Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu çizgiyi görmek nasip olur mu
1,5 sene bekledim Allah nasip eder inşallah teşekkür ederimBu çizgiyi görmek nasip olur muHayırlı olsun canım.İstediğin bir gebelikse gözün aydın olsun
![]()
Çok sevindim adına hayırla sağlıkla gelsin inşallah1,5 sene bekledim Allah nasip eder inşallah teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederimGözün aydın canım sağlıcakla gelsin![]()
Sanırım değil tebrikler hamilesiniz sağlıkla gelsin bebiş inşallah
Çok teşekkür ederimTebrikler sağlıkla gelsin![]()
Çok teşekkür ederim amin inşallahSanırım değil tebrikler hamilesiniz sağlıkla gelsin bebiş inşallah![]()
![]()
Ben de onu merak ediyordum 6 gün gecikmeyle test ikinci çizgi biraz daha koyu olması gerekmiyor muyduTebrikler. Benimde 5.gecikme günümde testlerim aynı böyleydi, bhcg 693 gelmişti. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
Yok canım benimde 5.gün aynı böyle çıkmıştı testlerim.Bhcg 693 gelince ikinci kez istememişti doktor kese için ultrason günü vermişti. Ben İki gün sonra keyfi olarak tekrar ilk idrarla yapmıştım onda kopkoyu çıkmıştı iki çizgi de. Bhcg değerin güzel artsın önemli olan o.Ben de onu merak ediyordum 6 gün gecikmeyle test ikinci çizgi biraz daha koyu olması gerekmiyor muydu
Beta hcg 885,77 geldiiiYok canım benimde 5.gün aynı böyle çıkmıştı testlerim.Bhcg 693 gelince ikinci kez istememişti doktor kese için ultrason günü vermişti. Ben İki gün sonra keyfi olarak tekrar ilk idrarla yapmıştım onda kopkoyu çıkmıştı iki çizgi de. Bhcg değerin güzel artsın önemli olan o.