Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım umarım bebeğine en kısa zamanda kavuşursun.ilişkiden sonra yarım saat kadar ayaklarnı yukarı dik kalkma.ve erkeğin üstte olduğu pozisyon en elverişlisi.çünkü spermler dökülmeden ayaklarnı kaldırabiliyorsun.ben öle yaptım.bide erkeğin ilişkiden 1-2 saat önce sade kahve içmesi spermleri canlandırıp hızlandırıyormuş.hayırlısı olsun canım.
bende yrn sezeryana gidiyorum.kızıma kavuşucam inşallah.dua et bize...
rahat olman yeterli bence :)
beline kalın olmayan bi yastk koy,yarım saat kalkma ve ayaklarını yukarıya kaldırıp biraz bekle..
umarım güzel haberini hemen alırsın
birde yarinmi bugünmü iliskiyemi gireyim diye sormussun.. kesinlikle bugünü bos gecirme.. bugünden ve yarindan yararrlan...
hımmm tamam canımmm çok saolll
![]()
:) cünkü kendimde bilyiyorum... yumurtlama gününü kaciriyordum bir gün daha bekliyeyim deyipte.. bu sefer beklemedim ve oldu :)
hadi hayirlisi :)
inşallahhh benimde olur bu sefer canım yaaa inş
az önce arkadaşım aradı nişanlısıyla kavga etmiş morali baya bozuktu evdemisin dedi gelince mutlaka kalır
bende ona yalan söyledim yaaaa offffff çok huzursuz oldumm ama bugünü kaçırmamam lasım dimi yaa
hay Allah.. tesadüfe bak.. sende telefonda biraz teselli etmeye calis.. onlar düzelir ama sana simdi sans dogmus.. kacirma.. :)
meraba kızlar bugün ovülasyon testi yaptım ve 2. çizgi gayet koyu çıktı
6 aydır uğraşıyoruz ama maalesef bebeişimiz olmadı
bana tavsiye edebileceğiniz birşeyler varmı
bu akşammı ilişki önemli yoksa yarınmı??
merhaba ovulasyon testini eczaneden mi aldın yoksa internette satılanlardan?? ben bir eczaneye sormustum cok pahalıydı da..
internetten sipariş veridk canım bende eczaneye sordum pahalıydı ve depodan getirtilecekti
nette hem uygun hemde zamanında geliyo
reglin bittikten sonra kacıncı gun testi kullanmaya basladın? sen doktor kontrolunde misin yoksa sen mi aldın? bu arada insaallah tez vakitte kavusursun bebisineAllahım tum isteyenlere nasip etsin insaallah..
aminnnnnnnnnnnnnn
canım doktora bir kaç gün önce gittim ama o bana bu testten bahsetmedi progesteron testi yaptırıcam
ben burda okudum arkadaşların yönlendirmesiyle aldım
canım ben akıntı hissettiğim zaman yaptım hani yumurtlama olunca kaygan akıntı gelio yya o zaman