bukadarina pessss

titaza

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
379
68
323
Almanya
Merhaba bayanlar konu bi bayan arkadasimla ilgili bu arkadasim icin gercekten endise ediyorum biyerine birsey olucak diye ismini ebru olarak degistirelim kocasida ahmet bunlar 4 yillik evli ebruyla ilk tanistigimda dikkatimi cekmisti durum durum derken kocasi nezaman yaklassa ebruya surekli ebru agzin cok agir kokuyor diye diye kizin piskolojisini bozmus ebruda kendince care bulmus cokta bakimlidir buldugu care ise sirf esine karsi agzi kokmasin diye surekli parfum sikiyor agzina konusurken ortaligi parfum kokusu aliyor bende bu durumdan rahatsiz oldum dedimki ebru saglikli deyil bu yapma doktorlarada gidiyor ama ne kokuymus kizi birakmadi birturlu yazik bana aglayarak baska caresi olmadigini soyledi tek caresi agzina gunde 2,3 kez parfum sikiyor nasil etsem yardimci olsam uzuluyorum bu durumuna sizden iyi olmasin cokta sevdigim bir arkadasimdir ebru bu durumu nasil toparlariz sizce???

Merhaba bayanlar konu bi bayan arkadasimla ilgili bu arkadasim icin gercekten endise ediyorum biyerine birsey olucak diye ismini ebru olarak degistirelim kocasida ahmet bunlar 4 yillik evli ebruyla ilk tanistigimda dikkatimi cekmisti durum durum derken kocasi nezaman yaklassa ebruya surekli ebru agzin cok agir kokuyor diye diye kizin piskolojisini bozmus ebruda kendince care bulmus cokta bakimlidir buldugu care ise sirf esine karsi agzi kokmasin diye surekli parfum sikiyor agzina konusurken ortaligi parfum kokusu aliyor bende bu durumdan rahatsiz oldum dedimki ebru saglikli deyil bu yapma doktorlarada gidiyor ama ne kokuymus kizi birakmadi birturlu yazik bana aglayarak baska caresi olmadigini soyledi tek caresi agzina gunde 2,3 kez parfum sikiyor nasil etsem yardimci olsam uzuluyorum bu durumuna sizden iyi olmasin cokta sevdigim bir arkadasimdir ebru bu durumu nasil toparlariz sizce???

karanfil çiğnesin parfüm tehlikelidir onun için...birde yaş nane de ferah nefes veriyor...

parfümden başka çok farklı çözümler var. ağız yaralarına neden olmuyomu parfüm geri dönüşü olmaz sonra kendi sağlığı eşinden önemli mi Allah aşkına üzüldüm şimdi..

Ağız kokusu mide ile alakalı bir sorundan kaynaklanıyor olabilir. Arkadaşınız öncelikle bunun için bir doktora gitsin. Bir de ağız çalkalama suları var yanında bunlardan bulundursun gün içerisinde gargara yapar. Parfüm çok tehlikeli ağıza direkt kimyasal sıkılmaz.

Benim mide sorunum vardi bir aralar. Hatta esim de bana derdi agzin kokuyor diye. Ama beni incitmeden soylerdi, hem de biliyordu midemin rahatsiz oldugunu. Eczaneden agiz spreyi almistim nanelisinden. Sonra bir daha sorun olmadi midem gecinceye kadar o agiz spreyiyle idare ettim.

Kesinlikle ağzına parfüm sıkmasın ağızda bırakacağı tadı düşünemiyorum bile eşinin herkesin içinde böyle söylemesi çok aşağılayıcı olmuş yani ne olucak kenarda köşede yalnızken söylesen ayıp ya insan incinir.Naneli sakız çiğneyebilir onun dışında diş macunuyla fırçasını yanında taşısın sürekli o da olmadı parfüm sıkacagına agız spreyi var ondan sıkabilir.

sigara içen bir arkadaşım yapardı aynısını ailesine ağzı kokmasın diye.. sonra dili ve sokuk borusundan sıkıntılar yaşadı.. sorun ya midede yada dişlerde.. yazık yaa üstelik parfüm çözüm değil ki yine kokar naneli ağız spreyleri ve gargaralar var.. sanırım arkadaşınız nane tadını sevmiyor.. yoksa mantık işi değil bu yaptığı..

Ağıza parfüm sıkılır mı yaa ! Arada parfüm sıkarken ağzıma kaçıyo nefes alırken öykkk hemen çalkalıyorum ağzımı iğrenç bir tadı var. Tat kısmını geçtim, içindeki kimyasallar ağız dahil tüm sindirim sistemine zarar verebilir, çok riskli.

Arkadaşınız adam akıllı bir doktora gitsin, midesinde bir sorun mu var baktırsın, daha sonra dişçiye gidip diş taşlarını temizletsin, listerine kullanıyorum ben cok memnunum listerine kullansın. Ağız kokusu önleyici çinko katkılı solüsyonlar,diş macunları var, onlardan kullansın. Akıllı işi değil ya ağıza parfüm sıkmak...

Parfümüde aklına kim sokmuş ?! Kocası onu bu halde beyenıyomusmu bari, bi zararı oluncada beyenır artık.. :20: cok sacmaa.. bir sürü gargaralar spreyler var onlardan bahsetseydınız...

:53::53::53::53:

Ağza parfüm sıkıldığını ilk defa duydum..

nane içerikli diş macunları yeterli olur bence.

Kocasına diyecek hiç bir lafım yok yani yuh diyebildim sadece..:47:

Burnuna da bir baktırsın. Bende kemik eğriliği vardı burnumda. Ağız kokusu yapıyordu. Parfümü ağza sıkmak çok sakıncalı ki cilde bile sıkmayın diyorlar. Ağız spreyleri var. Kekik ve adaçayıyla ağzını çalkalasın arada o da iyi geliyor.

Bence siz arkadaşınıza gidip eczaneden bir ağız spreyi alıp hediye edin. Kullanınca oda anlayacak parfümden bir farkı olmadığını.

Hem sprey sağlıklı hiç değilse onun için endişelenmek zorunda kalmazsınız. Tüm gün sıksın dursun. :)

Parfümü nasıl sıkabiliyor ben de anlamadım. Azıcık sıkarken ağzımıza kaçsa nefes alamayız. Tadından bahsetmiyorum bile

Son düzenleme:
aaaaa, kız vallahi kanser olur allah korusun, bır de nasıl mıde varmıs, yanlıslıkla gelse agzıma napıcagımı sasırırım tukururum ben, agız suyu kullansın, hatta almaz o sımdı parfume alısmıstır, sen al hedıye et bence sevdgın bırı bellı kı, colgate ın var onu kullansın, yazııık cok uzuldum :(

Back
X