Bugun test yaptım negatif cikti sizce yapmam icin daha erkenmiydi yardimci olurmusunuz?

Nazlii3848

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2021
177
24
13
22
20211102_090614.webp

Yaptığım test sonucu böyle bu ay ilk defa iliskiye girmistim ve cok korkuyorum hamile olurum diye baya stres yaptım ilk iliskim geçen ayın 1 inde oldu bide en son 18 sinde olmustu 1inde olan iliskimde ertesi gunu hapi kullandim korunmasiz oldugu icin ve 1 hagta sonra regldan farksiz 4 5 gün kanamam oldu sonraki iliskimizdede condom ile korunduk ama bi kac dakikaligina condomsuzda olmustu o yuzden korktm normal regl gunum 24 uydu ama olmadım daha 9 gün gecti ertesi gun hapindandir diye bekledim ve bugun sabah ill kalktgmda test yaptim sizce hamile olsamda cikmazmi daha erkenmi yani

Güzel kizim.Profilinde belirttigin gibi yasın 18 ise oncelikle her iliskiye girdiginde bu stresi yasayarak olmayani oldurur reglini geciktirirsin zaten.Birşeyler yasamaya karar verdiğinde insan, ne kadar önlemini alsa da sonuclarina da hazırlıklı olmalı.Hayat boyle? Risk her daim vardır.
Sürprizlerle karsılasmamak pisman olacağin sonuclari yasamamak icin dogru hikayelerde bulun :KK200:

Güzel kizim.Profilinde belirttigin gibi yasın 18 ise oncelikle her iliskiye girdiginde bu stresi yasayarak olmayani oldurur reglini geciktirirsin zaten.Birşeyler yasamaya karar verdiğinde insan, ne kadar önlemini alsa da sonuclarina da hazırlıklı olmalı.Hayat boyle? Risk her daim vardır.
Sürprizlerle karsılasmamak pisman olacağin sonuclari yasamamak icin dogru hikayelerde bulun :KK200:
Evet 18 yasındayim güzel yorumunuz ve önerileriniz için çok tesekkür ederim. Bidaha bu riski stresi yasamak istemiyorum zaten. Sizce şimdi benim hamile olma ihtimalim hâlâ varmı yoksa daha erkenmi test için?

Evet 18 yasındayim güzel yorumunuz ve önerileriniz için çok tesekkür ederim. Bidaha bu riski stresi yasamak istemiyorum zaten. Sizce şimdi benim hamile olma ihtimalim hâlâ varmı yoksa daha erkenmi test için?
Hamile oldugunu düşünmüyorum.Benim reglime 4 gün varken test yapmıstım ve 2.cizgi silikte olsa vardı.Yine de garantilemek icin 10 gün sonra yenile testi.

Back
X