Bugün transferimin ilk günü, benmle birlikte geri sayanlar yaşadıklarımızı paylaşalım

elifcamli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
67
1
86
Muğla
arkadaşlar bu benm ikinci denemem, dün yapıldı transferim ama ilkindeki gibi bi hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum. çikolata kistimde war... doktorum da transferden sonra hemen kaldırıp tuvalete gönderdi sonra yattım 1 saat. biririnci denememi başka yerde yapmıştım o zaman da dr. hiç kıpırdama deyip 3 saat yatırmıştı. hemen kalkınca bişiy olmaz mı dedim olmaz dedi ama aklıma çok takılıo.. offff yaaaaa 12 gün nasıl geçer. doktor hafif hafif günlük işlerini yapabilirsin dedi ben hala yataktan çıkamıyorum korkudan artık bende bebeğğime kavuşmak istiyorum yaa...Allah'ım herkesin gönlüne göre versin... Lütfen deneyimlerinizi benmle paylaşırmısınız... neler yapmalı neler yapmamalı.....

elif hayırlı olsun. dilerim 10 gün sonra mutluluktan uçarsın. bende 2. denemem için gün sayıyorum. sanırım haftaya c.tesi olacak dondurulmuşlarla. yataktan çıkmanın yada yatmanın hiç bir ilgisi yok emin ol. bende hiç kalkmadım ama malesef ilk denememde bebişimin kalbi atmadı. allah yardımcımız olsun. kendini çok yormadığın sürece hiç problem yok. birde sakın moralini bozma stres yapma. stres en büyük düşmanımız.

çok teşekkür ederim arkadaşım Allahım senin de yardımcın olsun inşalahhhhh.... 4. günü de bitirdim bugün ama dayanamıyorum acaba gidip test yaptırsam mı die düşünmüo değilim aslında. ilk günlere göre daha rahattım bugün ama yine de ne zaman geçio ne de endişem bitio Allahım inş.. bizlere de evlat sahibi olmayı nasip eder. en erken ne zaman test yapılsa çıkar sonuç acaba?

Canım seni çok çok iyi anlıorum..benimde ilk denemem olucak yarın dr a gidioruz sabah..
adetimin 3.günü yarın..neler yaşıcam neler olucak hiç bilmiorum inanılmaz heyecanlıyım..
Allahım nerde bebek hasreti çeken varsa tez vakitte karnını doldursun :))))
seninde sonuçlarını merakla takip edicem canım..dualrım seninle

Arkadaşım inşallah herşey gönlüne göre güzel olur, hayırlısıyla pozitif sonucunu da duyarız burdan... Bu benm ikinci denemem sana yeminle söyleyebilirim hiçbir işlem şu 12 gün beklemek kadar zor değil.. Allahım gönlüne göre versin. Hepimiz anne olalım inş.....dualım seninle..

merhaba elif
sabırsızlığını anlıyorum. bende senin gibi dayanamadım. ve 8. gün test yaptım çok silik çizgiyi göremdim ağlamaya başladım. birden eşim ağlama koş diye seslendi baktikki çok çok çok silik bir çizgi ile bebişim ben burdayım diyordu. istersen dene. ama 8 veya 9. günde dene. çıkmazsada sakın üzülme değeri herkesin farklı olduğu için bazen testte çıkmayabilir. kasığında ara ara batma varsa korkma ayrıca.

yarın transferim varrr çok heyecanlıyım kızlar yarından sonra katılırım aranıza artık hem kendime hem size dua ediyorum sizde edin lütfennnn :76:

ewet ara ara batmalar oluyor ama daha önemlisi dün akşam karnımda çok büyük bi şişlik vardı 7 aylık gibi şişti bende çok korktum tabii.gerçi sabah uyandığımda o kadar değildi ama yine de telaşlandık. umarım kötü bişiy olmamıştır.test yapmayı ben çok istiyorum da eşim ısrar edio yapmayalım die. bugün 7. günümüzdü. çok heyecenlıyım...Allahım herkesin yardımcısı olsun...

yarın transferim varrr çok heyecanlıyım kızlar yarından sonra katılırım aranıza artık hem kendime hem size dua ediyorum sizde edin lütfennnn :76:

Allahım tüm isteyenlerin duasını duysun ve yardım etsin inş..... dualarımız seninle arkadaşım hayırlısıyla git gel. hep birlikte bekleyelim..

elif merhaba sonucun ne oldu. bende transferin 5. günündeyim. inşallah pozitif olmuştur sonucun

elif arkadaşım sonucunu bende merak ettim herşeyin hayırlısı inşalah yüzün tez vakitte güler..diğer arkadaşlarında inşalah bebekleri hayırlısıyla tutunmuşturrr sevgilerr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…