• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugünde diyete başlamaya karar verdiğim günlerden biri

umutluperi

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
349
4
316
Merhaba kızlar, uzun zamandır görmemeye çalıştığım tartılardaki rakamları an itibariyle kabullenmiş durumdayım. Aslında pek çok insanın olmak istediği kilolardayım ama şu aralar aynadaki görüntüm beni oldukça rahatsız ediyor. Özellikle göbek bölgem :( 1.67 boy ve 64 kg ım. İdeal kg 58. 57 kg olunca kendimi çok zayıf görüyorum. 59 ve 58 küsürleri görsem içim rahatlacak ama kaç aydır 60 lı kg lardayım. 2 kg aşağı oynayıp duruyorum. Haftanın 6 günü çalışınca hareket edecek hatta dinlenecek vakitte bulamıyorum. Daha önce bu sitedeki 5 günde 5 kg diyetini yaptım. Bu diyeti yapan pek çok kimse aldıkları kg ların fazlasıyla geri geldiğini söylüyor ama ben açıkçası memnundum. Üç hafta bu diyeti yapıp 5-6 kg vermiştim. Hemde tuz kullanmaya devam ederek. Ama o zamanlar evdeydim şimdi çalıştığım için o diyeti yapacak imkanım yok ve şu sıra öyle katı bir diyetide kaldıracak bünyemde yok. İnternette bir kaç gündür araştırma yapıyorum hangi diyeti yapsam diye. Bir yerden başlamak lazım dedim ve şimdi bu satırları yazıyorum. Çünkü gün içinde az az yediğimizi sanıyoruz ama akşam olup yediklerimizi saydığımızda listenin kabarıkları göze çarpıyor. Rejim yapmanın ilk kuralı bence durumu olduğu gibi gözler önüne sermek. Sonrasında mevcut duruma göre bir yol haritası belirlemek. Bu sebeple bugünden itibaren ne yediysem gün boyu olduğu gibi yazacağım. Sizde benimle yol almak isterseniz yorumlarınızı bekliyor olacağım. Bugün şu saate kadar yediklerim
Sabah uyanınca limonlu su içtim. Kahvaltıda beyaz peynir, çeçil peyniri. domates, salatalık, 2 dilim çavdar ekmeği, 2 tane zeytin yedim.
Ara öğün yerine bir tane kahve içtim. Öğlen işyerinden çıkamadığım için atırştırmalık ve sağlıksız oldu ama bugünlük böyle olsun ne yapalım.
1 paket çöre otlu eti form, 3 tane üçgen peynir, 1 bardak ayran, 1 tane çilekli yoğurt

Back