- Konu Sahibi Halikarnas
-
Yapcaklari oyn bulduklari seyler kalmamis bunlari secmisler, bu oyunu bulan da kafayi yemis olmasi lazim, ama ilginc yani,
bende gidim bari polis arabasinin uzerine yatim belkim coker :roflol:
iyid arkadasim can SIkINTISI Icin o kadar guzel seyler varki kitap okumak cocuklari sevmek ev temizligi ....................bu amerikadami olmus butun sacmaliklar ordan cikiyor bucshun yasadigi dunyada yasamak kolaymi bir gun geberirde bende gorurmuyum filistin savasi ciktiginda hadise dum tek tek cikmisti bu sarki cikinca hep shit olan bebeleri hatirliyorum Allah hepsinin belasini versin kahrolsun vicdansiz insanlar ya hayat cok zor ya bu konulara girmek istemiyorum Allahim cennetinde o bebeler o bebeler o bebelera.s.a.s.a.s.bu dunya nedirki kizlar herseyimiz imtihan hayat kolaymi hii bende Allah korusun dul kalmaktan korkuyorum kadin olmak anne olmak offff:Saruboceq:yazik ya can SIKINTISINDAN ne yapicaklarini sasirmislar isde
iyid arkadasim can SIkINTISI Icin o kadar guzel seyler varki kitap okumak cocuklari sevmek ev temizligi ....................bu amerikadami olmus butun sacmaliklar ordan cikiyor bucshun yasadigi dunyada yasamak kolaymi bir gun geberirde bende gorurmuyum filistin savasi ciktiginda hadise dum tek tek cikmisti bu sarki cikinca hep shit olan bebeleri hatirliyorum Allah hepsinin belasini versin kahrolsun vicdansiz insanlar ya hayat cok zor ya bu konulara girmek istemiyorum Allahim cennetinde o bebeler o bebeler o bebelera.s.a.s.a.s.bu dunya nedirki kizlar herseyimiz imtihan hayat kolaymi hii bende Allah korusun dul kalmaktan korkuyorum kadin olmak anne olmak offff:Saruboceq:
iyid arkadasim can SIkINTISI Icin o kadar guzel seyler varki kitap okumak cocuklari sevmek ev temizligi ....................bu amerikadami olmus butun sacmaliklar ordan cikiyor bucshun yasadigi dunyada yasamak kolaymi bir gun geberirde bende gorurmuyum filistin savasi ciktiginda hadise dum tek tek cikmisti bu sarki cikinca hep shit olan bebeleri hatirliyorum Allah hepsinin belasini versin kahrolsun vicdansiz insanlar ya hayat cok zor ya bu konulara girmek istemiyorum Allahim cennetinde o bebeler o bebeler o bebelera.s.a.s.a.s.bu dunya nedirki kizlar herseyimiz imtihan hayat kolaymi hii bende Allah korusun dul kalmaktan korkuyorum kadin olmak anne olmak offff:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?