bugün öğrendim kizlarrr

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
kizlar 3,5 haftalik hamileyim o kadar şaşkınım ki icimde tuhaf bir huzursuzluk la karışık heyecan var benim gibi yakin zamanda bu haberi alan varmi?

kizlar 3,5 haftalik hamileyim o kadar şaşkınım ki icimde tuhaf bir huzursuzluk la karışık heyecan var benim gibi yakin zamanda bu haberi alan varmi?

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
darısı bizim başımızaaaaa...
çok erken öğrenmişsin idrardanmı yoksa kandamı öğrendin belirtilerin neydiiiii anlatsana biraz moral olsun bize...

canim sadece adetim 2 gün gecikti ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi bir ağri vardi ayrica icime dogdu biseyler desem yeridir :) anlayacagin ne mide bulantisi nede bas dönmesi vardi veeeee dkh kullanirken kaldimmm

hayırlı uğurlu olsun inşallah... Allahım isteyen herkese versinnnnn. göğüslerde belirti varmıydı??? İnşallah bende buay hamile kalırım

Çokkk tebrik ederim,Allah ım bize de nasip böyle güzel başlıkları.

ahh kizlar o kadar tuhafim ki yasim henüz 23 erken mi diye dusunuyorum cok tuhaf bir duygu yaaa

canim sadece adetim 2 gün gecikti ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi bir ağri vardi ayrica icime dogdu biseyler desem yeridir :) anlayacagin ne mide bulantisi nede bas dönmesi vardi veeeee dkh kullanirken kaldimmm

doğum kontrol hapı kullanırkenmi kaldın nasıl yani unuttunmu peki
yüce rabbimin işi işte

bende bugün öğrendim son adet tarihin ne senin?

Cnim cok sevindim hayirli ugurlu olsun bende senin gibi yeniyim :) benim adetim 27 nisandi ama ben 24 unde kan tahlili yaptirdim ve hamisim o zsman 3.5 haftslikti yarin doktora gidicem 4.5 haftalik oldu sanirim bakalim ins hayirli haberlerle donerim dua edin bu arada heycandan uyuyamiyorum bile kalbim nasi atiyo bu bilseniz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…