Bugun test yaptım arkadaslar bı bakar mısınız hafıf sılıkte..

Zeytinlerimm

Gün bugün güzel yaşa 🤍
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
3.507
5.134
398
30
5 gündür adet olmuyorum ve karnım bacaklarım be belım edet olmuşum gıbı ağrıyordu bende bugun test yaptım evde
$image.webp
$image.webp :46::nazar:

Emin olmak için yarın kan yaptırcam

Tebrikler erken gebelik olduğu için o kadar silik :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrikler erken gebelik olduğu için o kadar silik :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bencede hamilesin cunku benim testim bundan daha silikti ve pozitifti :)

Benimde ayni bu sekildeydi ve hamileydim tebrik ederim hayirli olsun.

Hamilesin hayirli olsun canim:))

Tebrikler canimm hamilesin :)

Cok tesekkur ederım arkadaslar ıcımı rahatlattınız Allah razı olsun :54::54: :16:

Hamilesinnnn :52: çok sevindim Rabbim bizede nasip eder inşallah bir şey diyeceğim adet tarihin geçmeden belirti oldu mu hiç sende canım ? yoksa adet günün geçtikten sonra mı ağrıların başladı :16: :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:
insallah canim bugun cok guzel bir gun dua et kendie ins kabl olur hayurlisiyla :1: bende cok istiyordum demekki simdiye kismetmis var vqkti zamani :1:
canim benim adet tarihinden once bi 2-3 gun once gogys agrim basladi en onemlisi 1-2 gun oncede karnim belim ozelliklede bacaklarim adet olmusum gibi agridi normalde bel agrisini gectim bacaklarim agrimazdi sasirdim usutmusmdur diye dusundum ve gunum gecincede agrilar devam etti oldum olucam diyodum, bide afedersin tuvalete giderken idrarimda yanma oluyordu ve hala var tuvaletim geliyomus gibi, Koku ve renginde koyulukta farkettim. boyle canim mide bulantisi falan pek anlqmadim malum ramazan cok yiyince mide hemen rahatsizlaniyor uykusuzlukta vardi biraz.. insallah sende yasarsin bunlari :1:
:54:

insallah canim bugun cok guzel bir gun dua et kendie ins kabl olur hayurlisiyla :1: bende cok istiyordum demekki simdiye kismetmis var vqkti zamani :1:
canim benim adet tarihinden once bi 2-3 gun once gogys agrim basladi en onemlisi 1-2 gun oncede karnim belim ozelliklede bacaklarim adet olmusum gibi agridi normalde bel agrisini gectim bacaklarim agrimazdi sasirdim usutmusmdur diye dusundum ve gunum gecincede agrilar devam etti oldum olucam diyodum, bide afedersin tuvalete giderken idrarimda yanma oluyordu ve hala var tuvaletim geliyomus gibi, Koku ve renginde koyulukta farkettim. boyle canim mide bulantisi falan pek anlqmadim malum ramazan cok yiyince mide hemen rahatsizlaniyor uykusuzlukta vardi biraz.. insallah sende yasarsin bunlari :1:

İnşallah canım benim inşallah benimde 5 gün var reglime benim gibi isteyen herkese nasip etsin Allah ım bu arada hamişsin artık sizlerin duaları kabul olur bizede dua et olur mu :14: bu arada Allah sağlıkla kucağına alacağın günleride göstersin sana inşallah :16: :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

İnşallah canım benim inşallah benimde 5 gün var reglime benim gibi isteyen herkese nasip etsin Allah ım bu arada hamişsin artık sizlerin duaları kabul olur bizede dua et olur mu :14: bu arada Allah sağlıkla kucağına alacağın günleride göstersin sana inşallah :16: :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:
amin canim sagol Allah saada versin ins hayirli saglikli bir evlat :) kafana takmamaya calis stres cok etkiliyor :1:

5 gündür adet olmuyorum ve karnım bacaklarım be belım edet olmuşum gıbı ağrıyordu bende bugun test yaptım evde
Eki Görüntüle 1198492
Eki Görüntüle 1198492 :46::nazar:

Emin olmak için yarın kan yaptırcam

Canimm ins hayirlisi olsun hakkinda benimde bunun bir tik acigi silik cikmisti gecen gün belli belirsiz ama sonra hasta oldum

Canimm ins hayirlisi olsun hakkinda benimde bunun bir tik acigi silik cikmisti gecen gün belli belirsiz ama sonra hasta oldum

aa testte sorun var o zaman yada hastaneye gıtseydın canım hamıle de olabılırdın sonucta ıkı cızgı cıkmıs :26:

Back
X