• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün yıkığım biliyor musun? Bezginim, çaresizim, umutsuzum

canım konuşmadan asla bilemezsin neyle nasıl bir tepkiyle karşılaşacağını.
senin içini yakıyorsa bu kadar ki kaybedecek daha fazla bişeyin yok bu konuda,
bence ara.
en azından şu an çektiğin acı diner.
madem istemiyor der, sen de onu silersin. onun ters tepkisi seni güçlendirir.

ama bir de onu dinlemen gerek.
kendi kendini yemenin ne alemi var.
belki seni arayacak yüzü yoktur. yada cesareti yoktur.(senin gibi)
zaman geçtikçe o da pişman olmuştur.
evladısın sonuçta.
bi cesaretini topla aramutlaka .
ne konuşurumun hesabını yapma.
konuşmanın gerisi kendiliğinden gelir zaten.
telefonda hiç bişey söylemesen sussanda, o bile bişey demektir.
anlayana.

Annemin tarafında olduğum için defalarca ona düzel böyle çok mutsuzum dediğim için artık benimle konuşmuyor. gitti kurtuldu işte, onda babalık duygusu yok.
Bizim sorumluluğumuzdan kurtuldu. ablamı kullanarak bize kendini acındırmaya çalışıyordu,ablamı çağırıp yemek yaptırıodu annmde ablamın gitmesini istemiyor çünkü ablam geldiğinde çok ağlamış oluyor günlerce de morali bozuk oluyor. Annem gitme deyince de kız arada kalıo iyice üzülüodu. dayanamadım aradım. Hep arada kalıyor mutsuz ediyorsun ablamı, kız mahvoldu diyorum.Babalığımı sorgulayamzsın benim,sen benim hiçbişeyimsin dedi bana.!! Bunu bile diyebildi ben dahha napabilirim ki

:( :( üzüldüm bi baba evladını nasıl kırar böyle anlamıyorum.ablan babanı hiç bırakmak istemiyor mu sen dogruları söylüyorsun diye senden sogumuş sanırım ama haklı sensin hem yanlışı yapıp hemde suçu senin üstüne atıyor. kendi vicdanını rahatlatmak için seni bu hale düşürüyor

canım konuşmadan asla bilemezsin neyle nasıl bir tepkiyle karşılaşacağını.
senin içini yakıyorsa bu kadar ki kaybedecek daha fazla bişeyin yok bu konuda,
bence ara.
en azından şu an çektiğin acı diner.
madem istemiyor der, sen de onu silersin. onun ters tepkisi seni güçlendirir.

ama bir de onu dinlemen gerek.
kendi kendini yemenin ne alemi var.
belki seni arayacak yüzü yoktur. yada cesareti yoktur.(senin gibi)
zaman geçtikçe o da pişman olmuştur.
evladısın sonuçta.
bi cesaretini topla aramutlaka .
ne konuşurumun hesabını yapma.
konuşmanın gerisi kendiliğinden gelir zaten.
telefonda hiç bişey söylemesen sussanda, o bile bişey demektir.
anlayana.

onun ters tepkisi beni güçlendirmez beni tamamen bitirir bence. dayanmaya zaten gücüm yok, birde ters tepkisi olursa ben yıkılırım.
Ünv sınavına hazırlanıyorum dersaneye gidiyorum, aynı zamanda çalışıyorum. işe gidip geliyorum, sevdiğim kişiylede 3 yıldır mutluyuz seviyoruz birbirmizi.
Bunların hiçbiri onu unutmama sebep olmuyor, olmadık bi zamanda aklıma geliyor.
Sevgilime sarıldığımda o kdr özlemişim ki babam varmış gibi hissediyorum, babamın kollarındaymışım gibi.
Ama hayal dünyası işte, benim burda baba dediğim adamın zerre kadar umrunda değilim......
Arayamam ben suçlu değilim ben bir adım atamam. Canımı daha çok yakacağını biliyorummm cesaret edemem ben..
Teşekkür ederim cevabın içinn, ama denedim yapamıyorum, olmuyor.

:( :( üzüldüm bi baba evladını nasıl kırar böyle anlamıyorum.ablan babanı hiç bırakmak istemiyor mu sen dogruları söylüyorsun diye senden sogumuş sanırım ama haklı sensin hem yanlışı yapıp hemde suçu senin üstüne atıyor. kendi vicdanını rahatlatmak için seni bu hale düşürüyor

aynen öyle kendi vicdanını rahatlatma duygusu babalık duygusundan ağır bastı onun.. Ablamın içi el vermiyor ben onu yanlız bırakamam diyor. ben yapamam o suçunu anladı pişman diyor.

Tamam suçluydu ama ben yanlız bırakamama yine de kızıyım dio, ben bunu diyemiyorum diye de herkes bana cephe alıyor, babamın tarafından kimse hiç kimse benimle konuşmuyor.
Bende anlayamıyorummmm hemde hiiiiiiççççççççççç..

aynen öyle kendi vicdanını rahatlatma duygusu babalık duygusundan ağır bastı onun.. Ablamın içi el vermiyor ben onu yanlız bırakamam diyor. ben yapamam o suçunu anladı pişman diyor.

Tamam suçluydu ama ben yanlız bırakamama yine de kızıyım dio, ben bunu diyemiyorum diye de herkes bana cephe alıyor, babamın tarafından kimse hiç kimse benimle konuşmuyor.
Bende anlayamıyorummmm hemde hiiiiiiççççççççççç..

herşeye ragmen sen yanında olsun istiyorsun dimi haklısın bazen hiç olmasada yanında olması iyi olurdu ama o kolay olanı seçmiş sizi terk etmiş.... babandan taraf yanlışları görmüyormü sana niye cephe alıyor... anlamadım canım sıkma tatlı canını demek kolay herkes ister destegini.rabbim sabır versin sana inşallah mutlu olursun.....

herşeye ragmen sen yanında olsun istiyorsun dimi haklısın bazen hiç olmasada yanında olması iyi olurdu ama o kolay olanı seçmiş sizi terk etmiş.... babandan taraf yanlışları görmüyormü sana niye cephe alıyor... anlamadım canım sıkma tatlı canını demek kolay herkes ister destegini.rabbim sabır versin sana inşallah mutlu olursun.....

olsun istiyorum biryandan da olmasın istiyorum, çünkü aynı şeyleri yaşayım mutsuz olmak istemiyorum. Onun yüzünden hayata yenik başladım ben....
Görüyorlar elbette ama oğullarına toz konduramıyorlardır bilmiyorum ki. Amin Rabbim sabır versin, bana güç versin. İnşallah hepimiz mutlu oluruz. Herkes mutlu olur.

Back
X