• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buharlaşma çizgisi mi silik mi

sumderler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
25
2
1
29
Sizce bu buharlaşma çizgisi mi silik çizgi mi. Pcos var en son 13 ağustosta adet oldum. 1 hafta 10 gündür göğüslerimde hassasiyet var 10 15 gün öncede kasıklarımda aşırı ağrılar vardı varmıdır gebelik

Eklentiler

• IMG_3592.webp
    IMG_3592.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 187
Kuruma çizgisi canım 🙏🏻 zaten en son ağustost adet olduysan birden fazla yumurtN vardır şuan 1-2 tane olgun boyutta yoktur Buda hamileliği çok düşük bi ihtimale düşürür 😔

Kuruma çizgisi canım 🙏🏻 zaten en son ağustost adet olduysan birden fazla yumurtN vardır şuan 1-2 tane olgun boyutta yoktur Buda hamileliği çok düşük bi ihtimale düşürür 😔
Ben geçen sene 1 sene adet olmadım üstüne hamile kaldım ama kimyasal oldu yine aynısı olursa diye korkuyorum

En son da bu şekilde olupta hamile olan varmı acaba kan da verdim ama yarına çıkacak çok merak ettim şimdi olanlar varsa aynı belirtiler falan yazabilirmi birde aşırıı derecee turşu baharat istiyor canım aşırı

Eklentiler

• IMG_3615.webp
    IMG_3615.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 136
Kan verdiniz mi naptınız benim de son regl 5 eylül pcosum test negatif diye attım 1-2 saat sonra baktım gölgemsi bi şeyler var ama kuruma çizgisi mi freely oldugu için mi anlayamadım

En son da bu şekilde olupta hamile olan varmı acaba kan da verdim ama yarına çıkacak çok merak ettim şimdi olanlar varsa aynı belirtiler falan yazabilirmi birde aşırıı derecee turşu baharat istiyor canım aşırı
Bence hamilesin bir çok test denemişsin benimde pcos var çok zor bir süreç çok iyi anlıyorum inşallah pzotif çıkar testin bundan haber ver bize de

İlk 5 dakika içinde silik çıktıysa hamilelik olabilir. 5 dk içinde çıkmayıp sonrasında baktıysanız negatiftir. Benim de silik çıktı hem de 2 kere ama testi yaptıgım an silik çıktı 1 dakika bile sürmedi silik kısmın oluşması

Back
X