Bugüne kadar elti,kv,görümce vs. yaptığı en şok edici şey neydi?

Cansel3477

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
92
158
93
Kızlar hem biraz gülelim, hem de herkesin bir derdi olduğunuu hatırlayalım istedim.Bugüne kadar çok sevilmeyen akrabalarınızın yaptığı en şok edici şey neydi.Artık bu kadar da olmaz dediğiniz şeyler.Duyduğunuz şeyleri de yazabilirsiniz,maksat okuyup herkesin birbirinden farklı huyları olduğunu hatırlayalım.
Örneğin kayınvalidemlerde akraba evliliği vardır hep tek dışardan gelin benim(eltim dahil eşimin kuzenidir,o yüzden beni gelin olarak pek kabullenebildiklerini hala düşünmüyorum.)Bir keresinde evde bütün teyzeler dayılar toplanmıştı.Fotoğraflarını çekmem için kamerayı bana verdiler ve ben hariç herkes o fotoğrafın içindeydi hahahahaha.İlk başta sinirim bozuldu ama sonra çok komik gelmişti bu yaşadığım olay.

Yeni evliyken eltim gelmişti yatiya. Annemde vardı. Anneme içini döktü biraz kv konusunda. Çok çektim cahilliğinden falan diyordu. Sonra bir mesele anlatti hayatimin sokuna ugradim. Eltim 7 sene ev üstünde kaldı. Yeni evliyken ilk alti ay cocugumuz olmadi dedi. Kv baskı yapıyormuş. Sonra bir ara geceleri kapının altından gelip bizi gozetledigini fark ettim dedi hatta kaynimda farketmiş. O işi yapıp yapmadiklarini kontrol ediyormus zaar. Benim daha fazla duymaya tahammülüm olmadığından erkenden gidip yattım. O daha anlatıyordu birşeyler anneme. Daha neler anlatti bilmiyorum ama duyduklarim bana yetmisti.

Kızlar hem biraz gülelim, hem de herkesin bir derdi olduğunuu hatırlayalım istedim.Bugüne kadar çok sevilmeyen akrabalarınızın yaptığı en şok edici şey neydi.Artık bu kadar da olmaz dediğiniz şeyler.Duyduğunuz şeyleri de yazabilirsiniz,maksat okuyup herkesin birbirinden farklı huyları olduğunu hatırlayalım.
Örneğin kayınvalidemlerde akraba evliliği vardır hep tek dışardan gelin benim(eltim dahil eşimin kuzenidir,o yüzden beni gelin olarak pek kabullenebildiklerini hala düşünmüyorum.)Bir keresinde evde bütün teyzeler dayılar toplanmıştı.Fotoğraflarını çekmem için kamerayı bana verdiler ve ben hariç herkes o fotoğrafın içindeydi hahahahaha.İlk başta sinirim bozuldu ama sonra çok komik gelmişti bu yaşadığım olay.
Kayınpeder görümcelerin eşime bekarlıktan beri yüzüne yüzüne beddualar etmesi ve hala bana neden bizimle samimi olmuyorsun sık sık gelip gitmiyorsun diye sormaları😁

Yeni evliyken eltim gelmişti yatiya. Annemde vardı. Anneme içini döktü biraz kv konusunda. Çok çektim cahilliğinden falan diyordu. Sonra bir mesele anlatti hayatimin sokuna ugradim. Eltim 7 sene ev üstünde kaldı. Yeni evliyken ilk alti ay cocugumuz olmadi dedi. Kv baskı yapıyormuş. Sonra bir ara geceleri kapının altından gelip bizi gozetledigini fark ettim dedi hatta kaynimda farketmiş. O işi yapıp yapmadiklarini kontrol ediyormus zaar. Benim daha fazla duymaya tahammülüm olmadığından erkenden gidip yattım. O daha anlatıyordu birşeyler anneme. Daha neler anlatti bilmiyorum ama duyduklarim bana yetmisti.
ay inanamıyorum gerçekten hayatımda duyduğum en iğrenç şeylerden biri yanlış anlamayın ama.herkesin düşüncesi huyu çok farklı gerçekten eltinizin tepkiis ne olmuş acaba anlayınca

Kayınpeder görümcelerin eşime bekarlıktan beri yüzüne yüzüne beddualar etmesi ve hala bana neden bizimle samimi olmuyorsun sık sık gelip gitmiyorsun diye sormaları😁
İnsanları her şeyi yapıp, seni kırıp daha sonra senden 20 sene önce doğdukları için saygı beklemeleri... keşke anlasalar böyle bir hayat olmadığını :63:

Benim kp şaka gibi insandır yeni evliyken beraber oturuyorduk kv yok bu arada çocuk gibi saçma sapan şeylerden küserdi kendi yemeğini kendi yapar bulaşıklarini saklardi ben yıkamak için alınca koşa koşa elimden alır benim tabaklarımi yıkama derdi :KK35:
Bı kere de doğum günümde ne alakaysa güya hediye çeyrek altın vermişti aradan bı kaç saat sonra ver çeyreğimi diye geri istedi :D

Güzel konuynuş👍
Düğünden 2 hafta sonra kayınvalidemlerle memlekete gitmek zorunda kaldık. Eşimde işi sebebinden haftasonları geliyodu. Nerdeyse 1 aya yakın görüşemedik doğru düzgün. Akrabalarda biliyo malum. Ve tatatam... 1 ayımız bile olmamış teyzesi adet olup olmadığımı sordu (bebek bekliyo ya herkes) çok sinirim bozulmuştu. O gün bu gündür piskolojim düzelmiyo🙈

ay inanamıyorum gerçekten hayatımda duyduğum en iğrenç şeylerden biri yanlış anlamayın ama.herkesin düşüncesi huyu çok farklı gerçekten eltinizin tepkiis ne olmuş acaba anlayınca
Kv nin kiz kardeşine anlatmış. Böyle böyle demis uyar bir daha yapmasın yaptığı şey çok ayıp demiş. Ben olsam hiç üçüncü şahısları araya sokmadan direkt kvye hayrola kapının altında birseymi kaybettin diye sorardım. Duyduğum şeyden sonra kv bir aylığına bize geldi ben o siralar üniversiteye gidiyordum her gün korkudan yatak odamın kapısını kilitleyip gidiyordum gelir iç çamaşırlarımi didikler falan diye.

Kayınvalidemi ilk görüşümde biz eşimle nişanlıydık, köyden döndüğü gün çağırmıştı bizi. Site içinde 2 dk sohbet edip bize köyden getirdiği kolileri taşıtmıştı. Eve çıkınca size çay yapayım ama nerde ki, kahve yapayım ama süt tozu yokki şeker yokki demişti. (köyden geldiği için ev bomboştu ve beni misafir etmek için o günü seçmişti.)

Neyse dedim, olur öyle şeyler. Bizim düğüne az kaldı, ziyarete gitmiştik beni odaya çağırdı ben yine köye gidicem gelene kadar sizin eviniz kurulmuş olur sana bişeyler vereyim dedi. Sonra yaklaşık 30 35 yıllık gecelikler çıkardı, bunu ben doğumda giymiştim, bunu bilmem kim bana vermişti diye. Bunları sen giy dedi. Çeyiz veriyor güya. En sonda kendine gözlük almış, eşimde bana sanada güzel bi gözlük alalım alerjinde var bu sene ilaçta kullanamazsın çok rahatsız olursun dedi, kv bana eski gözlüğünü getirdi bunu taksana diye.

Kv'nin maddi durumu çok iyidir bu arada belki imkanı yok filan diye düşünmeyin.

Kayınpederim kızların mal paylaşımında mal almamasından konuşuyordu bana dediki annenler de almasın kardeşlerinden( sanki derdi ona kaldı ) İyi o zaman senin kızların da bizden almasın dedim. (Asla kızların miras almasına karşı biri değilim yanlış anlaşılmasın) Pişman değilim 😂
Kayınvalidem de eşimle dolapta kaç tane rafımız var sayıyordu benim kıyafetimin olduğu raf sayısı ayakkabılık sayısı daha fazla olduğu için bana her yer senin eşyan oğlumu dışlıyorsun dedi. Bende oğlunun eşyası var da ben mi koymadım alsaydın da koysaydım oğlunun ağzı yok mu kazık kadar adam rahatsız oluyorsa gelsin söylesin bu ev bizim kimse ne yapacağım hakkında konuşamaz dedim. Ondan sonra buz dolabımın kapağını bile açamadı. Yine pişman değilim 😂
Görümcem de yazlık alırız ortak dedi ben ortak işle sürekli kalabalığınızla uğraşamam bana babamdan yazlık kalıyor siz kendiniz alın dedim 😂

Sizi de kan tutar mı?

Beni tutar ani bir kesik yaralanmayla karşılaşayım başım dönmeye gözlerim kararmaya terlemeye başlarım

Nasıl başladı hatırlamıyorum ama ben bildim bileli böyle

Birgün eşimin parmağı kesildi derin bir kesikti bende gene bahsettiğim şekilde belirtiler oluşmaya başladı uzandım

Kv hazretleri başımda durmuş eşime ne zamanda beri böyle hastamı bak hiç söylemiyor aileside saklıyor nasılda insanı kandırıyorlar diyor

Eşim anne abartma diyor

Gözlerimi açamıyorum açsam yolucamda kalkamıyorum

Ben kendime gelinceye kadar gitmişti
Şimdi ben bu kv güzelliğini ne yapayım?

Aynısını yasadim🤣Çocuklarımın doğum gününde kv video cekio ama videoyu sola doğru cekio çocuğumun kafasi var ben gozukmüom🤣Herkes gitti kvgil oturuo dedim hahaha ben nerdeyim kadin renk attı esim aa eli kaymıştır bir video resim çekmeyi öğrenemedi dedi.Bende evettt sizi güzel çekmiş ama dedim 🙄☺️

Back
X