşmak isterlerse haksız fesih davası da açabilirler valla patronların sağı solu belli olmaz
Ben sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum ya isterseniz gitmeyin ama kanunen gitmeniz lazım gerisi ne olur bilemembeni sürekli gece çalıştırıyorlar ve ve pazar 12-12yim her hafta
anladım teşekkür ederim.yorum yaptığınız icin.katip bana gitmememi söyledi.1-2 sonra ne olacağı belli olur.tesekkür ederim tekrardanBen sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum ya isterseniz gitmeyin ama kanunen gitmeniz lazım gerisi ne olur bilemem
Ayrıca kaybedersen dava ücretini sen ödersindava acarlar para icin benim vereceğim paradan daha cok zarara girmezler mi?
3 ay için 1 hafta ihbar süresi var. Bildiğim kadarıyla gitmemen lazımmerhaba ben özel hastanede çalışıyorum çalışalı 2,5-3ay oldu ben istifa etmek istediğimi söyledim ama eleman bulamiyoruz dediler.bende 2 hafta ihbar sürem var zaten dedim ama istifamı kabul etmediler ben de notere gittim ve noter de bana avukata danışmamı söyledi bende istifa etmek için danışmak istemediğimi söyledim diğer katip bana yardımcı olabileceğini söyledi ve istifaname yazdı ve bana bugünden itibaren gitmememi söyledi .bu ihtarname değil istifaname buna lütfen dikkat edin.ben de sorumlu kişiye avukatımla görüştüğümü notere istifamı verdiğimi söyledim.hiçbir sey yazmadı bana katip bugünden itibaren gitme dedi ama benim aklıma soru takıldı bana ihbar süresi tanırlar mı? tutacak mıyım cevaplarsanız çok sevinirim.
Lütfen yanlış bilgi vermeyin.3 ay için 1 hafta ihbar süresi var. Bildiğim kadarıyla gitmemen lazım
kaybedeğimi sanmiyorum haftalık çalışma sürem fazlaAyrıca kaybedersen dava ücretini sen ödersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?