Bugunku testime bakarmisinizz

Evet canım öyle ama her gebelik bir olmuyor o yüzden içini rahat tut bundan önce 2 düşük yapmıştım onlarda geç öğrenmeştim ilkini adetim 8 gün gecikince öğrenmiştim testle ikinciyide 5 gün gecikince öğrenmiştim yani hepsi aynı olmuyo
idrarda mı 5 gün geçince öğrendin?? içime su serptin canım :KK68:

Dun bebe time marka test aldim bu sabah yapmak icin, aldigim gunun aksami aklima geldi bi arastiriyim dedim hem kotu yorumlar yanlis pozitif sonuclar vermis..

Benim testimde negatif .. Adetime 2GUN var. Bu testin magduriyetligini yasayanlar var mi ? Pozifi gorun negatif olanlar yada tam tersi nagatifi gorup pozitif olanlar ?
Testin uzerindeki sureyide 5-20dk arasi vermisler

Benim testin 15 dk sonraki fotosu asagida
Sanki t nin yaninda bi golge mi goruyorum bana mi oyle geliyo bilemedim...
Canım miratech'le yap testini ben ve arkadaşım onunla öğrendik kesinlikle doğru çıkarıyor. adetimizden 1 gün önce öğrenmiştik. Koyu çift çizgi çıkmıştı.

idrarda mı 5 gün geçince öğrendin?? içime su serptin canım :KK68:
Evet canım idrarda gecikince gölge gibi çok silik çıkmıştı hatta testi yaptıktan 10-15 dk sonra üstünden yarım saat falan gecince. Belirgin gölge olmuştu ama bir kaç sgün sonra düşük yapmıştım çünkü benim rahmimde perde vardı o yüzden

Evet canım idrarda gecikince gölge gibi çok silik çıkmıştı hatta testi yaptıktan 10-15 dk sonra üstünden yarım saat falan gecince. Belirgin gölge olmuştu ama bir kaç sgün sonra düşük yapmıştım çünkü benim rahmimde perde vardı o yüzden
canım sana özelden yazıyorum

Laboquick mala testle yaptım yarım saat içinde böyle daha belirgin hale geldi gittim predictor marka aldım negatifi gördüm oturdum yerime:((

Eklentiler

• IMG_1659.webp
    IMG_1659.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 124
Canım bende gördüm gölge gibi bi beyaz çizgi ama t ye çok yakın sanki başka test mi denesen acaba emin olmak için Bak ben üç tane test yaptım 3 ü de aynı sonucu vermişti bi bak istersen
Canim senin baya belli olmus benim bu kadar bile olmadiki

Back
X