Doğuma Hazırlık Bugün rüyamdan yeni bi isimle uyandım, nasıl?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Prensesime isim bulduk, çok kararsızım, hangisi sizce?

• Ankete Katılan
    33

giovinetta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2010
222
9
46
Diğer
Herkese tekrar merhaba!
Aylar önce bi anket açmıştım. Elif mi, Asya mı, Aslı mı diye.

Sonunda Asya'ya karar vermiştik. 36.haftamdayım ve (plesantadaki bi durumdan dolayı) sanırım bebişim 2 haftaya gelecek, pek sabırsız.

Bu sabah kulağımda bi isimle uyandım ve çok etkilendim. Anlamı da çok güzel. Acaba insanlara da bana geldiği gibi mi geliyor diye merak ettim.

***GÜLŞAH***

Şimdiye kadar kime sorduysam dalga geçip İboyla Güllüşah gibi ne o öyle dediler, ama benim aklıma hiç gelmemişti.

İsim konusunda hem kararsızım hem de cesaretsiz. Yorumlarınızı bekliyorum. Ankete de katılabilirsiniz.

Sevgiler...

gülşah ismini ben pek sevmiyorum asya daha güzel
ama iki isim de koyabilirsiniz

teşekkür ederim yorumlar için.
Gülşah anlamından dolayı çeldi aklımı, güllerin şahı, gül peygamber efendimizi temsil ediyor hem. Ama Asya'dan da vazgeçemiyorum. Asya'nın anlamı da en büyük kıta ve güneşin doğduğu yer diye geçiyor. Malesef iki isim de istemiyoruz. Baba iki isimli ve hiç sevmiyor, bebişimize de yaşatmak istemiyoruz benzer sorunları.

Of ne zormuş yaa.... bilmiyorumkismile

İsim analizi yapan biri, isminde 'Gül' olan insanların yüzünün gülmediğini ve genelde şanssız olduklarını söylemişti. Tercih etmiyoruz o ismi falan demişti.

Asya çok daha güzel bir isim bence de.

allah analı babalı büyütsün.
asya güzel isim ama ben bide bebeklerin ismi ile geldiğine inanıyorum belki geri kafalılık gibi ama rüyanda görmen falan

Rüyanda gördüysen bence Gülşah koy..
Kulağa hoş gelen bir isim bence , hem de bir bayana yakışan şık bir isim..
Ben olsam hem rüyamda gördüğümü hem de aklımda olanı koyardım ama iki isim düşünmüyormuşsunuz.

allah analı babalı büyütsün.
asya güzel isim ama ben bide bebeklerin ismi ile geldiğine inanıyorum belki geri kafalılık gibi ama rüyanda görmen falan

Asya ismini de rüyamda görmüştüm, hatta hamile kalmadan 1 ay önce. Rüyamdaki bebeğimi çok sevmiştim, günlerce de etkisinden kurtulamadım, hatta ağlamıştım uykudan uyanınca. Kızım olsa diyerek niyetlenmiştim hamileliğe de :)) Geçen hafta da rüyamda Gülşah diye seslenince kafam karıştı :)) :44:

Son düzenleme:
Back
X