bulamiyorummm????

Ya bende gecenlerde kafede bir hiphop rap tarzi bir şarkı duydum düet. Aradaki muzigi eglenceli hareketli bir müzik. Ben de arıyorum bulamadim. :-(:-( Bana da yardım eden cikarsa sevinirim.:KK15:

Kızlar Allah dert vermesin ama dün yabancı bi şarkı dinledim radyoda normalde çok sevmememe rağmen o kadar hoşuma gitti ki ama bulamıyorum hangi şarkı olduğunu
Şarkının giriş ve nakarattan sonra çalan sözsüz kısmı keman. Mor yazma şarkısı var ya onunla aynı müziği tek fark kemanla caliniyo. Bilen varsa yardımcı olabilir mi bi el ativerin :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 166
Kızlar Allah dert vermesin ama dün yabancı bi şarkı dinledim radyoda normalde çok sevmememe rağmen o kadar hoşuma gitti ki ama bulamıyorum hangi şarkı olduğunu
Şarkının giriş ve nakarattan sonra çalan sözsüz kısmı keman. Mor yazma şarkısı var ya onunla aynı müziği tek fark kemanla caliniyo. Bilen varsa yardımcı olabilir mi bi el ativerin :)
Attıgım fotograftakı sarkı ablacım

Shazam (inşallah doğru yazmışımdır) uygulamasını indirmek bu durumlar için işe yarayabiliyo konu eski ama yinede yazim didim:KK45:

Survivor da duyup iki gun eşimle internette araştırma yaparken birçok yeşilçam filmi muziğinden araklanmış rap müzik bulmama rağmen bulamadığım şarkı umarım bulan vardır şimdi yorumları okumaya başlıyorum:)

Back
X