Bugünlerde canım çok sıkılıyor

teyrex06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
37
0
36
Ankara
Canım herşeye çok sıkılıo çok hassasım bugünlerde sebebini bilmiyorum belkide hiç bi sebebii yokk :(

mutka vardır nedeni canım rahat batmıyor sa tabi .benimde canım çok sıkkın ne yapalım vardır bir hayır .

bende öyleyim =( erkek arkadaşım normal konuşuyor, niye bağırıyorsun diyorum, hiç bir şey yokken içim sıkılıyor, nefes alamıyorum sanki, mutlu değilim.. sebebi yok =(

bende öyleyim =( erkek arkadaşım normal konuşuyor, niye bağırıyorsun diyorum, hiç bir şey yokken içim sıkılıyor, nefes alamıyorum sanki, mutlu değilim.. Sebebi yok =(

off aynen hayatımda ne eksik çözemiorumm eşimde farkedio zaman zaman nie suskunsun dio cevap veremiyorumm bende oleymm sankii mutlu deilim ama sebep bulamıyorummm

çağımızın derdi galiba nedensiz sıkıntılar.eskiden insanlar işleriyle haşır neşirmiş şimdi herkeste bir bunaltıdır gidiyo.genci yaşlısı hep aynı.herkes psikiyatrilerde.:50::50:

2 aydır canım çok sıkkın kafam fena bozuk ama benim sebebim var.senin sebebin yoksa mutlu olmaya çalış canım hayat çok kısa bunalımla sıkıntıyla geçirmemek gerek:31:

2 aydır canım çok sıkkın kafam fena bozuk ama benim sebebim var.senin sebebin yoksa mutlu olmaya çalış canım hayat çok kısa bunalımla sıkıntıyla geçirmemek gerek:31:

seni denleye bilirimm cnm istersn senn neye cann sıkkınn doğru diosunn hayat çok kısaaaa:

benimde canım çok sıkkın
sebebi belli ama çaresi yok
çok yoruldum çok yoruldum hayat çok acımasız

Bende bunu anlamıyorum ya tamam regl döneminde daha hassas oluyoruz ama herşeyde buna bağlanmaz yahu.''+Sevgilimden ayrıldım:( -Regl dönemindeysen ondandır.''denicek yakında:51:
Benimde 5 aydır içimde bi sıkıntı sürekli ağlamaklıyım ama depresyonla bi ilgisi yok regl dönemindeyim ya hep,ondan heralde:ssz:

Bende bunu anlamıyorum ya tamam regl döneminde daha hassas oluyoruz ama herşeyde buna bağlanmaz yahu.''+Sevgilimden ayrıldım:( -Regl dönemindeysen ondandır.''denicek yakında:51:
Benimde 5 aydır içimde bi sıkıntı sürekli ağlamaklıyım ama depresyonla bi ilgisi yok regl dönemindeyim ya hep,ondan heralde:ssz:

motive edeyim diye söyledim.tabiki alakası yok reglyiyle filan:1:

Back
X