- 17 Şubat 2025
- 25
- 2
- 1
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin markası neSizce bu buharlaşma çizgisi mi silik çizgi mi. Pcos var en son 13 ağustosta adet oldum. 1 hafta 10 gündür göğüslerimde hassasiyet var 10 15 gün öncede kasıklarımda aşırı ağrılar vardı varmıdır gebelik
Days comfortTestin markası ne
Bi kan verinDays comfort
1 saatlik idrarla çıkmıştı ama az önce şunu yaptım tabi bu erken de değil offf bilmiyorum 6 yıldır istiyoruz içim çok tuhafBi kan verin
Ayyyy gördümm sabah kan verin hemenn1 saatlik idrarla çıkmıştı ama az önce şunu yaptım tabi bu erken de değil offf bilmiyorum 6 yıldır istiyoruz içim çok tuhaf
Ben geçen sene 1 sene adet olmadım üstüne hamile kaldım ama kimyasal oldu yine aynısı olursa diye korkuyorumKuruma çizgisi canımzaten en son ağustost adet olduysan birden fazla yumurtN vardır şuan 1-2 tane olgun boyutta yoktur Buda hamileliği çok düşük bi ihtimale düşürür
![]()
Böyle olabilir mi kiAyyyy gördümm sabah kan verin hemenn
Korkmayın içiniz rahat olsun bebiş sizinle inşallahBöyle olabilir mi ki
Ayyy inşallah yaKorkmayın içiniz rahat olsun bebiş sizinle inşallah![]()
Bariz pozitifEn son da bu şekilde olupta hamile olan varmı acaba kan da verdim ama yarına çıkacak çok merak ettim şimdi olanlar varsa aynı belirtiler falan yazabilirmi birde aşırıı derecee turşu baharat istiyor canım aşırı
İnşallah öyle sabırsızımkiBariz pozitif
Bence hamilesin bir çok test denemişsin benimde pcos var çok zor bir süreç çok iyi anlıyorum inşallah pzotif çıkar testin bundan haber ver bize deEn son da bu şekilde olupta hamile olan varmı acaba kan da verdim ama yarına çıkacak çok merak ettim şimdi olanlar varsa aynı belirtiler falan yazabilirmi birde aşırıı derecee turşu baharat istiyor canım aşırı
Kan verdim hala çıkmadıKan verdiniz mi naptınız benim de son regl 5 eylül pcosum test negatif diye attım 1-2 saat sonra baktım gölgemsi bi şeyler var ama kuruma çizgisi mi freely oldugu için mi anlayamadım
Ay inşallah ya hayırlısı ileBence hamilesin bir çok test denemişsin benimde pcos var çok zor bir süreç çok iyi anlıyorum inşallah pzotif çıkar testin bundan haber ver bize de