Bugün otobüste yaşadığım olay...

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
818
585
103
29
Merhaba kızlar
Bir köy okulunda öğretmenim
Köyden ilçeye kalkan tek bir otobüs var
Evim son durağa yakın olduğu için genelde otobüs boşalıyor ya da çok as kişi kalıyor
Yine bugün otobüse bindim en arkada bir bebekle annesi otuyorum bir önünde de ben oturuyorum
Şoförün yanında da yaşlı bir amca vardı yani sadece 4 kişiydik
Bebek bir zaman sonra huysuzlanmaya başladı mama meme demeye başladı
Annnesi burada olmaz eve gidince hayır falan diyip bebeği sakinleştirmeye çalıştı
Bebek daha da ağlamaya başladı o ara telefonumla ilgileniyordum rahatsız olmamıştım
Ama kadın da sinirlenip bebeğe çattt diye vuruna kadar :(
O sesi ömür boyunca unutmayacağım sanırım:(
Şoka uğradım hanımefendi napıyorsunuz siz dedim
Kadın acele acele müsait bir yerde deyip ters bir şekilde bana size ne hanımefendi kim oluyorsunuz diye çıkıştı
Bebeğin yüzü kıpkırmızıydı aşırı ağlamaktan mı tokattan mı gözümün önünden gitmiyor :(
Belki de dünyadaki çoğu çocuk böyle şiddet görüyor :(
Öğretmen olduğumdan beri çocuklar konusunda daha da hassaslaştım
Tüm çocuklara vuran insanlar yok olsalar keşke ;(
Çok üzgünüm...

Vicdan sahibi öğretmenlerimiz olması ne güzel,
Bizim zamanımızda öğretmenlerin değil şiddete karşı çıkması dayak delisi ederlerdi,hiç unutmuyorum matematikte problemi çözemedim diye benimde suratıma böyle patlamıştı öğretmenim, o günden sonra matematikten nefret etmiştim.
Rabbim tüm çocukları vicdan sahibi insanların eline versin inşallah

Bizim zamanımızda öğretmenlerin değil şiddete karşı çıkması dayak delisi ederlerdi,hiç unutmuyorum matematikte problemi çözemedim diye benimde suratıma böyle patlamıştı öğretmenim, o günden sonra matematikten nefret etmiştim.
Beden eğitimi hocası benim kafamda basket topu sektirmişti. Tüm sınıf da gülmüştü. Şimdi ben anne olsam çocuğuma öyle yapsalar öğretmen katili olurum.

Öğretmen ne alaka:işsiz:

yazık'uzaktalar"Isabellla, post: 57985345, member: 875799"]Merhaba kızlar
Bir köy okulunda öğretmenim
Köyden ilçeye kalkan tek bir otobüs var
Evim son durağa yakın olduğu için genelde otobüs boşalıyor ya da çok as kişi kalıyor
Yine bugün otobüse bindim en arkada bir bebekle annesi otuyorum bir önünde de ben oturuyorum
Şoförün yanında da yaşlı bir amca vardı yani sadece 4 kişiydik
Bebek bir zaman sonra huysuzlanmaya başladı mama meme demeye başladı
Annnesi burada olmaz eve gidince hayır falan diyip bebeği sakinleştirmeye çalıştı
Bebek daha da ağlamaya başladı o ara telefonumla ilgileniyordum rahatsız olmamıştım
Ama kadın da sinirlenip bebeğe çattt diye vuruna kadar :KK43:
O sesi ömür boyunca unutmayacağım sanırım:KK43:
Şoka uğradım hanımefendi napıyorsunuz siz dedim
Kadın acele acele müsait bir yerde deyip ters bir şekilde bana size ne hanımefendi kim oluyorsunuz diye çıkıştı
Bebeğin yüzü kıpkırmızıydı aşırı ağlamaktan mı tokattan mı gözümün önünden gitmiyor :KK43:
Belki de dünyadaki çoğu çocuk böyle şiddet görüyor :KK43:
Öğretmen olduğumdan beri çocuklar konusunda daha da hassaslaştım
Tüm çocuklara vuran insanlar yok olsalar keşke ;(
Çok üzgünüm...[/QUOTE]
yazık vala ya

ben böyle durumlarda o kadına bir tane çakmayı şiddet olarak görmüyorum mesela.. tamamen empati eğitimi amaçlı :) gerçi yüzde 90 kendisi de dayak yiyordur zaten ama o an kendimi durduramayabilirdim ben.. çocuğa, hayvana şiddet tahammül sınırımın çok ötesinde..

Yemin ediyorum oyle cok isterdim heryerde de soylerim,anne baba olmak icin ruhsat verilsin ya,testten gecsinler psikolojik,fizyolojik.Sen bir can dunyaya getiriyorsun,bir can sana emanet,sana muhtaç...
Bu aralar bebegimle zor zamanlardan geciyorum,surekli huysuz agliyo uyumuyo,sabrimin tukendigi zaman en fazla ben de agliyorum,sesimi yukseltsem anlar zoruna gider diye esime kizarken bile vicdan azabi cekiyorum,bazen ben bu isi beceremiyorum diye dusundugum cok oluyor ama soyle insanlar da anne diye geziyor, yaziklar olsun!

Back
X