arkadaş sağolasın bilgilerini paylaştığın için. siz bayimisiniz. birde bu lg de bu makinenin kurutmalı olanıda var. kurutmalı olanı için birşeyler söyleyebilirmisin.
ben 2002 yılında kısa bir dönem bosch bayisinde çalıştım o zamanlar beyaz eşyaya merakım başlamıştı ve hep araştırma yaptım, kurutmalı çamaşır makineleri 2 işi aynı makinede gördüğü için iyidir ancak bu makineler kurutma esnasında normal kurutma makineleri prensibiyle çalışmaz , kuruturken ekstradan 70 lt ve üzeri su alırlar ve kurutma elektrik tüketim sınıfları C sınıfı olurlar bu durumda elektrik faturanızın ve su faturanızın sizi çıldırtacak derecede artmasına neden olur, yeriniz varsa uygun fiyata B sınıfı bir çamaşır kurutma makinesiyle beğendiğiniz çamaşır makinesini ayrı ayrı almanız daha mantıklı , b sınıfı kurutma makinesi kullanım durumunuza göre aylık elektrik faturanızı 10-20 tl arasında arttıracaktır, tabi piyasada bosch ve arçeliğin son teknoloji A sınıfı kurutma makineleride mevcuttur fakat çok pahalılar 2000 tl üzeri fiyatları var, birde bosch yeni teknoloji geliştirerek su tüketmeden çamaşırları kurutan bir çamaşır makinesi piyasaya sürdü BOSCH WVH 28420 EU Logixx 7 diye geçiyor modeli 2000 tl üzeri fiyatı var 7 kg yıkama 4 kg kurutma kapasitesi var özelliklerinde kurutma enerji sınıfı B olarak geçsede 5 kwh üzeri harcamasıyla fazla tüketimi var ama kombo cihazlar içinde en mantıklı olanı bu makinedir , tek artısı makinede kurutma özelliğinin olmasıdır ama LG çamaşır makinesi diğer yönleriyle sessiz oluşu direct drive motor buhar jeti özellikleriyle daha üstüdür, ayrı ayrı almak isterseniz önerdiğim LG çamaşır makinesiyle , hepsiburada sitesinde 1029 tl ye satılan Siemens WT46S511TR Hava Yoğunlaştırılmalı Kurutma Makinesi iyi bir tercih olacaktır.
cecillona verdiğin bilgiler son derece tatmin edici ve samii. bunun için teşekkür etmek istiyorum. yeni konu açmaktansa burda başka bişey daha soracak sana. çamaşır mknesi arçelik 8144 almaya karar verdim . lg çok iterdim ama kredi kartı kullanmadığım için senetle ancak arçelik alabiliyorum. buzdolabında da iki arada kaldım. arçelik yada sharp aklımda kaldı. aslında sharp daha ağır basıyor ama başka bir konuda yaptığın marka tavsiyelerinde hiç yer almamış.
eşyalarımı aldım.herikisindende çok memnunum. hele sharp buzdolabı bir harika. ambar gibi maşallah. doldur doldurabildiğin kadar. ama düşünenler kapıdan sığıp sıpğmayacağını kontrol etmeli.benim kapıdan kapakları sökülerek ancak sığabildi. onada 80 lira fazladan ödedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?