arkadaşlar bu benm ikinci denemem, dün yapıldı transferim ama ilkindeki gibi bi hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum. çikolata kistimde war... doktorum da transferden sonra hemen kaldırıp tuvalete gönderdi sonra yattım 1 saat. biririnci denememi başka yerde yapmıştım o zaman da dr. hiç kıpırdama deyip 3 saat yatırmıştı. hemen kalkınca bişiy olmaz mı dedim olmaz dedi ama aklıma çok takılıo.. offff yaaaaa 12 gün nasıl geçer. doktor hafif hafif günlük işlerini yapabilirsin dedi ben hala yataktan çıkamıyorum korkudan artık bende bebeğğime kavuşmak istiyorum yaa...Allah'ım herkesin gönlüne göre versin... Lütfen deneyimlerinizi benmle paylaşırmısınız... neler yapmalı neler yapmamalı.....
çok teşekkür ederim arkadaşım Allahım senin de yardımcın olsun inşalahhhhh.... 4. günü de bitirdim bugün ama dayanamıyorum acaba gidip test yaptırsam mı die düşünmüo değilim aslında. ilk günlere göre daha rahattım bugün ama yine de ne zaman geçio ne de endişem bitio Allahım inş.. bizlere de evlat sahibi olmayı nasip eder. en erken ne zaman test yapılsa çıkar sonuç acaba?
merhaba elif
sabırsızlığını anlıyorum. bende senin gibi dayanamadım. ve 8. gün test yaptım çok silik çizgiyi göremdim ağlamaya başladım. birden eşim ağlama koş diye seslendi baktikki çok çok çok silik bir çizgi ile bebişim ben burdayım diyordu. istersen dene. ama 8 veya 9. günde dene. çıkmazsada sakın üzülme değeri herkesin farklı olduğu için bazen testte çıkmayabilir. kasığında ara ara batma varsa korkma ayrıca.
yarın transferim varrr çok heyecanlıyım kızlar yarından sonra katılırım aranıza artık hem kendime hem size dua ediyorum sizde edin lütfennnn :76:
arkadaşlar bu benm ikinci denemem, dün yapıldı transferim ama ilkindeki gibi bi hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum. çikolata kistimde war... doktorum da transferden sonra hemen kaldırıp tuvalete gönderdi sonra yattım 1 saat. biririnci denememi başka yerde yapmıştım o zaman da dr. hiç kıpırdama deyip 3 saat yatırmıştı. hemen kalkınca bişiy olmaz mı dedim olmaz dedi ama aklıma çok takılıo.. offff yaaaaa 12 gün nasıl geçer. doktor hafif hafif günlük işlerini yapabilirsin dedi ben hala yataktan çıkamıyorum korkudan artık bende bebeğğime kavuşmak istiyorum yaa...Allah'ım herkesin gönlüne göre versin... Lütfen deneyimlerinizi benmle paylaşırmısınız... neler yapmalı neler yapmamalı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?